Dr. Wolff Finland Oy

Saksalaiset laatutuotteet saivat oman tytäryhtiön Suomeen

Jaa

Dr. Wolff Group avasi Suomeen oman tytäryhtiön. Suomessa jo yli 10 vuotta myydyt tuotesarjat Linola, Vagisan ja Plantur 39 siirtyivät 1.1.2022 entiseltä maahantuojalta suoraan Dr. Wolff Finland Oy:lle. Lääkkeitä, lääkinnällisiä laitteita ja kosmetiikkaa valmistavan Dr. Wolff Groupin maailmanlaajuinen liikevaihto vuonna 2021 oli 355 miljoonaa euroa.

Dr. Wolff Finlandin maajohtajaksi palkattiin kauppatieteiden ja elintarviketieteiden maisteri Anu Nikunen. Nikunen oli alun perin lanseeraamassa tuotesarjoja Suomeen niiden maahantuonnin alussa. Viestintä- ja markkinointipäälliköksi on palkattu Riitta Rautakoura (FM).

Tuotteiden myynti pysyy edelleen apteekeissa Tamron jakelun kautta. Tuotemyyntiä apteekkeihin hoitaa maanlaajuisesti kolme myyntiedustajaa.

”Olemme myyneet Dr. Wolff -tuotteita Suomessa yli kymmenen vuoden ajan. Nyt on aika ottaa uusi askel eteenpäin oman tytäryhtiömme kautta. Suomi on yksi parhaiten myyvistä markkina-alueistamme väkilukuun suhteutettuna. Haluamme kehittää liiketoimintaamme Suomessa eteenpäin ja palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme tytäryhtiön johtoon Anu Nikusen, koska hän tuntee toimintamme ja tuotteemme jo entuudestaan. Hän oli lanseeraamassa tuotevalikoimaamme Suomeen menestyksekkäästi jo aloittaessamme tuotteiden tuonnin Suomeen”, Dr. Wolff Groupin toimitusjohtaja Eduard R. Dörrenberg kertoo.

Dr. Wolff Group on tohtori August Wolffin vuonna 1905 perustama lääke- ja kosmetiikka-alan perheyritys, jonka johdossa on nyt neljäs sukupolvi. Dr. Wolffilla on vahvaa tutkimusosaamista ja se on kotimarkkinoillaan tunnettu innovatiivisten ratkaisuiden kehittäjänä mm. hiustenlähdön ja ihon ongelmiin. Pääkonttori ja tuotanto sijaitsevat Bielefeldissä.

Dr. Wolffin liikevaihto on noin 355 miljoonaa euroa (2021) ja sen palveluksessa on noin 800 työntekijää. Yhtiöllä on toimintaa 62 maassa. Yrityksen tunnetuimmat brändit ovat Vagisan, Plantur 39 ja Linola.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Anu Nikunen
Maajohtaja
Puh. 040 730 1030
anu.nikunen@dr-wolff.fi

https://www.drwolffgroup.com/en/

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Dr. Wolff Finland Oy
Dr. Wolff Finland Oyhttps://www.drwolffgroup.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.