Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Sateenvarjotaivas avautuu Rikun kesäpihalla

Jaa

Rikhardinkadun kirjasto ja Kulttuuriareena Gloria rakensivat monista Etelä-Euroopan kaupungeista tutun sateenvarjotaivaan Rikhardinkadun kirjaston sisäpihalle. Tervetuloa ihastumaan 12.6. alkaen!

Pieni pala taivasta on vangittu kauneudella!
Pieni pala taivasta on vangittu kauneudella!

Avajaiset järjestetään Helsinki-päivänä 12.6.

Rikun Kesäpihan avajaisten ohjelma:
klo 13-17 Lasten Pihadisco
klo 17 Viulisti Elia
klo 18 Valosirkus Spektri & AnnikkiArt
klo 19 Stadin Juhlaorkesteri

Rikun kesäpiha on avoinna koko kesän maanantaista lauantaihin, osoitteessa Korkeavuorenkatu 43.

Kulttuuriareena Gloria ja Rikhardinkadun kirjasto ovat molemmat Helsingin kaupungin Kulttuuri- ja vapaa-ajan toimialan yksiköitä kantakaupungissa. Rikun Kesäpiha on kummankin yhteinen kesäprojekti, jonka tarkoituksena on luoda kaunis levähdyspaikka, urbaani keidas keskelle kaupunkia. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rikun Kesäpiha
Juha Oinonen, tuottaja
p. 041 512 1797
juha.oinonen@hel.fi

Kuvat

Pieni pala taivasta on vangittu kauneudella!
Pieni pala taivasta on vangittu kauneudella!
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala ylläpitää ja parantaa eri-ikäisten helsinkiläisten mahdollisuuksia henkiseen ja fyysiseen hyvinvointiin, sivistymiseen sekä aktiiviseen kansalaisuuteen ja tukee Helsingin elinvoimaisuutta. Toimiala jakautuu kolmeen palvelukokonaisuuteen, jotka ovat kulttuuri, liikunta ja nuoriso.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Satakielikuukausi hyllar språklig mångfald18.2.2019 11:47:53Tiedote

Flerspråkighetsmånaden Satakielikuukausi hyllar modersmålet, flerspråkighet och språklig mångfald. Festivalen, som i år firas för femte gången, inleds på den Internationella modersmålsdagen 21.2 och avslutas på Världspoesidagen och Internationella dagen mot rasism, och den breder ut sig till kulturcentrum, bibliotek, skolor och hem. Flerspråkighetsmånaden utmanar alla att reflektera över modersmålets och språkens betydelse genom konsten, möten och gemensamt görande. Festivalen firas även på andra håll i Norden under namnet Multilingual Month.

Satakielikuukausi juhlii kielellistä moninaisuutta18.2.2019 11:44:22Tiedote

Äidinkieltä, monikielisyyttä ja kielellistä moninaisuutta juhlistavaa Satakielikuukautta vietetään tänä vuonna viidettä kertaa. Kulttuurikeskuksiin, kirjastoihin, kouluihin ja koteihin levittäytyvä verkostofestivaali alkaa kansainvälisenä äidinkielen päivänä 21.2.2019 ja päättyy maailman runouden päivän ja maailman rasisminvastaisen päivän tapahtumiin 21.3.2019. Satakielikuukausi haastaa tarkastelemaan äidinkielen ja kielten merkitystä taiteen, kohtaamisten ja yhdessä tekemisen kautta. Festivaalia on vuodesta 2017 alkaen vietetty myös muissa Pohjoismaissa nimellä Multilingual Month.

Talviloman vauhdikkaimmat liikuntatärpit13.2.2019 13:00:00Tiedote

Etkö keksi tekemistä talvilomalle? Pitäisikö perheelle kehittää yhteistä tekemistä, joka toisi hymyn kaikkien huulille? Eipä hätää. Kokosimme yhteen talviloman hauskimmat lasten, nuorten sekä koko perheen tapahtumat. Tule mukaan Paloheinän talviriehaan viettämään vauhdikas päivä Ryhmä Haun johdolla, tuo lapsesi mukaan EasySport-viikolle ilman ennakkoilmoittautumista tai hyppää mukaan vesiliikuntarata Wibit Aquatrackin pyörteisiin yhdessä koko perheen kanssa. Tutustu talvilomatarjontaan ja tule mukaan nauttimaan lomasta, talvesta ja yhdessäolosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme