Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Sairaanhoitopiiri käynnistää johtajaylilääkärin haun

Jaa

Pirkanmaan sairaanhoitopiiriin ja Taysiin etsitään uutta johtajaylilääkäriä. Hallitus käynnisti maanantaina 26.8. uuden johtajaylilääkärin haun, sillä sairaanhoitopiirin nykyinen johtajaylilääkäri Kari-Matti Hiltunen jätti kesäkuun valtuustolle irtisanoutumisilmoituksen eläköitymisensä vuoksi. Hiltusen palvelussuhde päättyy 30.4.2020.

Virka tulee julkiseen hakuun syyskuussa. Valtuusto valitsee uuden johtajaylilääkärin kuluvan vuoden lopussa.

Johtajaylilääkärin valinnassa arvostetaan kokemusta vaikuttavuusperustaisesta terveydenhuollosta sekä lean-kehittämisestä. Eduksi katsotaan myös johtamiskokemus erikoissairaanhoidosta. Lisäksi virassa katsotaan eduksi kokemus yhteistyöstä lääketieteen erikoisalojen välillä sekä sosiaali- ja perusterveydenhuollon kanssa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kokemusta monialaisten verkostojen johtamisesta. Johtajaylilääkärillä tulee olla myös hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot.

Johtajaylilääkärin kelpoisuusehtona on erikoislääkärin oikeudet sairaanhoitopiirissä edustettuna olevalla lääketieteen erikoisalalla ja yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan toteama dosentin arvo sekä riittävä hallinnollinen taito ja kokemus.

Hallitus nimesi virantäytön valmisteluun myös erillisen valmisteluryhmän.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Hallituksen puheenjohtaja
Leena Kostiainen, puh. 050 3637069
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

Tietoja julkaisijasta

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Pirkanmaan sairaanhoitopiiri
Teiskontie 35, PL 2000
33521 TAMPERE

03 311 611http://www.tays.fi

Pirkanmaan sairaanhoitopiiri tuottaa terveyttä lähes miljoonalle suomalaiselle Tays Keskussairaalassa, Tays Hatanpäällä, Tays Pitkäniemessä, Tays Sastamalassa ja Tays Valkeakoskella. Konserniimme kuuluvat myös Tekonivelsairaala Coxa Oy, Tays Sydänsairaala Oy ja Fimlab Laboratoriot Oy. Lisätietoja meistä tays.fi ja valinnanvapaus.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan sairaanhoitopiiri

300 sairaalarakentamisen asiantuntijaa Tampereella My Optimal Hospital -konferenssissa 12.-13.9.2.9.2019 14:41:07 EESTTiedote

300 sairaalarakentamisen asiantuntijaa Tampereella My Optimal Hospital –konferenssissa 12.-13.9. Tampereen yliopistollinen sairaala ja Tampereen yliopisto järjestävät ensimmäistä kertaa kansainvälisen sairaalarakentamisen konferenssin. Tapahtuma kokoaa 300 sairaalapäättäjää ja kehittäjää sekä sairaalasuunnittelun ja sairaalarakentamisen asiantuntijaa. Osallistujia on pohjoismaiden lisäksi mm. Hollannista, Englannista, USA:sta ja Japanista. Konferenssi on loppuunmyyty. My Optimal Hospital -konferenssi tarjoaa monipuolisen katsauksen sairaalatoiminnan ja sairaalan prosessien optimointiin niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Teemoina ovat sairaalan tilaratkaisut, asiakaslähtöinen tilasuunnittelu ja tilojen kehittäminen sairaalan toiminnan ehdoilla. Miten rakennetaan viihtyisä mutta tehokas sairaalaympäristö? Miten alati muuttuvassa yhteiskunnassa rakennetaan sairaala, joka palvelee sekä nyt että tulevaisuudessa? Sairaalakehittämistä tarkastellaan eri toimintojen näkökulmista huomioiden

Olkapäämurtumien uusi hoitotapa säästäisi jopa miljoonan vuodessa19.7.2019 09:34:56 EESTTiedote

Tamperelaisjohtoinen tutkimus paljasti, että 60-vuotiailla ja sitä vanhemmilla monet olkaluun yläosan murtumat paranevat ilman leikkausta yhtä hyvin kuin leikkauksen avulla. Leikkauksen sijaan potilaat saivat ranne-kaulalenkin ja kävivät ohjatussa fysioterapiassa. Tutkimustulos koski erityisesti potilaita, joilla murtuneet luut olivat huonossa asennossa luutumisen kannalta. Perinteisesti huonoasentoiset olkaluun murtumat on leikattu asettamalla luun tueksi levy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme