Messukeskus

Sairaanhoitajapäivillä mentaalivalmennusta ja eväitä muutokseen

Jaa

Sairaanhoitajien vuoden suurin ammattitapahtuma Sairaanhoitajapäivät järjestetään Messukeskuksessa 22.–23.3.2018. Päivien teemana on tänä vuonna ” Hoitoa turvallisesti – osaava sairaanhoitaja on sijoitus tulevaisuuteen”. Ajankohtaisen luento-ohjelman lisäksi alan uutuuksia esittelee näyttely, jossa on mukana yli 100 näytteilleasettajaa.

Päivien kolmessa keynote-puheenvuorossa keskitytään muun muassa itsensä johtamiseen, mentaalivalmennukseen ja muutoksen läpiviemiseen. Nuorten leijonien mentaalivalmentaja Melina Niemi puhuu mentaalivalmennuksesta osana menestyksekästä toimintaa. Tietokirjailija ja mentaalivalmentaja Harri Gustafsbergin puheenvuoro keskittyy puolestaan stressinhallinnan ja itsensä johtamisen keinoihin. Europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen käsittelee puheessaan meneillään olevaa terveydenhuoltojärjestelmän uudistamista, alan digitalisoitumista sekä erilaisia tapoja saada sairaanhoitajat mukaan uudistuksen suunnittelijoiksi ja toteuttajiksi.  

Näyttelyalueen Klinikka-ohjelmapisteellä järjestetään demoja ja puheenvuoroja alaa tällä hetkellä puhuttavista aiheista. Tietoa on luvassa muun muassa HIV-kotitesteistä, paperittomien terveyspalveluista ja läheistyöstä. Päivien luento-ohjelma tarjoilee puolestaan hoitotyön ammattilaisille tuhdit tietopaketit kliinisestä hoitotyöstä, sairaanhoitajien osaamisesta ja koulutuksesta sekä hoitotyön johtamisesta.

Perjantain 23.3. ohjelmassa on paneelikeskustelu sairaanhoitajien etiikasta. ”Pahoinpitelyä ja kaltoinkohtelua – missä on sairaanhoitajien etiikka” -paneelissa ovat keskustelemassa ylitarkastaja Anna-Maija Liedenpohja (Valvira), johtajaylihoitaja, TtT, Marina Kinnunen (Vaasan sairaanhoitopiiri), dosentti, TtT, Lauri Kuosmanen (Turun yliopiston hoitotieteen laitos), lakimies Riikka Patoharju (Tehy), puheenjohtaja Nina Hahtela (Sairaanhoitajaliitto). Keskustelua vetää toimittaja Salla Vuorikoski.

Ohjelma kokonaisuudessaan on julkaistu nettisivuilla www.sairaanhoitajapaivat.fi.

Sairaanhoitajapäivät 22.–23.3.2018 Messukeskuksessa Helsingissä. Suomen sairaanhoitajaliiton ja Messukeskuksen järjestämässä hoitotyön ammattitapahtumassa on laaja näyttely sekä kymmeniä asiantuntijaluentoja ajankohtaisista aiheista. Päiville osallistuu vuosittain yli 5 000 hoitoalan ammattilaista.  Median edustajat voivat akkreditoitua tapahtumaan ennakkoon osoitteessa www.messukeskus.com/uutishuone.

Lisätietoja luento-ohjelmasta ja luennoitsijoiden haastattelupyynnöt: Sairaanhoitajaliitto, markkinointipäällikkö Johanna Parmanen, p. 050 4117 724, etunimi.sukunimi@sairaanhoitajat.fi, www.sairaanhoitajapaivat.fi.  

Lisätietoja näyttelystä ja haastattelupyynnöt: Messukeskus Helsinki, tiedottaja Antti Karjunen, p. 050 574 3444, etunimi.sukunimi@messukeskus.com, www.sairaanhoitajapaivatnayttely.fi.

Kuvia edellisistä tapahtumista vapaasti median käyttöön Messukeskuksen mediapankista http://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

+358 40 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain liki sata messutapahtumaa ja 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9400 näytteilleasettajaa ja 1,2 miljoonaa kävijää. | Messukeskus Helsinki, Expo and Convention Centre, promotes Finnish welfare by enabling effective face to face encounters at exhibitions, meetings, conferences and other events. In 2017, 75 exhibitions and 2000 meetings and congresses were held at Messukeskus Helsinki. 9 400 exhibitors and 1.2 million visitors took part in the events.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Kutsu: PulPaper, PacTec ja Wood & Bioenergy 29.-31.5.16.5.2018 15:46Kutsu

Hyvä toimittaja, tervetuloa metsä- ja pakkausteollisuutta monipuolisesti käsittelevään tapahtumakokonaisuuteen 29.–31.5.2018 Messukeskukseen Helsinkiin. Samaan aikaan järjestetään kansainvälinen metsäteollisuuden tapahtuma PulPaper, pakkausalan ykköstapahtuma PacTec ja uusi Wood & Bioenergy. Ohjelmaa median edustajille: 29.5. klo 9.00: Welcoming words & Introduction to PulPaper for media (Media Partner Center, hall 6) - Sales group manager Marcus Bergström, Messukeskus - CEO Antti Lindqvist, Forest Products Engineers 29.5. klo 10.00 Avajaiset / Opening Ceremony (Future Square, halli 6) Messuohjelmassa on useita ajankohtaisia seminaareja, jotka ovat maksuttomia median edustajille: 29.5. Business Forum tuo eturivin vaikuttajat Suomesta ja ulkomailta keskustelemaan mm. johtamisen muutoksesta, kulutustottumuksista ja kestävästä kehityksestä. 29.5. 3D Printing of Biomaterials on VTT:n ja FPInnovations:n isännöimä seminaari, joka käsittelee 3D-tulostukseen liittyviä kysymyksiä. 30.–31.5. Pul

Metsäjätit ja start up -yritykset kohtaavat PulPaperin kansainvälisessä tunnelmassa15.5.2018 15:19Tiedote

PulPaper, PacTec ja Wood & Bioenergy muodostavat metsäteollisuuden kansainvälisen tapahtumakokonaisuuden, joka koostuu näyttelystä ja laajasta ohjelmasta. Tapahtumassa kohtaavat noin 500 yritystä metsäteollisuuden jättiläisistä pieniin start up -yrityksiin. Messupäiviin kuuluu myös runsaasti ohjelmaa kolmessa eri seminaarissa ja kolmella tietoiskulavalla. Yhteensä tapahtumissa kuullaan noin 100 asiantuntijaa.

Moottoripyörien koeajokiertueella yli 100 prätkää15.5.2018 13:47Tiedote

Kevään suuret moottoripyörien koeajopäivät tarjoavat laajan kattauksen suurimpien moottoripyörämerkkien uutuusmalleja. Koeajossa on yli 100 moottoripyörää 16 merkiltä. Koeajopäivissä voi kokeilla erilaisia moottoripyörämerkkejä ja -malleja sekä vertailla niiden ominaisuuksia. Suuri moottoripyörien koeajopäivä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Tampereella 6.6. ja Turussa 7.6. Helsingissä tapahtuma on jo kolmatta kertaa Prätkällä -päivänä 8.6.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme