Helsinki Seagulls

SARJANOUSIJA HELSINKI SEAGULLS ON TEHNYT VUODEN MITTAISEN SOPIMUKSEN CARL LINDBOMIN KANSSA

Jaa

CARL LINDBOM HELSINKI SEAGULLSEIHIN

Helsinki Seagulls on solminut vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Carl ”Calle” Lindbomin kanssa. Kisahallin parketille 22-vuotias, 206-senttinen Lindbom siirtyy pronssia napanneesta Loimaan Biisoneista. Nuoresta iästään huolimatta Lindbom on kokenut pelaaja korisliigassa. Kolme edellistä kautta hän on edustanut joukkueita, jotka ovat olleet liigan kärkitasoa. Loimaalle Lindbom siirtyi Tampereen Pyrinnöstä, jonka riveissä hän viimeisteli Korisliigan kauden 2012-2013 aikana 13,4 pistettä ottelua kohden. Lindbomin potentiaali on liigan kotimaisen kärjen tasoa, josta näyttönä on paikka Susijengin 20 viimeisen pelaajan joukossa.

Päävalmentaja Mikko Larkas on tyytyväinen joukkueen rungon alkaessa hahmottumaan.

- Uskon vahvasti siihen, että oikeassa paikassa Calle voi nousta Korisliigan suomalaiseen kärkeen. Varmaa on se, ettei hän ole vielä parasta Korisliiga kauttaan pelannut. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että Calle valitsi seurakseen Helsinki Seagullsin. Saamme joukkueeseemme laadukkaan ja lupaavan pelaajan. Samalla uskon Callen saavan hyvän paikan kehittyä pelaajana seuraavalle tasolle.

Myös Lindbom odottaa innolla mitä tuleva kausi tuo mukanaan.

- Olen innoissani tästä mahdollisuudesta minkä Helsinki Seagulls on minulle tarjonnut. Uskon, että tämä on minulle paras paikka Suomessa kehittyä pelaajana. On myös kiva olla takaisin kotikaupungissani ja olla mukana viemässä Helsingin koripalloa eteenpäin, kommentoi Lindbom.

CARL LINDBOM PELAAJAPROFIILI

YHTEYSHENKILÖT 

Helsinki Seagulls Päävalmentaja Mikko Larkas: 040 569 8555
Helsinki Seagulls Urheilutoiminnan kehittäjä Sauli Silvonen: 050 311 2670

LIITTEET:

Pelaajakuva Carl Lindbom
Valokuva © CC Era Kahyaoglu / Helsinki Seagulls, Logo © Helsinki Seagulls

HELSINKI SEAGULLS

Helsinki Seagulls on suomalainen miesten koripalloseura Helsingistä. Päättyneellä kaudella Seagulls pelasi koriksen Miesten I divisioona A -sarjassa ja sarjan voittajana Seagulls nousi nyt Korisliigaan. Helsinki Seagulls perustettiin vuonna 2013 nostamaan helsinkiläinen miesten koripallo takaisin Korisliiga-tasolle.Projektin taustalla on alueen korisseurojen näkemys siitä, että täällä tarvitaan vahva miesten joukkue. Seagulls keskittyy miesten huippukoripallon kehittämiseen Helsingin ja Vantaan alueella. Tavoitteena on tarjota helsinkiläisille korisfaneille viihdyttävää huippukoripalloa sekä mahdollistaa alueen lupaavimmille junioreille urapolku lajin huipulle.

Joukkueen seurahistorian ensimmäiseksi päävalmentajaksi nimettiin Mikko Larkas. Larkas on valmentajana voittanut naisten Suomen cupin vuonna 2011 ja A-poikien SM-kullan vuonna 2013. Seagulls ja Larkas ovat solmineet vuoden mittaisen jatkosopimuksen. 32-vuotias valmentaja otti kontolleen Korisliigajoukkueen rakentamisen.

Seagullsien johtoryhmään kuuluu ja seurayhteistyöstä vastaa entinen maajoukkuemies Mikko Tanner, joka muistetaan HNMKY:n juonikkaana pelinjohtajana. Tannerilla on historiaa myös muissa pääkaupunkiseudun jengeissä (HKT, Wartti, ToPo ja PuHu). Vuodenvaihteessa 2013/2014 Helsinki Seagulls sai taakseen mediasijoittaja Kai Mäkelän sekä Janne Kulvikin vaimonsa Sinikan kanssa. Huhtikuussa 2014 joukkue vahvisti taustajoukkojaan entisestään, kun stand up -koomikko Sami Hedberg lähti mukaan joukkueen sijoittajiin.

WEBSITE www.helsinkiseagulls.net

LINKS

Helsinki Seagulls on LinkedIn
Helsinki Seagulls on Facebook
Helsinki Seagulls on Twitter
Helsinki Seagulls on Vimeo
Helsinki Seagulls on Instagram
Helsinki Seagulls on Youtube
Helsinki Seagulls on Issuu
Helsinki Seagulls on Vine
Helsinki Seagulls on Google+

HELSINKI SEAGULLS MEDIASSA

Uusi Suomi Helsingin ”Lokit” nousi ilmiöksi
Iltasanomat Lokit liitelivät Korisliigaan!
HS Viime kesänä perustettu Seagulls nousi Korisliigaan
Iltasanomat Huippukoomikko Sami Hedberg tukee korista
City.fi Helsinki Seagulls rakentaa parhaillaan stadilaista korisilmiötä
mtv.fi Sport Selänne ja Koivu liittyivät Seagullsin kannattajiin
Yle Urheilu Petteri Koponen kirjoittaa tuoreessa blogissaan Seagullsin noususta Korisliigaan
Talouselämä Mäkelä ja Kulvik koripallobisnekseen
Sportti.com Dettmann: ”Seagulls on hieno projekti. Se on mahdollisuus. Hyviä tekijöitä takana.

- HELSINKI SEAGULLS - Paavo Nurmen Kuja 1, 00250 HKI O Puh: +358 92316 3355 -

- info@helsinkiseagulls.net -

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsinki Seagulls
Helsinki Seagulls
Kasarmikatu 14 A
00130 Helsinki

http://www.helsinkiseagulls.net/

Helsinki Seagulls on koripallon uusi huippujoukkue Helsingissä. Joukkue keskittyy miesten huippukoripallon kehittämiseen Helsingin ja Vantaan alueella.