Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Sanna Vesikansa blogissaan: Omaishoitajille vihdoin ratkaisu

26.6.2017 19:12 | Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Jaa

”Päätimme, että enemmin hallinto joustaa kuin usein pienituloiset omaishoitajat”, toteaa Sanna Vesikansa tänään julkaisemassaan blogissa.

Helsingin kaupunginhallitus palautti omaishoidon tuen myöntämisperusteet valmisteltavaksi uudelleen.

”Kaupunginhallitus halusi yksimielisellä päätöksellään lähettää viestin, että Helsinki arvostaa ja haluaa tukea omaishoitajien jaksamista ja lisätä omaishoitoa. Lapsen koulunkäynti tai kuntouttava päivähoito ei saa laskea omaishoidon tukea. Myös omaishoitajien työssäkäynti on mahdollistettava. Hyvinvoivat ja työelämässä mahdollisuuksiensa mukaan kiinni olevat omaishoitajat ovat Helsingin etu.”

Apulaispormestari Sanna Vesikansan ensimmäinen blogi on julkaistu osoitteessa: https://www.hel.fi/blogit/fi/kirjoitukset/sanna-vesikansa/helsinki-lisaa-omaishoidon-tukea

Paula Katajamäki
Tiedottaja
Kaupunginkanslia, viestintä
Puh. 050 5933426

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia
Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

PL 1,00099 Helsingin kaupunki

09 310 1641https://www.hel.fi

Helsingin kaupunginkanslia

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme