SAKA

Saka tuo 2 000 auton valikoiman kuopiolaisten ulottuville ensi maanantaina

Jaa

Suomen voimakkaimmin kasvava automyyjä Suomen Autokauppa Saka avaa 16. myymälänsä Kuopioon. Leväsentiellä Kauppakeskus Cantissa sijaitseva myymälä palvelee asiakkaita maanantaista 14.1.2019 klo 9.00 alkaen.

Suomen Autokauppa Saka keskittyy käytettyjen henkilö- ja pakettiautojen myyntiin verkossa, puhelimitse ja myymälöissä. Kuopion yli tuhannen neliön myymälään tulee esille 80–100 laadukasta käytettyä autoa. Sakan koko valikoimaan kuuluu yli 2 000 autoa, jotka ovat kaikkien – nyt myös kuopiolaisten – asiakkaiden saatavilla.

“Olemme jo pitkään kartoittaneet mahdollisuutta avata myymälä Kuopioon, koska myös pohjoissavolaiset ansaitsevat oikeuden ajaa paremmalla autolla ja ostaa sen oikealla, edullisella hinnalla. Mielestämme kaikilla on oikeus luotettavaan vaihtoautokauppaan ja parempaan palveluun autokaupassa”, Sakan toimitusjohtaja Eero Poukkula sanoo.

Kuopion Saka-myymälään asiakkaita palvelemaan palkataan 5–6 myyntihenkilöä. Tukipalvelut mukaan luettuna työllistävä vaikutus on 10–12 henkilöä.

Saka tekee auton ostamisesta helppoa

“Auton ostamisen helppous on toimintamme keskiössä. Tästä hyvä esimerkki on ilmainen kotiintoimituspalvelumme. Kun asiakas löytää Sakan valikoimasta haluamansa auton, toimitamme sen hänelle kotiin tai lähimpään myymälään, vaikkapa Kuopioon, veloituksetta. Näin asiakas pääsee koeajolle ennen lopullista ostopäätöstä riippumatta siitä missä päin Suomea auto on myynnissä”, Eero Poukkula kertoo.

Suomen Autokauppa Oy on tehnyt viime vuodet kovaa tulosta haastavassa autokauppamarkkinassa. Hyvään asiakaspalveluun ja auton ostamisen helppouteen perustuva liiketoimintakonsepti kasvatti Sakan liikevaihdon vuonna 2017 lähes kolminkertaiseksi (268 %) edellisvuoteen verrattuna.Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eero Poukkula
Toimitusjohtaja
Suomen Autokauppa Oy
+358 44 056 5822
eero.poukkula@saka.fi

Tietoja julkaisijasta

SAKA
SAKA
Sepänkatu 20
90100 Oulu

http://www.saka.fi

Suomen Autokauppa Saka on maamme voimakkaimmin kasvava automyyjä. Olemme aloittaneet autokaupan vallankumouksen, koska suomalaiset ovat joutuneet kärsimään liian kauan huonosta autokaupasta. Me Sakalla uudistamme autokauppaa intohimolla, asiantuntemuksella ja nöyrällä palveluasenteella. Teemme kaikkemme, että auton ostaminen olisi helppoa ja vaivatonta, ja auton omistaminen huoletonta. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 91,1 miljoonaa euroa ja tulos 1,9 miljoonaa euroa.

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SAKA