Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Sankareita ja liittolaisia – Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi 2018

Jaa

Vuoden 2018 Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi järjestetään Espoossa Sellosalissa ma-ti 19.–20.11.2018. Lastenkulttuurin tekijöille ja toimijoille suunnatun foorumin aiheena on Sankareita ja liittolaisia – Unelma yhdenvertaisista lastenkulttuuripalveluista.

Vuosittain järjestettävä valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi nostaa esille lastenkulttuurin merkityksiä ja mahdollisuuksia sekä antaa suuntaviivoja sen tulevaisuudelle. Tänä vuonna nostetaan esiin kulttuurisen diversiteetin kysymyksiä ja edistetään erityisesti eri kieli- ja kulttuuritaustaisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden yhdenvertaisuutta. Keskiössä ovat mm. saavutettavuus, osallisuus, representaatiot ja erilaiset unelmat.  

Alan asiantuntijoille, tekijöille ja toimijoille suunnatussa foorumissa kuullaan monipuolinen sarja puheenvuoroja ja esittelyjä teemaan liittyen. Mukana ovat mm. kansanedustaja Jani Toivola, Ruskeat Tytöt Median päätoimittaja Koko Hubara, Urban Apan taiteellinen johtaja Sonya Lindfors, valokuvaaja- ja videotaiteilija Marja Helander, monimuotoisuus- ja osallisuusasiantuntija Sara Salmani, Vuoden saamelainen 2017 Pirita Näkkäläjärvi, taitelija Carmen Baltzar, lastenkulttuurikoordinaattoori Anne Line Svelle Children’s Culture Centre -keskuksesta Aarhusista sekä huippujoukko muita sankareita ja liittolaisia.  

Koko ohjelma ja ilmoittautumisohjeet ovat koottuna Lasten kulttuurikeskus Auroran verkkosivulle Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi 2018

Järjestämisestä vastaavat Espoon kaupunki, Lasten kulttuurikeskus Aurora, Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ja yhteistyökumppanit.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Espoon kaupunki, kulttuurituottaja Mari Rissanen mari.rissanen (at) espoo.fi
gsm. + 358 40 352 7920

Espoon kaupunki, tuotantopäällikkö Johanna Vepsä, johanna.vepsa (at) espoo.fi gsm. + 358 46 877 3251

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Koordinaattori Sunna Maijala, sunna.maijala (at) lastenkulttuuri.fi, gsm. 358 (40) 800 7296

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri

#kulttuuriespoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kuusi suurinta kaupunkia: tulevaisuuden kestävää kaupunkipolitiikkaa tulee tehdä kuntien ja kaupunkien väliset erot tunnistaen21.2.2019 09:00:00Tiedote

Suomen kuusi suurinta kaupunkia ovat laatineet yhteiset hallitusohjelmatavoitteet. Tulevalla hallituskaudella kaupunkien erityiset haasteet ja mahdollisuudet, joiden ratkaisemisessa suuret kaupungit ovat avainasemassa, tulee nostaa kansallisen kaupunkipolitiikan keskiöön. Kaupunkipolitiikassa tarvitaan kuuden suurimman kaupungin ja valtion tasavertaista kumppanuutta ja vuorovaikutusta.

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme