Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Sateenvarjotaivas avautuu Rikun kesäpihalla

Jaa

Rikhardinkadun kirjasto ja Kulttuuriareena Gloria rakensivat monista Etelä-Euroopan kaupungeista tutun sateenvarjotaivaan Rikhardinkadun kirjaston sisäpihalle. Tervetuloa ihastumaan 12.6. alkaen!

Pieni pala taivasta on vangittu kauneudella!
Pieni pala taivasta on vangittu kauneudella!

Avajaiset järjestetään Helsinki-päivänä 12.6.

Rikun Kesäpihan avajaisten ohjelma:
klo 13-17 Lasten Pihadisco
klo 17 Viulisti Elia
klo 18 Valosirkus Spektri & AnnikkiArt
klo 19 Stadin Juhlaorkesteri

Rikun kesäpiha on avoinna koko kesän maanantaista lauantaihin, osoitteessa Korkeavuorenkatu 43.

Kulttuuriareena Gloria ja Rikhardinkadun kirjasto ovat molemmat Helsingin kaupungin Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan yksiköitä kantakaupungissa. Rikun Kesäpiha on kummankin yhteinen kesäprojekti, jonka tarkoituksena on luoda kaunis levähdyspaikka, urbaani keidas keskelle kaupunkia. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rikun Kesäpiha
Juha Oinonen, tuottaja
p. 041 512 1797
juha.oinonen@hel.fi

Kuvat

Pieni pala taivasta on vangittu kauneudella!
Pieni pala taivasta on vangittu kauneudella!
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Pyhäinpäivänä Maunula-talossa vietetään kekrijuhlaa12.10.2018 10:00Tiedote

Pyhäinpäivänä 3.11. Maunula-talossa vietetään kekrijuhlaa. Vuoden viimeisissä festivaaleissa on ohjelmaa ja toimintaa etenkin nuorille ja lapsiperheille. Maunulakekrissä voit tavata muun muassa Kekri Kaisan, Mimin ja Kukun sekä Roskis Nallen. Perheen pienimmät voivat myös osallistua työpajoihin, joissa askarrellaan kekrihimmeleitä ja rakennetaan kauhea kummitussokkelo. Maunulakekriin on vapaa pääsy.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme