McDonald's

Saloon elokuussa avattavaan uuteen McDonald’s-ravintolaan palkataan työntekijöitä – tarjolla kymmenen päällikön ja 50 ravintolatyöntekijän paikkaa

Jaa

Elokuussa 2022 toimintansa aloittavaan ravintolaan rekrytoidaan huhti-toukokuun aikana 60 henkilöä.

Salon uuteen McDonald’siin rekrytoidaan kaksi apulaisravintolapäällikköä ja kahdeksan vuoropäällikköä kokoaikaisiin työsuhteisiin. Lisäksi ravintola palkkaa 50 ravintolatyöntekijää kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin työsuhteisiin. Apulaisravintolapäälliköiden ja vuoropäällikköjen haut ovat jo käynnistyneet McDonald’sin rekrytointisivustolla. Apulaisravintolapäälliköiden ja vuoropäällikköjen pääasiallisiin tehtäviin kuuluu niin henkilöstön, tuotteiden kuin laitteiden johtamista.

”Apulaisravintolapäällikön ja vuoropäällikön tehtävien haussa aiempi esihenkilökokemus otetaan huomioon, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä valitut henkilöt koulutetaan ravintolatyöntekijän koulutuspolun mukaisesti aina esihenkilörooliin saakka”, kenttäpäällikkö Janne Raudaskoski kertoo.

Apulaisravintolapäällikköjen koulutukset alkavat toukokuun puolessa välissä Turun alueen McDonald’s-ravintoloissa ja vuoropäällikköjen niin ikään Turussa kesäkuun alussa.

50 ravintolatyöntekijää kokoaikaiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen

Salon uusi McDonald’s-ravintola aloittaa ravintolatyöntekijöiden rekrytoinnit toukokuussa. Aiempaa työkokemusta ravintolatyöntekijän tehtävään ei tarvita, sillä uusi henkilökunta saa työsuhteen alussa koulutuksen työtehtäviin. Koulutukset järjestetään Turun alueen McDonald’s-ravintoloissa kesän aikana. Ravintolatyöntekijän työnkuva on monipuolinen, ja se sisältää niin asiakaspalvelua, ruoanvalmistusta kuin siisteyden ylläpitämistä.

Tehtäviin voi hakea McDonald’sin verkkosivuilla

Vuoropäällikön tehtäviin voi hakea nyt osoitteessa: https://emp.jobylon.com/jobs/124991-mcdonalds-suomi-vuoropaallikko-tai-vuoropaallikkoharjoittelija-salon-mcdonalds-ravintolaan-avataan-elokuussa-2022/

Apulaisravintolapäällikön tehtäviin voi hakea nyt osoitteessa: https://emp.jobylon.com/jobs/124974-mcdonalds-suomi-apulaisravintolapaallikko-tai-apulaisravintolapaallikkoharjoittelija-salon-mcdonalds-ravintolaan-avataan-elokuussa-2022/

Ravintolatyöntekijöiden tehtäviin voi hakea toukokuusta alkaen Suomen McDonald’sin verkkosivuilla osoitteessa: www.mcdonalds.fi.

McDonald’s työllistää Suomessa noin 3 900 työntekijää. Työntekijöiden työsuhteet ovat pääosin vakituisia ja osa-aikaisia. Yksi McDonald’s-ravintola työllistää keskimäärin noin 60 henkeä. McDonald’sin työntekijät kokevat McDonald’sin luotettavaksi työnantajaksi, joka tarjoaa viihtyisän, joustavan ja kannustavan työympäristön. Monipuoliset työtehtävät sisältävät asiakaspalvelua ja tiimityöskentelyä.

Lisätietoja:

Kenttäpäällikkö Janne Raudaskoski, janne.raudaskoski (at) fi.mcd.com.

Tietoja julkaisijasta

McDonald's
Paciuksenkatu 29
00270 Helsinki

http://www.mcdonalds.fi

McDonald’s

McDonald’s on yksi maailman tunnetuimmista tuotemerkeistä. Tuttu kaarikuvio kohoaa yli 100 maassa, yhteensä noin 37 000 ravintolan tunnuksena. McDonald’s palvelee päivittäin noin 70 miljoonaa asiakasta. Maailmanlaajuisesti ketjun palveluksessa työskentelee 1,7 miljoonaa työntekijää. Suomen ensimmäinen McDonald’s avattiin yli 35 vuotta sitten vuonna 1984. Tällä hetkellä Suomessa on 67 McDonald's-ravintolaa. McDonald’s-ravintoloiden yhteenlaskettu verollinen myynti oli 243 M€ vuonna 2021. Kasvua oli edelliseen vuoteen verrattuna yli 11 %. Ravintoloista 57 eli noin 85 % on yksityisten lisenssinhaltijoiden eli yrittäjien omistuksessa. Yrittäjiä on yhteensä 11. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta McDonald's

McDonald’sin klassikkohampurilaiset ovat nyt entistäkin maukkaampia19.5.2022 11:00:00 EEST | Tiedote

Mäkkäri on parantanut asiakaskokemustaan tekemällä pieniä muutoksia klassikkohampurilaistensa valmistusmetodeihin, ainesosien säilytystapoihin ja tuotteiden tarjoiluaikoihin. Tuloksena on entistä mehevämpinä ja maukkaampina tarjoiltuja hampurilaisia. Maailman tunnetuin hampurilainen, Big Mac, maistuu nyt siis entistäkin paremmalta! Muutokset otettiin Suomen Mäkkäreissä käyttöön toukokuussa.

Ronald McDonald Lastentalosäätiö juhlii 20 toimintavuottaan. Suuri Arvoseminaari huipentaa juhlavuoden4.5.2022 11:00:00 EEST | Tiedote

Lastentalosäätiö on majoittanut Meilahden hirsitaloissa vakavasti sairaiden lasten perheenjäseniä jo 20 vuoden ajan. Tasavuosia juhlitaan järjestämällä Suuri Arvoseminaari teemalla ”Empatiaa, arvoja ja rakkautta työelämässä”. Puhujat ovat talouselämän huippunimiä. Arvoseminaarin suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Tapahtuma järjestetään Pikku Finlandiassa 5.5.2022 klo 8.30–12.30.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme