Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry - Finlands Fackförbunds Centralorganisation FFC rf

SAK Keski-Suomi valitsi jyväskyläläisen kuljetusliikkeen vuoden esimerkilliseksi yritykseksi

Jaa

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK:n Keski-Suomen aluetoimikunta palkitsi vuoden esimerkillisenä yrityksenä jyväskyläläisen perheyhtiö Kuljetusliike Taipale Oy:n.

– Kuljetusliike Taipaleessa vallitsee avoin viestintäkulttuuri johdon ja työntekijöiden välillä. Yritys noudattaa alan yleissitovaa työehtosopimusta mallikkaasti ja huolehtii erinomaisesti henkilöstön työterveydestä. Tiukassa kilpailutilanteessa se on pystynyt rekrytoimaan lisää työntekijöitä, SAK:n alue- ja järjestöasiantuntija Ahti Ruoppila mainitsee valintaperusteeksi.

Kuljetusliike Taipale Oy on erikoistunut kappaletavaran ja elintarvikkeiden kuljettamiseen sekä varastointipalveluihin. Sillä on toimipisteet Leppävedellä ja Hämeenlinnassa. Yritys työllistää lähes 300 logistiikka-alan ammattilaista.

Keski-Suomen SAK palkitsi tänään 8. marraskuuta Taipale Oy:n taiteilija Samuli Alosen kiertopalkinnolla ”Vuoropuhelu”. Palkinnon vastaanotti toimitusjohtaja Timo Louhivaara.

– Palkitsemisella halutaan nostaa esiin yrityksiä tai työpaikkoja, joissa työnantajan ja työntekijöiden yhteistoiminta on poikkeuksellisen toimivaa, SAK:n Keski-Suomen aluetoimikunnan puheenjohtaja Mika Tiitinen kertoo.

Aiemmin SAK Keski-Suomi on palkinnut vuoden esimerkillisenä yrityksenä Kirjapaino Kari Ky:n Jyväskylästä ja Logstor Oy:n Saarijärveltä.

SAK:lla on Keski-Suomen toiminta-alueella noin 34 000 jäsentä. SAK:n Keski-Suomen aluetoimikunta koostuu jäsenliittojen edustajista eri aloilta ja sen tehtävä on ohjata SAK:laisen ammattiyhdistysliikkeen alueellista yhteistoimintaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

SAK:n Keski-Suomen aluetoimikunnan pj. Mika Tiitinen p. 050 562 7627
SAK:n alue- ja järjestöasiantuntija Ahti Ruoppila p. 040 747 8231

Tietoja julkaisijasta

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry - Finlands Fackförbunds Centralorganisation FFC rf
Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry - Finlands Fackförbunds Centralorganisation FFC rf
Pitkänsillanranta 3
00530 Helsinki

020 774 000https://www.sak.fi

Tilaa SAK:n uutiskirje ja saat ajankohtaista tietoa sähköpostiisi joka toinen viikko:
https://www.sak.fi/uutiskirje

Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK edustaa 17:ää ammattiliittoa ja noin 900 000 jäsentä. Tehtävämme on rakentaa inhimillistä, turvallista ja oikeudenmukaista työelämää. Siitä syntyy luottamusyhteiskunta, joka lisää työn tekijöiden uskoa tulevaisuuteen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry - Finlands Fackförbunds Centralorganisation FFC rf

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme