MessukeskusMessukeskus

Satamat kisaavat Vuoden vierasvenesatama -tittelistä

Jaa

Suomen vierasvenesatamat kisaavat jälleen Vuoden vierasvenesatama -tittelistä. Viime vuosien tapaan palkitaan erikseen sekä rannikkoalueen että Järvi-Suomen suosikki. Äänestykseen osallistuu 300 satamaa. Äänestyksessä ovat mukana kaikki viralliset vierasvenesatamat, jotka tarjoavat yöpymiseen soveltuvia vieraspaikkoja oheispalveluineen sekä ne vieraslaiturit, jotka ovat aikaisemmin äänestyksessä menestyneet.

Kilpailulla innostetaan vierasvenesatamia lisäämään ja parantamaan palvelutarjontaansa. Vuoden vierasvenesatamat saavat kunnialaatan ja Suomen Messusäätiön myöntämän 2500 euron palkinnon, joka on tarkoitettu vierasvenesataman kehittämiseen. Äänestyksen voittajat julkistetaan Vene 18 Båt -messuilla 9.2.2018 Helsingissä ja voittaneilla vierasvenesatamilla on myös osasto messuilla.

Äänestys on käynnissä 1.7.–30.9.2017 verkkosivuilla www.satamassa.fi ja äänestää voivat kaikki vierasvenesatamien vieraat. Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 300 euron veneilytuotelahjakortti ja 10 kahden henkilön lippupakettia Vene 18 Båt -messuille. Suomen Purjehdus ja Veneily ry on järjestänyt kisan perinteisesti jo vuodesta 1987. Veneilijät äänestivät viime veneilykautena voittajiksi Örön Kemiönsaaressa ja Laukaan Sararannan. Kunniamaininnat menivät Helsingholmille Kemiöön ja Jyväskylän Lutakolle.

Lisätietoja: 

Suomen Purjehdus ja Veneily ry, Mirja Rosenberg 040 507 2953, mirja.rosenberg@spv.fi
Messukeskus, tiedottaja Teija Armanto, puh. 050 376 0804, teija.armanto@messukeskus.com

Vene 18 Båt -messut
9.–18.2.2018 Messukeskus, Helsinki
www.venemessut.fi
#venemessut
Kuvia 2017 voittajista & vuoden vierasvenesatama 2018 logo: mediabank.messukeskus.com

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Messukeskus
Messukeskus
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

*040 450 3250http://www.messukeskus.com

Messukeskus edistää suomalaista elinkeinoelämää mahdollistamalla tuloksellisia kasvokkain kohtaamisia messuilla, kokouksissa, kongresseissa ja muissa tapahtumissa. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata messutapahtumaa ja yli 2000 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu joka vuosi noin 9000 näytteilleasettajaa ja yli 1,1 miljoonaa kävijää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme