Isku Interior Oy

Sairaaloiden hygienian maksimointi Iskun huonekalujen avulla

Jaa

TIEDOTE 15.3.2017. Isku on pääyhteistyökumppani Tulevaisuuden sairaala-tapahtumassa 15-16.3.17. Isku Interiorin Health-ratkaisu lisää sisätilojen puhtautta ja turvallisuutta. Monet tutkimukset ovat osoittaneet, että infektoituneiden kosketuspintojen kautta tarttuvien tautien leviäminen on estettävissä antimikrobisten kosketuspintojen avulla, vaikka kyseessä olisi virus lääkeresistentti bakteeri.

”Iskulla on maailman ensimmäinen kokonaisratkaisu antimikrobisia tuotteita. Antimikrobisten tuotteiden avulla infektioita voidaan vähentää huomattavasti yhdessä hyvän käsihygienian ja säännöllisen siivouksen avulla”, sanoo Isku Healthin Product Marketing Manager Anne Laitinen.

Yleisimpien sekä hengenvaarallisten infektioiden hoitaminen on entistä vaikeampaa. Lääkeresistenssi koetaan tällä hetkellä suurimmaksi ja kiireellisimmäksi maailmanlaajuiseksi riskiksi YK:ssa. Antibiooteille resistentit bakteerit ovat kasvava ja vakava ongelma terveydenhuoltoympäristöissä. Euroopassa kohdataan 3-4 miljoonaa terveydenhuoltoon liittyvää infektiota vuosittain ja ne aiheuttavat 37 000 kuolemaa, 16 miljoonaa ylimääräistä sairaalapäivää ja 7 miljardin euron edestä lisäkuluja (WHO 2015).

”Kun infektioiden torjuminen otetaan huomioon rakentamishankkeessa suunnittelusta kalustamiseen saakka, saadaan sairaalan puhtaus maksimoitua. Rakennustietosäätiön Rakennustietokortisto, joka ohjeistaa hygieenisen tilan suunnittelua, tukee prosessia”, kertoo Anne Laitinen.

RT-kortiston avulla alan ammattilaiset voivat huomioida yhtenäisen hygieniakonseptin suunnittelemissaan ja rakentamissaan kiinteistöissä. RT-kortisto toimii rakennusalan tietolähteenä avustaen ammattilaisia rakentamisessa, suunnittelussa, huoltotoimenpiteissä, ylläpidossa sekä rakennustuotteissa.

Lisää sisätilojen puhtaudesta ja turvallisuudesta keskustellaan Tulevaisuuden sairaala 2017 -tapahtumassa! Veli-Jukka Anttila, (osastonylilääkäri, infektiolääkäri HYKS) puheenvuoro Tulevaisuuden sairaala-tapahtumassa 15.3. klo 15.10.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Anne Laitinen, Product Marketing Manager, Isku Interior Oy, 050 436 7050, anne.laitinen@isku.com

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Isku Interior Oy
Isku Interior Oy
Mukkulankatu 19
15101 Lahti

https://www.isku.com

Isku on suomalainen vuonna 1928 Lahteen perustettu perheyritys.Isku suunnittelee, valmistaa ja markkinoi kalusteita ja kokonaisvaltaisiasisustusratkaisuja sekä koteihin että kouluihin,toimistoihin, terveydenhuoltoon ja kaikkiin julkisiin tiloihin. Koko Suomen kattavanIsku-myymäläketjun lisäksi Isku toimii Pohjoismaissa, Baltiassa, Puolassa, Venäjällä sekä Lähi-idässä. Iskun omat huonekalutehtaat sijaitsevatLahdessa. Isku noudattaa ISO 9001  -laatujärjestelmää ja toimii aktiivisesti ekologisen tuotannon kehittäjänä: Isku saiISO 14001 -ympäristösertifikaatin ensimmäisenä alalla, jatänä päivänä koko tuotanto on PEFC-sertifioitua, eli kaikenIskun käyttämän puun alkuperä on tunnettua ja kestävän kehityksenperiaatteiden mukaan tuotettua.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Isku Interior Oy

Iskulle myönnetty työterveys ja -turvallisuusjärjestelmän sertifikaatti11.4.2017 11:00Tiedote

TIEDOTE 11.4.2017, klo 11.00. Isku on kehittänyt pitkäjänteisesti työturvallisuutta ja työhyvinvointia. Isku on noudattanut toiminnoissaan omaa työterveys ja -turvallisuusmallia vuosia. Pitkäjänteisestä kehitystyöstä Bureau Veritas Finland on myöntänyt Iskulle OHSAS 18001 -sertifikaatin. Systemaattinen työterveys ja -turvallisuustoiminta on Iskun toiminnan perusta. Sertifioidulla johtamisjärjestelmällä luodaan näkyvä johtamissitoumus työturvallisuusasioihin.

Isku on pääyhteistyökumppanina Astanan maailmannäyttelyssä Kazakstanissa28.3.2017 10:00Tiedote

Vuoden 2017 maailmannäyttely järjestetään Kazakstanin pääkaupungissa Astanassa. Isku on Suomi-paviljongin pääyhteistyökumppani. Suomi osallistuu 10.6.-10.9. pidettävään näyttelyyn ainoana Pohjoismaana, ja näyttelyyn tavoitellaan kahta miljoonaa kävijää. Astana Expon teemana on ”tulevaisuuden energia.” Expon teema näkyy vahvasti myös Iskun toiminnassa. Isku on edelläkävijä tuotannon ekologisuudessa. Iskulla on sertifioitu PEFC (Chain of Custody) puun alkuperän hallintajärjestelmä, joka osoittaa, että Isku ja koko toimitusketju ovat sitoutuneet kestävään metsien hoitoon. Iskun kalusteet valmistetaan Lahdessa, Suomessa. Isku on keskittänyt hankintojaan Suomeen eikä myöskään tarvitse toiminnassaan ympäristölupaa.

Iskun innovaatio eliminoi bakteerit13.9.2016 10:40Tiedote

TIEDOTE 13.9.2016. Antibioottiresistanssi nousee ja uusia keinoja tarvitaan kosketuksen kautta tarttuvien sairauksien ehkäisemiseksi. Antimikrobiset materiaalit kalusteissa ja kosketuspinnoilla ovat tehokas ratkaisu yhdessä käsihygienian ja siivouksen kanssa ennaltaehkäisemään tartuntoja. ”Meillä Iskulla on maailman ensimmäinen kattava ja monipuolinen mallisto antimikrobisia kalusteita. Oikeilla materiaaleilla voidaan vähentää sairaalabakteeritartuntoja jopa 60%:lla ja sairaspoissaoloja kouluissa ja työpaikoilla 20%:lla.”, kertoo Isku Health kategorian Product Marketing Manager Anne Laitinen.