Salsallada

Salsallada hemmottelee pikkuannoksilla, maistuvilla cocktaileilla ja ylellisillä mocktaileilla

Jaa

Näsilinnankadulla Vanhan painotalon tiloihin aukeava Salsallada tuo uusia makuelämyksia Tampereen seurusteluravintolatarjontaan.

Keittiömestari Susanna Määttänen ja ravintolapäällikkö Anton Duhov toivottavat tervetulleeksi 1.12.2018 avattavaan Salsalladaan.
Keittiömestari Susanna Määttänen ja ravintolapäällikkö Anton Duhov toivottavat tervetulleeksi 1.12.2018 avattavaan Salsalladaan.

- Ajatukset Salsalladan konseptista hautuivat ja kiteytyivät kevään ja kesän aikana maailmalla matkustellessani, kertoo yrittäjä Louie So. – Halusimme yhdistää sosiaalisen ruokailun ja cocktailkulttuurin helposti lähestyttävästi mutta trendikkäällä otteella.

Ruokalistalla herkullisia poimintoja makumaailmasta ympäri maailmaa

Vastavalmistuneen kerrostalon katutasossa sijaitseva ravintola erikoistuu sosiaaliseen ruokailuun ja makunystyröitä hemmotteleviin cocktaileihin. Ruokalista sisältää herkullisia poimintoja mauista ympäri maailmaa – tapaksista, slidereistä, tacoista ja muista pienistä annoksista jokainen voi koota oman makunsa mukaisen herkkukokonaisuuden. Erityismaininnan ansaitsevat esimerkiksi mausteinen ja aromikas indonesialainen rengdang curry, joka on valittu maailman parhaaksi ruokalajiksi sekä korealainen, tulisten makujen ystävät hurmaava gochujang-lohi.

Ravintolan menu on keittiömestari Susanna Määttäsen käsialaa. Määttäsen luomasta makumaailmasta on aiemmin nautittu muun muassa huippusuositussa Guru's Kitchenissä.

Salsallada tarjoilee maistuvimmat mocktailit alkoholittomasta tisleestä valmistettuna

Salsalladan juomalistassa näkyy ravintolapäällikkö Antoni Duhovin ote niin houkuttelevissa cocktaileissa kuin aistikkaissa viineissäkin.

- Cocktailit teemme tuoreista ja ajankohtaisista raaka-aineista, Duhov kertoo. - Mocktail-listan eli alkoholittomien cocktailien yllättäjiä ovat maailman ensimmäisestä alkoholittomasta tisleestä valmistetut cocktailit.

Lämminhenkinen artesaaniravintola avaa ovensa lauantaina 1.12.2018

Industrial-tyylisen ravintolan sisustuksen on suunnitellut sisustusarkkitehti Petra-Miisa Juusenaho. Tilan yleisvaikutelma on lämminhenkinen, käsityötä arvostaen toteutettu uniikki artesaaniravintola. Modernia tunnelmaa luovat näkyviin jäävät raakapinnat ja muut persoonalliset materiaalivalinnat.  

Salsallada avaa ovensa lauantaina 1.12.2018.

- Varsinaisia avajaisia vietämme tammikuussa ja se tehdään tyylikkäästi, Duhov lupaa. – Avajaisiin ovat kaikki tervetulleita!

Salsallada

Näsilinnankatu 21 C, Tampere 

Avoinna:

ma suljettu

ti–to 16–22 

pe 16–00 

la 14–00 

su 14–20 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Antoni Duhov

Ravintolapäällikkö, Salsallada

puh. +358 50 471 9828

Kuvat

Keittiömestari Susanna Määttänen ja ravintolapäällikkö Anton Duhov toivottavat tervetulleeksi 1.12.2018 avattavaan Salsalladaan.
Keittiömestari Susanna Määttänen ja ravintolapäällikkö Anton Duhov toivottavat tervetulleeksi 1.12.2018 avattavaan Salsalladaan.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Salsallada
Salsallada
Näsilinnankatu 21 C
33210 Tampere

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.