Samla Capital Oy

Samla Capital ostaa Kokkolan suurimman kauppakeskuksen

Jaa

Samla Capitalin pääomistaja ja salkunhoitaja Samppa Lajunen uskoo, että kauppakeskuksilla tulee jatkossakin olemaan rooli kaupunkilaisten yhteisinä tiloina.

Samppa Lajusen perustama kiinteistösijoitusyhtiö Samla Capital on ostanut ensimmäisen kauppakeskuksensa.

Kokkolan suurin kauppakeskus Chydenia Center Oy siirtyi Samla Capitalin hallinnoimalle Samla Toimitilat II Ky:lle perjantaina.

Kauppakeskuksessa on vuokrattavaa tilaa 8012 m2. Sen merkittävimmät vuokralaiset ovat Intersport, H&M, Suomalainen Kirjakauppa, Espresso House, TeliaSonera, Kicks ja Specsavers.

Myyjänä oli kansainvälisen kiinteistösijoitusyhtiö Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoima rahasto, jonka neuvonantajana järjestelyssä toimi helsinkiläinen Mrec Oy. Osapuolet eivät paljasta kauppasummaa.

“Haluamme lisätä oikeanlaisella kauppakeskusjohtamisella ja markkinoinnilla kävijämääriä sekä luoda positiivista kierrettä Kokkolan ydinkeskustaan”, Samla Capitalin pääomistaja ja salkunhoitaja Samppa Lajunen sanoo.

“Pyrimme tekemään tiivistä yhteistyötä Chydeniassa toimivien kauppaketjujen ja sen ympärillä toimivien sidosryhmien kanssa.”

Kauppakeskuksille on povattu haastavia aikoja verkkokaupan yleistymisen myötä. Samppa Lajunen uskoo, että kauppakeskukset muuttuvat, mutta eivät tule katoamaan.

“Kauppakeskuksille tulee jatkossakin olemaan tarve kaupunkilaisten yhteisinä tiloina, joissa he voivat kuluttaa yksityisiä tai kunnallisia palveluita, hankkia päivittäistavaroita tai tavata ystäviään.”

“Uskon, että kovalla työllä ja markkinointipanostuksilla saamme ihmiset liikkeelle, kun he kokevat sen taas turvalliseksi.”

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Samppa Lajunen
Salkunhoitaja, Samla Capital Oy
040 555 2638
samppa.lajunen@samla.fi

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Samla Capital Oy
Samla Capital Oy
Kauppakatu 18
40100 Jyväskylä

+358 40 573 7514http://www.samlacapital.fi

Samla Capital Oy on toukokuussa 2015 perustettu vaihtoehtoisrahastoja hallinnoiva yhtiö. Samla Capital hallinnoi Samla Toimitilat Ky, Samla Asunnot Ky sekä Samla Toimitilat II Ky -nimisiä vaihtoehtorahastoja, joiden tekemien sijoitusten arvo on yli 90 miljoonaa euroa. Samlan sijoituskohteet ovat konkreettisia, näkyviä, jokapäiväistä elämää ja työntekoa tukevia kohteita. Ne tarjoavat sijoittajille tuottoa ja samalla yhteiskunnalle paljon hyvää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Samla Capital Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme