Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Sairaanhoitopiiri ja pääsopijajärjestöt sopimukseen

Jaa

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin työnantajan edustajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöjen pääluottamusmiehet ovat neuvotelleet 28.9. keinoista sairaanhoitopiirin henkilöstön saatavuuden ja työhyvinvoinnin parantamiseksi.

Neuvottelujen lopputuloksena on yksimielisesti päätetty korottaa sairaanhoitopiirissä voimassa olevan hälytysrahasopimuksen arkipäiväkorvausta 65,50 eurosta 83,50 euroon sekä viikonloppu- ja arkipyhäkorvausta 90,50 eurosta 116,75 euroon. Kesäkaudelta maksettavan hälytysrahan korvaustasoa ei muuteta.

Muina toimina sairaanhoitopiirissä valmistellaan syksyn 2021 aikana pilottia kannustavan palkkauksen käyttöönotosta sekä pilotoidaan rekrytointipalkkion toimintamallia. Lisäksi henkilöstölle tehdään kysely, jonka tulosten pohjalta suunnitellaan lisätoimenpiteitä henkilöstön työssäjaksamisen tukemiseksi. Hoitotyön johtamista ja esihenkilötyötä kehitetään vuoden 2022 alusta käynnistyvän uuden organisaatiomallin pohjalta.

Tehy PPSHP ao 707 sekä lähi- ja perushoitajaliitto Superin Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ammattiosastot ovat ilmoittaneet, että heidän julistamansa ylityö- ja vuoronvaihtokielto on päättynyt 28.9.

Yhteyshenkilöt

Juha Korpelainen, vs, johtaja, PPSHP, 0400 834 541, juha.korpelainen@ppshp.fi

Emma-Leena Päkkilä, vs. henkilöstöjohtaja, PPSHP, 050 3570 090, emma-leena.pakkila@ppshp.fi,

Raili Nieminen , pääluottamusmies, JHL, p.040 126 2738, raili.nieminen(at)ppshp.fi

Jamina Pietikäinen, pääluottamusmies, Jyty, 0401263562, jamina.pietikainen@ppshp.fi

Pirjo Riehunkangas, pääluottamusmies, SuPer, 040 1263 500, pirjo.riehunkangas(@)ppshp.fi

Jukka Kanto, pääluottamusmies, Tehy PPSHP, 040 125 9392, jukka.kanto@ppshp.fi

Jaana Pikkupeura, pääluottamusmies, JUKO, 0405632646, jaana.pikkupeura@ppshp.fi

Pertti Henttu, pääluottamusmies, JUKO, 0406379017, pertti.henttu@ppshp.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)
Kajaanintie 50
90220 Oulu

Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri PPSHP hallinnoi Oulun yliopistollista sairaalaa. OYS vastaa lähes puolen miljoonan suomalaisen erikoissairaanhoidon palveluista ja lähes 750 000 suomalaisen erityisvaativasta erikoissairaanhoidosta. Toimimme myös Oulaskankaan sairaalassa. Parhaillaan rakennamme kokonaan uutta yliopistollista sairaalaa. Näin hoitoprosessimme ja tilamme vastaavat myös tuleviin 2020- ja 2030-lukujen erikoissairaanhoidon haasteisiin. 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP)

Hyvinvointialueen tuleva organisaatio, talous ja palvelurakenne suppean poliittisen ryhmän käsittelyssä13.10.2021 16:26:19 EEST | Tiedote

Suppea poliittinen ohjaus- ja seurantaryhmä kokoontui keskiviikkona 13.10. etäkokoukseen. Antti Ollikainen toimi kokouksen puheenjohtajana. Hyvinvointialueen poliittinen rakenne Osana hyvinvointialueen valmistelua on suunniteltu myös tulevan organisaation poliittista rakennetta. Kokouksessa oli asian käsittelyn aikana mukana myös poliittisten piirijärjestöjen edustajat. Hyvinvointialueen ylin päättävä toimielin on vaaleilla valittava aluevaltuusto. Valtuusto päättää tarkemman organisaatiorakenteen. Muut lakisääteiset toimielimet ovat aluehallitus ja tarkastuslautakunta. Aluevaltuustoon tulee Pohjois-Pohjanmaalla 79 jäsentä. Aluehallitukseen tulisi pohjaehdotuksen mukaan 13 jäsentä. Muita toimielimiä olisivat tarkastuslautakunta, yksilöasiainjaosto, aluevaalilautakunta, tulevaisuus-, turvallisuus- ja yhdyspintalautakunnat, ​alueelliset neuvottelukunnat sekä vaikuttamistoimielimet, kuten nuorisovaltuusto ja vanhus- ja vammaisneuvosto. Kokouksessa käytiin keskustelua toimielinrakenteesta,

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme