Insplan Oy

Saimaa Solutions Oy:n UAV- ja sähköverkkoliiketoiminta Insplan Oy:lle

Jaa
Insplan Oy ja Saimaa Solutions Oy ovat sopineet liiketoimintakaupasta 22.2.2023. Kaupan myötä Saimaa Solutionsin UAV-konsultointi- ja energia-alan suunnittelupalvelut siirtyvät Insplanille. Samalla myös Saimaa Solutionsin omistaja Jussi Partanen siirtyy Insplanin palvelukseen kehitysasiantuntijaksi.

Liiketoimintakauppa tukee Insplanin strategiaa toimia valtakunnallisesti johtavana energiainfran asiantuntijana.

"Kaupan sekä Jussin mukaan tulolla vahvistamme osaamistamme kunnossapidon liiketoiminnassa ja omaisuuden hallinnan sektorilla. Lisäksi harppaamme ison askeleen erityisesti UAV- ja lentotarkastustoimintamme kehityksessä. Vahvistamme valmiuksiamme vastata energia-alan murrokseen ja sen tuomaan haasteeseen löytää entistä tehokkaampia tapoja valvoa sekä tarkastaa sähköverkkoa. Kauppa tukee hyvin myös muun liiketoimintamme kehittämistä", liiketoimintajohtaja Janne Salokannel toteaa

"Odotan innolla ja mielenkiinnolla alkavaa yhteistyötämme. Insplanin ja Saimaa Solutionsin palvelut tukevat hyvin toisiansa. Kaupan myötä pääsen keskittymään täysipainoisesti palveluiden ja liiketoiminnan kehittämiseen mihin Insplan tarjoaa erinomaisen toimintaympäristön", Jussi Partanen toteaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Janne Salokannel, 050 342 6380, Liiketoimintajohtaja Kunnossapito, Insplan Oy
Jussi Partanen, 040 676 1796, Kehitysasiantuntija, Insplan Oy

Kuvat

Insplanin toimitusjohtaja Markus Väyrynen ja Jussi Partanen.
Insplanin toimitusjohtaja Markus Väyrynen ja Jussi Partanen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Insplan Oy
Mannerheiminkatu 7
06100 Porvoo

http://www.insplan.fi

Insplan Oy on energia- ja tietoliikenneverkkojen asiantuntijapalveluihin erikoistunut yritys, jonka palvelut kattavat verkkojen elinkaaren aina suunnittelusta rakennuttamiseen, kunnonhallintaan ja projektinjohtoon. Insplan Oy:n tavoitteena on olla Suomen johtava energia- ja tietoliikenneverkkojen asiantuntijayritys.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Insplan Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme