Sami Laine Parmaco Group Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi

Jaa

Parmaco Groupin hallitus on nimittänyt yhtiön toimitusjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Sami Laineen (s. 1971). Laine aloitti tehtävässä 16.11.2020.

Sami Laine
Sami Laine

Laine siirtyy tehtävään Technopoliksesta, jonka toimitusjohtajana hän on toiminut vuodesta 2019. Tätä ennen Laine on toiminut talousjohtajana Technopolis Oy:ssä ja Renor Oy:ssä sekä rahoituspäällikkönä Oriola-KD Oyj:ssä, Etteplan Oyj:ssä ja Sato Oyj:ssä.

Parmaco Group Oy:n väistyvä toimitusjohtaja Ossi Alastalo jättää tehtävät luottavaisin mielin.

”On ollut hienoa seurata alan kehityskaarta aitiopaikalta. Olen erityisen ylpeä siitä, miten henkilökuntamme on kasvanut niin määrällisesti kuin osaamisenkin kannalta ja tuonut Parmacon tähän pisteeseen. Nyt ollaan uuden äärellä. Samin mukana Parmaco saa kokeneen kiinteistöalan tekijän, joka kehittää lainattavien oppimisympäristöjen liiketoimintaa jälleen eteenpäin tuoreilla ajatuksilla”, Ossi Alastalo toteaa.

”Olen tehtävästä innoissani. Parmaco on hyväkuntoinen ja vakaa yritys, joka tarjoaa hienon alustan liiketoiminnan kehittämiselle myös jatkossa”, sanoo Sami Laine.

Parmaco Group Oy

Yhteyshenkilöt

Ossi Alastalo
0400 634 732
ossi.alastalo@parmaco.fi

Kuvat

Sami Laine
Sami Laine
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Parmaco suunnittelee ja lainaakunnille tarpeiden mukaan muunneltavia oppimisympäristöjä. Suomen pääkonttori sijaitsee Tampereella ja Ruotsin pääpaikka on Tukholmassa. Parmacon tehtaat sijaitsevat Leppävirralla ja Pyhäjoella. Organisaatiossa työskentelee 200 henkilöä.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Parmaco Oy

Valtakunnallisen Unelmien koulu -kilpailun voittaja on Aksel Piikkiöstä25.11.2020 09:00:00 EET | Uutinen

Unelmien koulu -piirustuskilpailuun saivat osallistua kaikki alakouluikäiset 26.8.-31.10.2020. Tekniikka oli vapaa ja työn sai tehdä yksin tai ryhmässä. Töitä saapui yhteensä upeat 294 kappaletta. Raati valitsi monilla tavoilla mielikuvitusta ja aikaa vaatineiden sekä erilaisilla tekniikoilla toteutettujen töiden joukosta kahdentoista kärjen, joiden joukosta voittaja arvottiin. Voittajan koko luokalle on luvassa 2000 euron arvoinen luokkaretkipalkinto. Parmaco ammentaa kilpailutöistä ideoita ja inspiraatiota suunnitteluun.

Lainattavan koulun käytönaikainen hiilijalanjälki jopa 50 % pienempi kuin paikalla rakennetun26.5.2020 09:00:00 EEST | Tiedote

Lainattava koulu pärjäsi VTT:n aiemmin (2018) tekemässä hiilijalanjälkiselvityksessä hyvin. Tutkimuksessa verrattiin Parmaco Oy:n lainattavan koulun elinkaaren aikaista hiilijalanjälkeä koulurakennukseen, joka on rakennettu paikalle työmaalla. Tutkimuksen tuloksia ei ole julkistettu aiemmin ja ajankohtaiseksi aiheen nostaa nyt pohdinta talouden elvyttämisestä epidemian jälkeen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme