Messukeskus

Sairaanhoitajapäivillä mentaalivalmennusta ja eväitä muutokseen

Jaa

Sairaanhoitajien vuoden suurin ammattitapahtuma Sairaanhoitajapäivät järjestetään Messukeskuksessa 22.–23.3.2018. Päivien teemana on tänä vuonna ” Hoitoa turvallisesti – osaava sairaanhoitaja on sijoitus tulevaisuuteen”. Ajankohtaisen luento-ohjelman lisäksi alan uutuuksia esittelee näyttely, jossa on mukana yli 100 näytteilleasettajaa.

Päivien kolmessa keynote-puheenvuorossa keskitytään muun muassa itsensä johtamiseen, mentaalivalmennukseen ja muutoksen läpiviemiseen. Nuorten leijonien mentaalivalmentaja Melina Niemi puhuu mentaalivalmennuksesta osana menestyksekästä toimintaa. Tietokirjailija ja mentaalivalmentaja Harri Gustafsbergin puheenvuoro keskittyy puolestaan stressinhallinnan ja itsensä johtamisen keinoihin. Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen käsittelee puheessaan meneillään olevaa terveydenhuoltojärjestelmän uudistamista, alan digitalisoitumista sekä erilaisia tapoja saada sairaanhoitajat mukaan uudistuksen suunnittelijoiksi ja toteuttajiksi.  

Näyttelyalueen Klinikka-ohjelmapisteellä järjestetään demoja ja puheenvuoroja alaa tällä hetkellä puhuttavista aiheista. Tietoa on luvassa muun muassa HIV-kotitesteistä, paperittomien terveyspalveluista ja läheistyöstä. Päivien luento-ohjelma tarjoilee puolestaan hoitotyön ammattilaisille tuhdit tietopaketit kliinisestä hoitotyöstä, sairaanhoitajien osaamisesta ja koulutuksesta sekä hoitotyön johtamisesta.

Perjantain 23.3. ohjelmassa on paneelikeskustelu sairaanhoitajien etiikasta. ”Pahoinpitelyä ja kaltoinkohtelua – missä on sairaanhoitajien etiikka” -paneelissa ovat keskustelemassa ylitarkastaja Anna-Maija Liedenpohja (Valvira), johtajaylihoitaja, TtT, Marina Kinnunen (Vaasan sairaanhoitopiiri), dosentti, TtT, Lauri Kuosmanen (Turun yliopiston hoitotieteen laitos), lakimies Riikka Patoharju (Tehy), puheenjohtaja Nina Hahtela (Sairaanhoitajaliitto). Keskustelua vetää toimittaja Salla Vuorikoski.

Ohjelma kokonaisuudessaan on julkaistu nettisivuilla www.sairaanhoitajapaivat.fi.

Sairaanhoitajapäivät 22.–23.3.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Suomen sairaanhoitajaliiton ja Messukeskuksen järjestämässä hoitotyön ammattitapahtumassa on laaja näyttely sekä kymmeniä asiantuntijaluentoja ajankohtaisista aiheista. Päiville osallistuu vuosittain yli 5 000 hoitoalan ammattilaista.  Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone.

Lisätietoja luento-ohjelmasta ja luennoitsijoiden haastattelupyynnöt: Sairaanhoitajaliitto, markkinointipäällikkö Johanna Parmanen, p. 050 4117 724, etunimi.sukunimi@sairaanhoitajat.fi, www.sairaanhoitajapaivat.fi.  

Lisätietoja näyttelystä ja haastattelupyynnöt: Messukeskus Helsinki, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com, www.sairaanhoitajapaivatnayttely.fi.

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti median käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa sekä 2000 kokousta ja kongressia, joihin osallistuu yli miljoona vierasta. Messukeskuksen omistajayritys Suomen Messut Osuuskunta täyttää 100 vuotta vuonna 2019. | Messukeskus – sata vuotta tapahtumien keskipisteessä 

Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. Annually, a hundred exhibitions and 2000 meetings and congresses are held at MessukeskusOver one million visitors take part in the events. The Finnish Fair Corporation, the company that owns Messukeskus Helsinki, celebrates its 100th anniversary in 2019. | Messukeskus – A century in the centre of events 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

MP-messut täyttää motoristin viikonlopun22.1.2019 10:58Tiedote

MP 19 -moottoripyörämessut esittelee uudet moottoripyörät ja järjestää motoristeille ohjelmaa 1. – 3.2.2019 Messukeskuksessa Helsingissä. Messuilla esitellään kaikki 2019 uutuusmallit. Koeajoaikoja on varattuna entistä enemmän Euroopan pisimmällä asfaltoidulla koeajoradalla. Ensimmäistä kertaa vietetään MP häitä ja valitaan MP Starsit. Messuilla kruunataan Miss MP19 ja palkitaan Petrol Circus Custom Bike Show'n parhaat pyörät. Ohjelmassa on matkakertomuksia, stunt-ajoa sekä nuorille suunnattu sunnuntai, jolloin koeajot ajetaan mopoilla ja kevytmoottoripyörillä.

Teknologiaa ei ole ilman ihmistä – Teknologia 19 -messujen teema nostaa esille ihmisen ja vastuullisuuden merkityksen teknologian eri aloilla  22.1.2019 10:21Tiedote

Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 19 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä ensi marraskuussa. Tapahtuman teemana on Ihminen, vastuullisuus ja teknologia, ja se nostaa esille ihmisen tekemän työn ja älyn merkitystä sekä erilaisia vastuullisuus- ja ympäristönäkökulmia tulevaisuuden teknologioiden kehittämisessä.

MP 19 -messujen media-aika 1.2.2019 klo 8.30-10.0021.1.2019 14:25Kutsu

Tervetuloa MP 19 -messujen media-aikaan Messukeskukseen Helsinkiin kuulemaan, mitä uutta MP-messut tarjoaa ja miten alalla menee. Lyhyiden puheenvuorojen jälkeen pääsette tutustumaan kuumimpiin uutuusmoottoripyöriin messuosastoille. Meillä on hyviä uutisia: Moottoripyörien myynti on 2018 noussut pitkästä aikaan. MP Stars -hanke jakaa tukea kilpamoottoripyöräilylle 170 000 arvosta ja MP- messuilla on mukana kaikki moottoripyöräuutuudet!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme