Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Santahaminan ala-asteen B-rakennus asetettu käyttökieltoon

Jaa

Helsingin kaupungin pelastuslaitoksen palotarkastaja on asettanut Santahaminan ala-asteen (Santahaminantie 5) B-rakennuksen käyttökieltoon 6. helmikuuta alkaen aulan kattopalkissa olevan murtuman sekä katon lumikuorman takia.

Palotarkastaja teki määräaikaisen tarkastuksen kohteessa 5. helmikuuta.

Rakennuksen aulan ja ruokalan välisellä palkkilinjalla havaittiin halkeamia ensimmäisen kerran joulukuussa. Tämän jälkeen palkkilinja tuettiin väliaikaisin tuennoin. Rakennuksen katon lumet poistetaan tänään 6. helmikuuta, ja rakennesuunnittelija tutkii halkeamat torstaina 7.2. tarvittavien korjausten toteuttamiseksi.  

Koulun B-rakennuksessa on ruokala ja kaksi luokkaa, joita ei voida käyttää. Opetus ja ruokailu järjestetään toistaiseksi koulun muissa tiloissa.

Toimintaa rakennuksessa saa jatkaa vasta, kun rakennusvalvonta on antanut luvan rakennuksen käyttöön.

Kaupunkiympäristön toimiala tiedottaa korjausten aikataulusta oppilaiden vanhemmille mahdollisimman pian.

Lisätiedot:

Kai Suomalainen (7.2. alkaen)
Tekninen isännöitsijä
Ylläpito, isännöinti
Kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 40310
kai.suomalainen@hel.fi 

Jukka Nikander
Tiimipäällikkö
Ylläpito, isännöinti
Kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 40303
jukka.nikander@hel.fi

Risto Levanto
Yksikön päällikkö
Rakennusvalvonta, rakenneyksikkö
Kaupunkiympäristön toimiala
puh. 09 310 26343
risto.levanto@hel.fi 

Tiedotteen lähetti:

Kaupunkiympäristön viestintä
puh. 09 310 37394
kymp.viestinta@hel.fi

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 2611http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Helsinki kunnostaa Vanhankaupunginlahden lintuvettä23.8.2019 15:57:20 EESTTiedote

Kaupunkistrategiansa mukaisesti kaupunki vaalii arvokasta luontoaan ja toimii kaupunkiluonnon monimuotoisuuden lisäämiseksi. Vanhankaupunginlahden lintuvesi Natura 2000 -alueen hoito- ja käyttösuunnitelmaa 2015–2024 toteutetaan kunnianhimoisesti nyt käynnissä olevalla valtuustokaudella. Apulaispormestari Anni Sinnemäki puhuu lauantaina 24.8. Viikissä Birdlife Suomen järjestämillä Lintumessuilla alueen hoidosta ja tavoitteista linnuston olosuhteiden parantamiseksi.

Sinilevää uimarannoilla enää vähäisiä määriä23.8.2019 12:47:06 EESTTiedote

Tällä viikolla otettiin uimavesinäytteet kolmeltatoista itäisen Helsingin uimarannalta. Viime viikonlopun ja alkuviikon sateiden huuhtoutumasta johtuen muutaman rannalla (Iso Kallahti, Rastila ja Tuorinniemi) bakteeripitoisuudet olivat koholla. Näiltä rannoilta on otettu uusintanäytteet, joiden tulokset valmistuvat ensi viikolla. Muiden uimarantojen näytteet olivat mikrobiologiselta laadultaan hyviä. Viimeisimmät tutkimustulokset ovat näkyvillä rantojen ilmoitustauluilla.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme