Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Sacred Music Helsinki tuo esille uskonnollista musiikkia

Jaa

Uusi musiikkifestivaali Sacred Music Helsinki järjestetään tänä vuonna ensimmäistä kertaa 20.-23.9.2018. Tapahtuman tarkoituksena on tutustuttaa yleisöä eri uskontojen piirissä esitettävään musiikkiin sekä ulkomaalaisten että kotimaisten yhtyeiden, kuorojen ja solistien esittämänä. Sacred Music -festivaali on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton tapahtuma. Konserttien lisäksi järjestetään seminaareja, esitelmiä ja elokuvia. Tapahtumasta on tarkoitus tehdä vuosittainen.

Akkarai Sisters, (c) Caisa
Akkarai Sisters, (c) Caisa

Ensimmäisen Sacred Music Helsinki -festivaalin tapahtumapaikka on kulttuurikeskus Caisan uudet tilat Kalliossa osoitteessa Kaikukatu 4.

Pääkonserttien esiintyjät ovat Akkarai Sisters (Intia), Ali Ashgar Rahimi (Iran), Histan Veisaajat ja Nefes (Suomi) sekä Freilach mit Kneidlach (Suomi).

Lisäksi viikon kuluessa järjestetään konsertteja alle kouluikäisille lapsille ja koululaisille. Festivaalilla esitetään myös elokuvia yhteistyönä Rakkautta & Anarkiaa –festivaalin kanssa.

Festivaalin järjestäjiä ovat Kansainvälinen Kulttuurikeskus Caisa ja Helsingin seurakuntayhtymä. Muita yhteistyökumppaneita ovat muun muassa Global Music Center, Suomi-Intia-Seura, YK-liitto, Rakkautta & Anarkiaa Helsinki International Film Festival.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kitari Mayele, Kulttuurikeskus Caisa kitari.mayele@hel.fi, 050 4120481
Jukka Ahokas, Helsingin seurakuntayhtymä jukka.ahokas@evl.fi, 09 2340 2517

Kuvat

Akkarai Sisters, (c) Caisa
Akkarai Sisters, (c) Caisa
Lataa
Ali Ashgar Rahimi, (c) Caisa
Ali Ashgar Rahimi, (c) Caisa
Lataa
Freilach mit Kneidlach, (c) Caisa
Freilach mit Kneidlach, (c) Caisa
Lataa
Histan Veisaajat, (c) Caisa
Histan Veisaajat, (c) Caisa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Caisa on 1996 perustettu kulttuurikeskus, joka edistää taiteen ja kulttuurin keinoin Helsingin kehittymistä monimuotoiseksi kaupungiksi. Caisassa järjestetään esityksiä, tapahtumia ja näyttelyitä sekä annetaan taideopetusta. Tiloja on mahdollista myös vuokrata. Kulttuurikeskus Caisa on avoin kaikille! 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

School Action Day liikuttaa jälleen tuhansia oppilaita19.9.2018 09:00Tiedote

School Action Day 2018 on osa Euroopan urheiluviikkoa (European Week of Sport, EWoS), joka on Euroopan komission aloite liikunnan lisäämiseksi. Suomessa urheiluviikkoa vietetään lasten ja nuorten liikkumisen merkeissä. Viikon päätapahtuma School Action Day on yksi Euroopan suurimmista koululaisten liikuntatapahtumista. Tapahtuma järjestetään tiistaina 25.9.2018 Töölön Kisahallin ympäristössä ja se liikuttaa yli 7000 pääkaupunkiseudun koululaista.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme