Sanoma Pro Oy

Sanoma Pro mukana suojaamassa koulutietä yhdessä MLL:n kanssa

Jaa

Sanoma Pro on mukana turvaamassa Helsingin alakoulujen suojateitä torstaina 11.8.2016. Koulutien turvaaminen tehdään yhteistyössä Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.

- Haluamme tehdä jotain konkreettista kiinnittääksemme huomiota lasten koulutien turvallisuuteen. Työntekijämme haluavat olla oikeasti mukana oppimisen arjessa, joten uusien oppilaiden ensimmäisen koulumatkan seuraaminen ja turvaaminen on meille todella mukava homma, kommentoi Sanoma Pron asiakaskokemusjohtaja Salla Ketola.

MLL:n Uudenmaanpiirin paikallisyhdistyksen organisoima suojatiepäivystys järjestetään jo kahdeksatta vuotta. Tarkoituksena on turvata kouluun kulkevien lasten suojateiden ylityksiä. Tänä vuonna vapaaehtoisia on saatu mukaan jo lähemmäs sadan koulun suojatien turvaamiseksi.

- Autotie voi olla vaaranpaikka monelle pienelle koululaiselle. Punaisia päin ajavat autot ja liikennevalottomat suojatiet saattavat hämmentää koulutietään vasta opettelevia ekaluokkalaisia. Vapaaehtoisina toimivien suojatiepäivystäjien tehtävänä on herättää huomiota ja lisätä autoilijoiden tarkkaavaisuutta suojateiden läheisyydessä, kommentoi MLL:n Uudenmaanpiirin järjestöpäällikkö Minna Maanpää.

Koulutien turvaaminen tapahtuu käytännössä suojatiepäivystyksenä, joka tehdään noin klo 8.30-9.30. Kohdekouluja, joiden läheisyydessä sanomaprolaiset päivystävät kouluteitä ovat: Tehtaankadun, Ruoholahden ja Kallion ala-asteen koulut. Helsingissä noin 6 100 ekaluokkalaista astuu koulutielle torstaina 11.8.

Lisätietoja asiasta:

Salla Ketola, Sanoma Pro p. 040 6418060

Minna Maanpää, MLL p. 044 742 6000


Lue suojatiepäivystyksestä lisää:
http://uudenmaanpiiri.mll.fi/toiminta/suojatiepaivystys-2016/ 

Kuvat

Liitteet

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Sanoma Pro Oy
Sanoma Pro Oy
PL 104
00089 SANOMAT

http://www.sanomapro.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Sanoma Pro Oy

Tervetuloa tutustumaan Sanoma Pron uuteen aapiseen, Ystävien aapiseen! Tilaisuudet Oulussa ja Turussa 18.11.13.11.2019 15:07:33 EETKutsu

Ystävien aapinen on uusi alkuopetuksen äidinkielen ja kirjallisuuden sarja, jossa yhdistyvät vankka pedagoginen osaaminen ja mukaansatempaava tarina, jonka on kirjoittanut palkittu kirjailija Anneli Kanto. Animaatiotyylisen kuvituksen on tehnyt animaatiostudio Brink Helsinki. Jyri Sariolan Ystävien aapiselle säveltämät kappaleet innostavat lukemisen opetteluun.

Tervetuloa tutustumaan Sanoma Pron uuteen aapiseen, Ystävien aapiseen! Tilaisuudet Oulussa ja Turussa 18.11.7.11.2019 16:39:12 EETKutsu

Ystävien aapinen on uusi alkuopetuksen äidinkielen ja kirjallisuuden sarja, jossa yhdistyvät vankka pedagoginen osaaminen ja mukaansatempaava tarina, jonka on kirjoittanut palkittu kirjailija Anneli Kanto. Animaatiotyylisen kuvituksen on tehnyt animaatiostudio Brink Helsinki. Jyri Sariolan Ystävien aapiselle säveltämät kappaleet innostavat lukemisen opetteluun.

Sanoma Pron Arttu-sovellus nousi yleisön suosikiksi parhaana oppimisratkaisuna – muutti käsityksen perinteisestä oppikirjasta13.4.2018 14:35:37 EESTTiedote

Opetusalan ihmiset äänestivät Arttu-mobiilisovelluksen suosikikseen kilpailussa, jossa eOppimiskeskus etsi innovatiivisia oppimisratkaisuja. Tuomaristo palkitsi Artun myös kunniamaininnalla. Lisättyä todellisuutta hyödyntävällä Arttu-sovelluksella oppikirjan sivuilta voi katsella oppisisältöön liittyviä videoita ja kuunnella äänitteitä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme