Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Sankareita ja liittolaisia – Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi 2018

Jaa

Vuoden 2018 Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi järjestetään Espoossa Sellosalissa ma-ti 19.–20.11.2018. Lastenkulttuurin tekijöille ja toimijoille suunnatun foorumin aiheena on Sankareita ja liittolaisia – Unelma yhdenvertaisista lastenkulttuuripalveluista.

Vuosittain järjestettävä valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi nostaa esille lastenkulttuurin merkityksiä ja mahdollisuuksia sekä antaa suuntaviivoja sen tulevaisuudelle. Tänä vuonna nostetaan esiin kulttuurisen diversiteetin kysymyksiä ja edistetään erityisesti eri kieli- ja kulttuuritaustaisten lasten, nuorten ja lapsiperheiden yhdenvertaisuutta. Keskiössä ovat mm. saavutettavuus, osallisuus, representaatiot ja erilaiset unelmat.  

Alan asiantuntijoille, tekijöille ja toimijoille suunnatussa foorumissa kuullaan monipuolinen sarja puheenvuoroja ja esittelyjä teemaan liittyen. Mukana ovat mm. kansanedustaja Jani Toivola, Ruskeat Tytöt Median päätoimittaja Koko Hubara, Urban Apan taiteellinen johtaja Sonya Lindfors, valokuvaaja- ja videotaiteilija Marja Helander, monimuotoisuus- ja osallisuusasiantuntija Sara Salmani, Vuoden saamelainen 2017 Pirita Näkkäläjärvi, taitelija Carmen Baltzar, lastenkulttuurikoordinaattoori Anne Line Svelle Children’s Culture Centre -keskuksesta Aarhusista sekä huippujoukko muita sankareita ja liittolaisia.  

Koko ohjelma ja ilmoittautumisohjeet ovat koottuna Lasten kulttuurikeskus Auroran verkkosivulle Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi 2018

Järjestämisestä vastaavat Espoon kaupunki, Lasten kulttuurikeskus Aurora, Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto ja yhteistyökumppanit.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Espoon kaupunki, kulttuurituottaja Mari Rissanen mari.rissanen (at) espoo.fi
gsm. + 358 40 352 7920

Espoon kaupunki, tuotantopäällikkö Johanna Vepsä, johanna.vepsa (at) espoo.fi gsm. + 358 46 877 3251

Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Koordinaattori Sunna Maijala, sunna.maijala (at) lastenkulttuuri.fi, gsm. 358 (40) 800 7296

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

www.kulttuuriespoo.fi | www.espoo.fi/kulttuuri

#kulttuuriespoo @kulttuuriespoo

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Konsernijaoston päätöksiä 20.5.201920.5.2019 09:50:55 EESTTiedote

Konsernijaosto merkitsi tiedoksi tammi - maaliskuun 2019 konserniraportin. Merkittävimpien tytäryhtiöiden liikevaihto kasvoi edellisestä vuodesta kaikilla muilla paitsi Omnialla, jolla se pysyi samalla tasolla. Espoon Asuntojen tuloksen ennustetaan olevan talousarviota parempi. Länsimetrolla ja Espoon Sairaalalla tuloksen ennustetaan olevan talousarvion mukainen ja Cateringilla sekä Omnialla hieman talousarviota heikompi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme