MessukeskusMessukeskus

Sairaanhoitajapäivät 2022: Ihmisen parhaaksi -tunnustus nostaa esiin hoitotyön kehittäjät

Jaa

Sairaanhoitajapäivien teemana on ”Sairaanhoitajan osaaminen ratkaisee”. Hoitotyön osaajia myös palkitaan15.-16.9.2022 järjestettävässä tapahtumassa. Avajaisjuhlassa jaettava Ihmisen parhaaksi -tunnustus nostaa esiin hoitotyön innovaatiot, parhaat käytännöt ja vastuulliset ratkaisut.

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön koulutustapahtuma.
Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön koulutustapahtuma.

Hoitotyö kehittyy voimakkaasti sekä menetelmiltään että teknologioiltaan, ja sairaanhoitajien kliininen osaaminen ratkaisee paljon. Ihmisen parhaaksi -tunnustus palkitsee hoitotyössä tehdyistä innovaatioista. Ne voivat olla parhaita käytäntöjä, uusia toimintatapoja, vastuullisuuteen liittyviä ratkaisuja tai kansantaloudellisestikin merkittäviä säästömahdollisuuksia. Suomen Sairaanhoitajat vastaanottaa ehdotuksia tunnustuksen saajasta 31.7.2022 saakka. 5000 euron arvoisen palkinnon rahoittaa Suomen Messusäätiö.

Kasvokkain kohtaamisia odotetaan

Sairaanhoitajapäivien näyttelyn myynti on käynnissä ja osastopaikkansa on varannut jo 140 alan yritystä. Kustannus Oy Duodecimin osastolla esitellään erilaisia verkkopalveluita: Terveysportin Hoitotyön tietokantoja ja Duodecim lääketietokantaa, Oppiportin laitekoulutuksia ja webinaareja, STAR Terveystarkastusta ja -valmennusta sekä Omahoito-palvelua.

“Odotukset ovat korkealla sekä meillä että varmasti myös kävijöillä, kun vihdoinkin pääsemme kohtaamaan. Palveluiden esittely livetapahtumassa mahdollistaa vuorovaikutuksen. Uskonkin, että saamme kasvokkain sairaanhoitajilta enemmän palautetta palveluistamme ja heidän on myös helppo esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme”, sanoo Kustannus Oy Duodecimin palvelukoordinaattori Riikka Nummenranta.

Klinikkalavan aiheina teknologia, lääkehoidot ja työkuormitus, perjantaivieraana Kari Ketonen

Yritykset demoavat palvelujaan molempina päivinä myös Klinikkalavalla, jonka esitykset ovat maksuttomia kaikille tapahtuman osallistujille. Aiheissa paneudutaan niin hoitajien työn arkeen kuin osaamiseen. Teemoina ovat muun muassa hoitotyön psykososiaalinen kuormitus, teknologia käytännön hoitotyössä, lääkkeiden ympäristövaikutukset, potilasturvallisuus, seksuaalisuus, kinestetiikka sekä tehohoidon vaatima erityisosaaminen.

Perjantaina 16.9. Klinikkalavalle nousee tv- ja elokuvarooleistaan tuttu Kari Ketonen, joka on myös ylemmän erityistason psykoterapeutti sekä kehopsykoterapian tuntija. Ketosen erityispitkän luennon aiheena on läsnäolo, palautuminen, stressinhallinta ja hengityksen hyödyntäminen hyvinvoinnin ja jaksamisen työkaluna.

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön koulutustapahtuma, jonka ohjelma on räätälöity sairaanhoitajien, osastonhoitajien, ylihoitajien, terveydenhoitajien, kätilöiden sekä alan opettajien ja opiskelijoiden ammatillisen osaamisen kehittämiseen.

Sairaanhoitajapäivät 15.-16.9.2022 Helsingin Messukeskuksessa. Hoitotyön suurimman vuotuisen koulutustapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Sairaanhoitajat ja Helsingin Messukeskus. | sairaanhoitajapaivat.messukeskus.com | #sairaanhoitajapäivät #sairaanhoitajat #mähoidan

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Luento-ohjelma ja haastattelupyynnöt: Suomen Sairaanhoitajat, viestintäpäällikkö Eva Agge, eva.agge@sairaanhoitajat.fi, 044 529 0042

Näyttely: Helsingin Messukeskus, viestintäpäällikkö Tarja Gordienko, tarja.gordienko@messukeskus.com, 050 5847 262

Kuvat

Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön koulutustapahtuma.
Sairaanhoitajapäivät on Suomen suurin hoitotyön koulutustapahtuma.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Helsingin Messukeskus on ihmisläheinen media ja turvallisuudestaan palkittu tapahtumatalo, joka luo kasvua aitojen kohtaamisten kautta. Suomen suurin tapahtumajärjestäjä tuottaa laadukkaita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan ja palvelujaan live-, hybridi- ja virtuaalitapahtumien areenaksi. | Messukeskus – kasvua kohtaamsista | www.messukeskus.com | @messukeskus | twitter.com/messukeskus 

Helsinki Expo and Convention Centre (brand name Messukeskus) creates growth through encounters. We are the largest event organiser in Finland producing or hosting 50 exhibitions and one thousand meetings and congresses annually. We provide a perfect venue with 7 adaptable halls, 40 conference spaces, the 4,400-seater Amfi Hall auditorium, 21 restaurants, a fully renewed event hotel, and all event services, including live, virtual and hybrid events. | www.messukeskus.com | @messukeskus |  | twitter.com/messukeskus 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Pelasta Itämeri -palkinto 4D Sieppari -teknologialle20.5.2022 00:01:00 EEST | Tiedote

Suomen Messusäätiön 20 000 euron Pelasta Itämeri -palkinnon saa tänä vuonna jyväskyläläinen Weeefiner Oy, joka on kehittänyt 4D Siepparin, jonka avulla otetaan talteen liuenneita metalleja teollisuuden sivuvirroista ja jätevesistä. Ratkaisu on ainutlaatuinen, edistää kiertotaloutta ja on monistettavissa. Palkinnolla tahdotaan vuosittain kiinnittää huomiota Itämeren tilaan ja palkita taho, joka on tehnyt arvokasta työtä ympäristön hyväksi.

Suomen Mestarikoulu 2022-kilpailun voitti Niki Sipilä ja Jasper Juutinen, Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo19.5.2022 16:41:44 EEST | Tiedote

Alan kilpailut ovat merkittävä osa Gastro Helsinki -ohjelmaa. Jo toista kertaa kisattava Mestarikoulu-kilpailu haluaa kasvattaa kiinnostusta ravintola-alan koulutusta ja osaajia kohtaan. Neljä kokkiparia kilpaili hyvässä yhteishengessä kahden päivän ajan mestaruudesta. Turun ammatti-instituutti, TAI, Lemminkäisten koulutalo ja Omnia Espoo putsasi pöydän.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme