Varma

Sähköinen työeläkekortti Varman eläkkeensaajien käyttöön

Jaa

Varma tarjoaa eläkkeensaajilleen sähköisen työeläkekortin ensimmäisenä yksityisenä työeläkeyhtiönä. Eläkeläisalennuksiin oikeuttava työeläkekortti toimii todisteena eläkkeellä olosta.

–Työeläkekorttiin oikeutetut eläkkeensaajamme voivat nyt kirjautua asiointipalveluumme pankkitunnuksillaan ja tallentaa työeläkekortin matkapuhelimeensa tai tablettiinsa. Mukana ei tarvitse enää kuljettaa erillistä muovikorttia eläkeläisalennusten saamiseksi, eläkepalvelujohtaja Voppe Salokari kertoo.

Uudelle palvelulle on ollut kysyntää. Sähköinen työeläkekortti on ollut saatavilla joulukuusta lähtien ja reilut 200 asiakasta otti sen käyttöön heti joulukuussa.

Sähköinen työeläkekortti on vaivaton

Sähköisen työeläkekortin saa käyttöönsä, kun kirjautuu verkkopalveluumme pankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteella matkapuhelinta tai tablettia käyttäen ja seuraa tallennusohjeita. Työeläkekortin tallentamisen jälkeen laitteen aloitusnäyttöön tulee Varman työeläkekortti -kuvake, jota klikkaamalla työeläkekortin saa näkyviin ilman erillistä kirjautumista. Näin sähköisen työeläkekortin käyttäminen on vaivatonta internet-yhteyden avulla. Sähköinen työeläkekortti toimii Android- ja iPhone-puhelimilla sekä tableteilla.

Työeläkekortin saa käyttöönsä vanhuuseläkettä, varhennettua vanhuuseläkettä, täyttä työkyvyttömyyseläkettä tai työttömyyseläkettä saava.

Kattavat verkkopalvelut eläkeasioiden hoitoon

Eläkkeensaajille ja kuntoutujille on tarjolla kattavat verkkopalvelut. Omia tietoja pääsee tarkastelemaan kirjautumalla palveluumme. Palvelussa voi tarkistaa seuraavassa kuussa maksettavan eläkkeensä tai kuntoutusrahansa määrän ja maksupäivän, tehdä osoite- ja tilinumeromuutoksia sekä tulostaa todistuksen eläkkeen määrästä. Palvelusta näkee myös kuluvan ja 12 edellisen kuukauden aikana maksetut eläkkeet ja korvaukset, ja siellä voi korottaa veroprosenttiaan.

– Verkkopalvelujen käyttö on jatkuvassa kasvussa. Esimerkiksi eläketodistukset ovat yhä suositumpi palvelu. Jatkamme eläkkeensaajien digipalveluiden kehittämistä sähköistämällä asiakaspostia. Vastuullisena eläkeyhtiönä haluamme myös olla mukana vähentämässä paperinkulutusta, Salokari kertoo.

Viime vuonna eläke- ja kuntoutusasiakkaamme asioivat verkkopalvelussamme yhteensä noin 135 000 kertaa. Eläkkeensaaja- ja kuntoutusasiakkaita Varmassa on yhteensä noin 340 000.

Yhteyshenkilöt

Hanna LeskeläViestintäpäällikkö, Varman hallinto ja eläkepalvelut

+358 40 703 5164

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Varma
Varma
Salmisaarenranta 11
00180 Helsinki

010 2440http://www.varma.fi

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on vastuullinen ja vakavarainen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla noin 878 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2016 Varman maksutulo oli 4,7 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 5,3 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli syyskuun 2017 lopussa 45,4 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Muistutuskutsu medialle: talouden uhkakuvat, sijoitusnäkymät ja Varman Q2-tulos pe 17.8. klo 915.8.2018 08:39Kutsu

Varman Q2-tulosinfossa toimitusjohtaja Risto Murto esittelee osavuosituloksen ja käsittelee kauppasodan uhan ja Turkin tilanteen vaikutuksia talouteen. Sijoituksista vastaava varatoimitusjohtaja Reima Rytsölä käy läpi Varman sijoituksia ja kertoo sijoitusnäkymistä. Varma julkistaa osavuosiraportin 1.4.–30.6.2018 perjantaina 17.8.2018 klo 9. Samalla järjestämme tiedotustilaisuuden median edustajille osoitteessa Salmisaarenranta 11, Helsinki. Voit ilmoittautua tilaisuuteen viestintä- ja yritysvastuupäällikkö Katariina Sillanderille, joka antaa myös lisätietoja tilaisuudesta (puh. 040 7099836 tai katariina.sillander@varma.fi). Lämpimästi tervetuloa!

Kutsu medialle: Varman Q2-tulosinfo pe 17.8. klo 99.8.2018 08:32Kutsu

Tervetuloa Varman Q2-tulosinfoon perjantaina 17.8.2018 klo 9 Helsingin Salmisaareen osoitteeseen Salmisaarenranta 11. Toimitusjohtaja Risto Murto käy läpi katsauskauden tuloksen ja ajankohtaisia talousaiheita. Varman sijoituksista ja markkinoiden näkymistä kertoo sijoituksista vastaava varatoimitusjohtaja Reima Rytsölä. Voit ilmoittautua tilaisuuteen Varman viestintään Katariina Sillanderille, puh. 040 7099836 tai katariina.sillander@varma.fi. Jos et itse pääse mukaan, voit välittää kutsun kollegallesi. Lämpimästi tervetuloa!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme