Tapio Karttakeskus

Sallatunturin kartta johdattaa uuteen kansallispuistoon

Jaa

Maamme 41. kansallispuisto avataan juhlallisesti lauantaina 11.6.2022. Sallan kansallispuistoa hallitsevat vanhat metsät, suot ja matalat tunturit, joilta voi ihailla maisemia jopa Venäjälle saakka. Kesäaikaan retkeilyreiteillä kulkijaa odottavat männikköiset harjut ja kirkasvetiset lammet. Talvella voi puolestaan nauttia huikeista tykkylumisista metsistä ja revontulista.

Alueen monipuoliseen luontoon ja houkutteleviin reitteihin pääsee tutustumaan parhaiten tarkan ulkoilukartan avulla. Patikoijat, hiihtäjät ja pyöräilijät löytävät siltä muun muassa taukopaikat, latukahvilat, nähtävyydet ja kauneimmat näköalat. Tapio Karttakeskuksen uusi kaksipuolinen kartta kattaa koko Sallan kansallispuiston sekä laajalti sen ympäristöä. Mukana ovat Sallatunturin matkailukeskuksen ja Sallan keskustan väliset reitit, ja Topsakantaival-vaellusreittiä voi seurata kartalla etelään Hautajärvelle asti.

Tapio Karttakeskuksen kotimaiset ulkoilukartat kattavat parhaalla lehtijaolla mielenkiintoisimmat retkeilyalueet kaikkialta Suomesta. Retkeilijöitä varten suunnitellut karttalehdet ovat kaksipuolisia, ja ne on painettu synteettiselle materiaalille, joka on täysin vedenpitävää, kestää lähes rajattomasti taittamista, eikä repeä normaalissa karttakäytössä.

Ulkoilukarttoja on saatavilla tärkeimmistä kansallispuistoista ja muista retkeilykohteista eri puolilta maata. Niiden pohjana on tarkka maastokartta, jonka avulla on helppo löytää määränpäähän. Kartoille on merkitty retkeilyreitit sekä kaikki retkeilijän palvelut ja kiinnostavat nähtävyydet.

Kartat ovat saatavilla myös latauskaupoista löytyvään Avenza Maps -sovellukseen. Lue lisää Karttakaupasta.

Tuotetiedot:
Ulkoilukartta Sallatunturi, 1:25 000
• taitettu, vedenkestävä kartta
• koko avattuna 100 x 70 cm
• ISBN 978-952-266-712-0
• suositushinta 19 €

Pyydä arvostelukappale ja kysy lisää!

Kansikuvan voi ladata Karttakeskuksen kuvapankista.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Tapio Karttakeskus
Tapio Karttakeskus
Maistraatinportti 4 A
00240 Helsinki

https://karttakauppa.fi

Tapio-konserniin kuuluva Karttakeskus on Suomen johtava karttakustantaja. Valikoimamme kattaa niin retkeilyn, matkailun, autoilun kuin veneilynkin. Karttojen lisäksi kustannamme luontoon, ulkoiluun, retkeilyyn ja matkailuun liittyvää kirjallisuutta sekä tarjoamme paikkatietopalveluja. Tapio-konsernin merkittävät brändit ovat Tapio, Karttakeskus ja Metsälehti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Tapio Karttakeskus

Uutuusopas johdattaa pyörämatkalle Saimaan järvimaisemiin13.6.2022 07:12:00 EEST | Tiedote

Saimaan upeita maisemia ja hienoja nähtävyyksiä voi ihailla pyörän satulasta. Tapio Karttakeskuksen uutuusopas esittelee keskeisimmät pyörämatkailureitit Lappeenrannasta Imatralle, Puumalaan, Mikkeliin, Savonlinnaan ja Punkaharjulle. Alueella on niin vilkkaita kesäkaupunkeja toreineen kuin maaseudun rauhaa. Tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat muun muassa Imatrankoski, Lappeenrannan linnoitus, Olavinlinna, Punkaharju, Lietveden maisematie ja Astuvansalmen kalliomaalaukset.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme