Oy Sailer Research & Development Ltd.

Sailer ja Luoto Company yhdistivät videotutkimuksen sovelluskehitykseen tuomalla markkinoille Human-Centric Lean -mallin

Jaa

Human-Centric Lean edustaa digipalveluiden kehityksen uutta sukupolvea nostamalla ihmisen sovelluskehityksen keskiöön. Malli korostaa ihmiskeskeisyyttä yli prosessien, koska jokainen kehitysprojekti ja uusi palvelu on ainutlaatuinen – projektiin osallistuneiden ja palvelua hyödyntävien ihmisten näköinen.

Digiajan asiakas on aktiivinen toimija, joka rakastaa mukavuutta. Asiakkaat tietävät mitkä palvelut ja yritykset herättävät tunteita, sytyttävät toimintaan ja pitävät lojaliteetin korkealla. Uusien digitaalisten palveluiden innovointi, kehitys, käyttö ja jopa kehitysprosessit ovat ihmisten luovuuden varassa.

”Digitalisaatiota ei voida jälkiteollisessa yhteiskunnassa johtaa vanhojen teollisten prosessien kautta, vaan niiden tulee jättää tilaa luovuudelle ja inhimillisyydelle.
Jokainen uusi innovaatio tai palvelu on sen kehitykseen osallistuneiden ihmisten näköinen – 
Human-Centric Lean tuo ihmiset käytännön tasolla kehityksen keskiöön”, toteaa Lauri Nousiainen Luoto Companysta. 

Sailer ja Luoto Company yhdistivät videografisen tutkimuksen uusia teknologioita kokeilevaan sovelluskehitykseen. Yhteisessä palvelutoimituksessa Luoto Company tarjoaa huippuosaamistaan uusiin innovatiivisiin kokeiluihin ja Sailer tuo palvelun tulevat asiakkaat osaksi kehityksen palautesyklejä videon avulla.

"Luomme videotutkimuksen avulla sosiaalisen yhteyden asiakkaan, käyttäjän ja kehittäjän välille. Liikkuvan kuvan avulla tuomme esiin tunteet, eleet ja käyttäytymismallit perinteisen käyttäjätestauksen lisäksi. Tämän ymmärryksen päälle voidaan rakentaa sovellus, joka on tulevaisuuden kestävä", kuvailee Hannu Uotila Oy Sailerista.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää Human-Centric Lean -mallista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lauri Nousiainen,
operatiivinen johtaja
Puh: 040 718 4066
lauri.nousiainen@luotocompany.fi
www.luotocompany.fi

Hannu Uotila,
toimitusjohtaja
Puh: 044 070 0828
hannu.uotila@sailer.fi
www.sailer.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Oy Sailer Research & Development Ltd.
Oy Sailer Research & Development Ltd.
Caloniuksenkatu 7 A 2
00100 Helsinki

044 0700828, info@sailer.fihttp://www.sailer.fi

Luoto Company on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 2017 perustettu full stack sovelluskehitykseen erikoistunut asiantuntijatoimisto, jonka ytimessä on usko ihmiseen. Puhtaasti osakkaista koostuva joukkueemme haluaa rakentaa merkityksellisiä, älykkäitä palveluita yhdessä asiakkaidemme kanssa. 

Oy Sailer on helsinkiläinen, vuonna 2014 perustettu tutkimustoimisto, joka inspiroi organisaatioita olemaan ihmiskeskeisiä. Se yhdistää laadullisen markkinatutkimuksen, tasokkaan videotuotannon ja akateemisen osaamisen vaikuttavaksi tutkimuskokonaisuudeksi.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Oy Sailer Research & Development Ltd.

Ikano Bank syventää asiakasymmärrystä videografian ja videohaastattelutyökalun yhdistelmällä22.5.2018 10:00Tiedote

Videografinen tutkimustoimisto Oy Sailer pilotoi yhdessä Ikano Bankin ja RecRightin kanssa uudenlaista markkinatutkimusmallia, jossa asiakkaiden tutkimushaastattelut toteutettiin videohaastattelutyökalua hyödyntäen. Pilottikokeilun opit olivat erinomaiset. ”Löysimme edullisen ja nopean tavan syvän asiakasymmärryksen saavuttamiseksi. Tällaista ei ole ollut ennen tarjolla”, Oy Sailerin toimitusjohtaja Hannu Uotila iloitsee.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme