HUS-kuntayhtymä

Satavuotiasta Suomea juhlitaan HUS:n sairaaloissa

Jaa

Sinivalkoisia kahvihetkiä henkilöstölle ja potilaille

HUS:ssa järjestetään kaikilla viidellä sairaanhoitoalueella juhlatilaisuudet itsenäisyyspäivän aattona. Lisäksi HUS järjestää sinivalkoisia kahvihetkiä sairaaloissaan ja toimipisteissään. Juhlatilaisuuksiin ja kahvihetkiin ovat tervetulleita henkilökunta ja potilaat.

- Isona julkisena organisaationa haluamme omalta osaltamme muistaa satavuotiasta Suomea. Juhlat ja sinivalkoiset kahvihetket kokoavat henkilökuntaa ja potilaita yhteen juhlistamaan isänmaatamme, joka muun muassa tarjoaa meille erinomaiset terveydenhoitopalvelut, sanoo HUS:n hallintoylihoitaja Kaarina Torppa.

Meilahden tornisairaala saa ylleen valotaidetta

HUS:n sairaaloissa järjestetään juhlaliputus. Tämän lisäksi yksi Suomen tunnetuimmista rakennuksista, Meilahden tornisairaala, saa ylleen valotaidetta hämärän laskeuduttua 5. joulukuuta. Valaistus jatkuu 7.12. klo 9 saakka.

Sadan vuoden kehityskaaria videosarjassa

HUS ja Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta ovat julkaisseet itsenäisyyspäivän alla sosiaalisessa mediassa Sadan vuoden ajan kohti parempaa terveyttä -videosarjan, jossa käsitellään teemoittain viimeisen sadan vuoden aikana tapahtuneita muutoksia ja toimintojen kehittymistä terveydenhuollossa.

− Olemme tehneet kansanterveydellisen jättiläisloikan. Videoissa nousee hyvin esille, kuinka valtavasti sairaalamaailma on muuttunut Suomen itsenäisyyden aikana. Voimme olla ylpeitä sadan vuoden aikaisesta kehityskaarestamme, toteaa HUS:n yhteyspäällikkö Janne Aaltonen.

Linkit videoihin:

Tietoja julkaisijasta

HUS-kuntayhtymä
HUS-kuntayhtymä
Stenbäckinkatu 9, PL 100
00029 HUS

http://www.hus.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme tältä julkaisijalta, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta HUS-kuntayhtymä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme