Metsäteollisuus ry

Sähköliitto ry ilmoitti työtaistelunsa tukitoimista – kohteeksi joutuvat ulkopuoliset metsäyhtiöt

Jaa

Sähköliitto ry:n työriidan ulkopuoliset yritykset kärsivät vastuuttomista työtaistelutoimista.

Sähköliitto ry ilmoitti torstaina metsäyhtiöihin kohdistuvista tukitoimista, jotka liittyvät Sähköliitto ry:n ja Teknologiateollisuus ry:n väliseen sopimuskiistaan. 

”Sähköliitto ry:n toiminta keskellä työmarkkinoiden neuvottelukierrosta on vastuutonta. Kärsijöiksi joutuvat metsäyhtiöt ovat täysin ulkopuolisia Teknologiateollisuus ry:n ja Sähköliitto ry:n välisessä kiistassa. Sähköliitto ry:n toiminta osoittaa, että työrauhalainsäädäntö kaipaa pikaista uudistamista”, sanoo Metsäteollisuus ry:n työmarkkinajohtaja Nina Pärssinen.

Jos Sähköliitto ry:n tukilakko toteutuu, se aiheuttaa merkittäviä taloudellisia vahinkoja Metsäteollisuus ry:n jäsenyrityksille.

Metsäteollisuus ry käy parhaillaan omia sopimusneuvotteluitaan Sähköliitto ry:n kanssa.

Lisätiedot: työmarkkinajohtaja Nina Pärssinen, Metsäteollisuus ry, puh. 040 503 2353

Suomi on yksi maailman suurimmista sellun, paperin ja kartongin tuottajista sekä Euroopan suurimpia sahatavaran tuottajia.

Metsäteollisuus työllistää suoraan ja välillisesti noin 150 000 suomalaista. Alan kerrannaisvaikutukset ulottuvat laajasti ympäröivään yhteiskuntaan. Suomella on ainutlaatuiset mahdollisuudet nousta biotalouden suunnannäyttäjäksi runsaiden metsävarojensa, kestävän metsätalouden ja koko metsäklusterin eturivin osaamisen ansiosta.

Viestintäkontakti: 
Anne Pirilä, viestintäjohtaja puh. 09 132 6645 tai 050 550 9480  

Internet: www.metsateollisuus.fi
Twitter: http://twitter.com/metsateollisuus

________________________________________________________________________

Internet: www.forestindustries.fi

Finland is one of the world's largest producer of pulp, paper and paperboard in addition to being one of Europe's largest producers of sawn timber.

The forest industry directly and indirectly employs approximately 150,000 Finns. The industry's multiplier effects extend broadly into surrounding society.

Finland has a unique opportunity to pioneer the bioeconomy thanks to the abundant forest resources, sustainable forestry practices and the first-rate expertise and competence of the forest cluster as a whole.

Contact in Communications:
Anne Pirilä, Communications Director, tel. +358 9 132 6645 or mobile +358 50 550 9480

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Metsäteollisuus ry
Metsäteollisuus ry
Snellmaninkatu 13
00170 Helsinki

09 132 61, forest@forestindustries.fihttp://www.metsateollisuus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Metsäteollisuus ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme