Attendo

Saarijärvelle rakennetaan seniorikeskus, Attendo voitti kaupungin kilpailutuksen

Jaa

Attendo rakennuttaa Saarijärvelle uudentyyppisen seniorikeskuksen. Kaupunginvaltuusto on hyväksynyt 11.9. Attendon tarjouksen, jossa yhtiö sitoutuu lunastamaan kaupungilta Peltoahon hoivakiinteistön ja rakennuttamaan uuden hoivakiinteistön ikääntyneille ennalta määrätyille tonteille Sivulanpellon alueella.

Attendo rakennuttaa Saarijärvelle uudentyyppisen seniorikeskuksen. Kaupunginvaltuusto on hyväksynyt 11.9. Attendon tarjouksen, jossa yhtiö sitoutuu lunastamaan kaupungilta Peltoahon hoivakiinteistön ja rakennuttamaan uuden hoivakiinteistön ikääntyneille ennalta määrätyille tonteille Sivulanpellon alueella. 

- Saarijärven kaupungin tavoitteena on vahvistaa kaupungin keskustan asemaa sosiaali- ja terveyspalvelujen paikallisena keskuksena. Alueen väestöpohja, yritysten ja työpaikkojen määrä sekä keskustan muiden palvelujen kokonaisuus antavat siihen hyvät mahdollisuudet. Avoin kilpailutus oli tässä tilanteessa toimivin ratkaisu, sanoo kaupunginjohtaja Timo Rusanen

- Kiitämme Saarijärveä luottamuksesta. Haluamme tarjota laadukkaita hoiva- ja terveyspalveluja nykyaikaisessa ympäristössä. Uusi hoivakiinteistö on seniorikeskus, joka palvelee muitakin paikkakuntalaisia eli palvelutarjonta Saarijärvellä laajenee, sanoo aluejohtaja Anne Flink Attendosta.

Seniorikeskukseen tulee 60 palveluasumisen paikkaa, johon kuuluu tehostettua palveluasumista ja senioreille suunnattuja vuokra-asuntoja. Kiinteistöön tulee kotihoidon keskus sekä ravintola, joka palvelee muitakin alueen ikääntyneitä. Rakennus toteutetaan mahdollisesti hirsirakenteisena. Seniorikeskuksessa on lisäksi Attendon lääkäriasema, josta palveluja saavat myös työterveyshuollon ja erikoislääkäreiden asiakkaat.

Toiminnan käynnistyessä Attendo työllistää Saarijärvellä noin 40 uutta sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Investoinnin arvo on noin seitsemän miljoonaa euroa.  

Peltoahon hoivakiinteistössä Saarijärvellä palvelut tuottaa tällä hetkellä Peruspalveluliikelaitos Saarikka, jonka toiminta voi jatkua kiinteistössä 2018 loppuun saakka Saarikan niin halutessaan.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Timo Rusanen
kaupunginjohtaja, Saarijärvi
p. 044 4598 201
timo.rusanen@saarijarvi.fi

Anne Flink
aluejohtaja, Attendo
p. 050 538 9010
anne.flink@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoiva- ja terveyspalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoiva- ja terveyspalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa.  Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille, sekä apua tarvitseville ihmisille ja perheille. Suomessa tarjoamme myös terveys- ja hammaslääkäripalveluja. Meillä on yli 20 000 työntekijää noin 500 toimipisteessä yli 200 kunnassa Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Hajanaisesta toiminnasta tehokkaaseen tekemiseen - monialainen päihdetyö perusterveydenhuollossa9.1.2018 09:52Tiedote

Terveysasemilla asioi paljon erilaisia päihdepotilaita. ”Esimerkiksi alkoholiongelmaisten ja lääkeaineiden väärinkäyttäjien kohtaaminen kuuluu terveysasemien arkeen”, kertoo Attendon päihdepalveluiden vastuulääkärinä toimiva Harri Seppälä. Päihteiden ongelmakäyttö on niin mittava kansanterveydellinen ja -taloudellinen asia, että sen käsittelyyn tarvitaan koko sote-koneisto.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme