Gramex äänitemusiikin tekijänoikeusjärjestö ry

Sari Aalto-Setälä Gramexin viestintäjohtajaksi

Jaa
Sari Aalto-Setälä aloittaa tammikuussa Gramexin viestintäjohtajana. Kuva: Markus Hyvärinen.
Sari Aalto-Setälä aloittaa tammikuussa Gramexin viestintäjohtajana. Kuva: Markus Hyvärinen.

Sari Aalto-Setälä aloittaa 10.1.2022 äänitemusiikin tekijänoikeusjärjestö Gramexin viestintäjohtajana. Aalto-Setälä (ent. Siikasalmi) siirtyy Gramexiin viestintätoimisto Kreabin näkemysjohtajan tehtävästä.

”Sari Aalto-Setälä vahvistaa Gramexin viestintäyksikköä rautaisella kokemuksellaan strategisesta konsultoinnista ja viestinnästä”, Gramexin toimitusjohtaja Ilmo Laevuo sanoo.

Aalto-Setälällä on parinkymmenen vuoden kokemus markkinoinnista ja viestinnästä. Hän on toiminut muun muassa SEK:n viestintätoimiston toimitusjohtajana, viestintäjohtajana SOSTE ry:ssä sekä myös osaomistamassaan start-upissa, kulttuurianalytiikkayhtiö iloomissa, missä hän jatkaa edelleen Gramex-tehtävien ohella.

”Liityn Gramexin viestintätiimin innolla,” sanoo Aalto-Setälä. ”Äänitemusiikin rooli on yhteiskunnassa merkittävä: se luo kuuntelijoilleen hyvinvointia, on keskeinen osa taloutta ja yksin Suomessa kymmenien tuhansien tekijöiden ja yrittäjien elinkeino. On valtavan inspiroivaa päästä mukaan mahdollistamaan tätä kaikkea omalla työpanoksella osaavassa työyhteisössä. Tekemistä riittää jatkossakin, kun digitalisaatio eri ilmiöineen muokkaa ja muuttaa sekä musiikin tekijöiden, käyttäjien että alan järjestöjen arkea.”

Gramexin nykyinen viestinnästä, edunvalvonnasta ja sidosryhmäsuhteista vastaava johtaja Lauri Kaira toimii Gramex-tehtäviensä rinnalla luovien alojen yhteisen edunvalvontaverkoston, Luovan työn tekijät ja yrittäjät edunvalvontajohtajana. Kaira keskittyy jatkossa Gramexin ja luovien alojen edunvalvontaan sekä päätoimittamaan Gramexin asiakaslehti Gramexpressiä. ”Korona-aika on osoittanut, että yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen pitää panostaa enemmän”, sanoo Kaira.

Kaira korostaa, että Sari Aalto-Setälä on mahtava täydennys Gramexin viestintäyksikköön. ”Olemme tehneet Sarin kanssa useita vuosia yhteistyötä Luovan työn tekijät ja yrittäjät - edunvalvontaprojektissa. Arvostan Sarin osaamista ja kokemusta suuresti, ja olen iloinen että saamme hänet mukaan Gramexin tiimiin.”


Lisätietoja:

Ilmo Laevuo + 358 40 900 2141
Sari Aalto-Setälä +358 5035 21073

Avainsanat

Kuvat

Sari Aalto-Setälä aloittaa tammikuussa Gramexin viestintäjohtajana. Kuva: Markus Hyvärinen.
Sari Aalto-Setälä aloittaa tammikuussa Gramexin viestintäjohtajana. Kuva: Markus Hyvärinen.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Gramex äänitemusiikin tekijänoikeusjärjestö ry
Gramex äänitemusiikin tekijänoikeusjärjestö ry
Musiikin Satama / Keilasatama 2 A
02150 ESPOO

Mediayhteydenotot: +358 10 248 9208https://www.gramex.fi

Äänitemusiikin tekijänoikeusjärjestö Gramex edustaa esittäviä taiteilijoita ja äänitetuottajia. Gramexilla on noin 58 000 asiakassopimusta oikeudenhaltijoiden kanssa sekä noin 31 000 korvauksia maksavaa asiakasta. Gramexilta saa lupia äänitemusiikin ja musiikki-videoiden käyttöön. Koska musiikki tekee hyvää, me tahdomme tehdä musiikin käytön helpoksi. Median yhteydenotot: +358 10 248 9208

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Gramex äänitemusiikin tekijänoikeusjärjestö ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme