Satu Otala on nimitetty STARK Suomen viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi

Jaa
STARK Suomi Oy on nimittänyt Satu Otalan (FM) yhtiön viestintäjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. Otala vastaa tehtävässään STARK Suomen viestinnästä sekä sidosryhmä- ja mediasuhteista. Hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Harri Päiväniemelle.

- On hienoa saada Satu Otala meille. Haluamme vahvistaa rooliamme rakennuskaupan luotettavimpana toimittajana ja palvelutarjoajana, ja osana sitä panostamme entistä vuorovaikutteisempaan ja aktiivisempaan media- ja sidosryhmäsuhteiden hoitoon. Lisäksi haluamme vauhdittaa erityisesti asiakas- ja vastuullisuusviestintäämme, Harri Päiväniemi kertoo.

- Otalan laaja-alainen kokemus eri toimialoilta ja hänen taustansa viestinnän ja markkinoinnin johtotehtävissä tuo meille lisää sitä osaamista, jota vahvassa kasvussa oleva yrityksemme tarvitsee. Se luo meille myös erinomaisen mahdollisuuden kehittää viestintäämme vastaamaan koko Starkin tulevaisuuden tarpeita.

Satu Otala on toiminut aiemmin Kamux Oyj:n viestintäjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Sitä ennen hän on toiminut mm. Terveystalon, ISS:n ja Fonectan markkinoinnin ja viestinnän johtotehtävissä, ja lisäksi hänellä on kokemusta viestintä- ja mainostoimistosta sekä toimittajan työstä.

- Starkin viime vuosien hienoa kehitystä ja rakennustarvikekaupan uudistamista on ollut todella kiinnostava seurata. Hyvänä esimerkkinä tästä on ammattirakentajia palveleva Nonstop 24/7 -konsepti, joka on Suomessa laajentunut jo kaikkiin suurimpiin kasvukeskuksiin. On ilo ja kunnia tuoda oma osaaminen, kokemus ja verkostot mukaan tähän kasvutarinaan ja päästä yhdessä tiimin ja eri sidosryhmien kanssa tukemaan yhtiötä sen strategian toteuttamisessa. Näen myös paljon kehittämispotentiaalia ja tulevaisuuden mahdollisuuksia, joissa vahvalla viestinnällä on merkittävä strateginen rooli. Haluamme olla asiakkaillemme tärkein materiaalitoimittaja kaikissa rakentamisen vaiheissa, Satu Otala sanoo.

Stark Suomi Oy kuuluu STARK Group -konserniin, joka on merkittävästi vahvistanut jalansijaansa Pohjois-Euroopan rakennustarvikemarkkinoiden johtavana toimijana. Satu Otala pitää kansainvälistä ulottuvuutta tärkeänä uudessa tehtävässään.

- Kuudella eri markkina-alueella toimiminen lisää tehtävään todella mielenkiintoisen ulottuvuuden ja tuo varmasti myös monenlaisia synergiaetuja ja mahdollisuuksia viestinnän edelleen kehittämiseen erityisesti esimerkiksi vastuullisuuden osalta.

Vastuullisuustyö vienyt Starkin maailmanlaajuiseen kärkeen

- STARK Group on hiljattain vastaanottanut EcoVadisin platinaluokituksen vastuullisuustyöstä. Eco Vadis on maailman suurin ja luotetuin yritysvastuullisuusarviointien tekijä. Sijoitus vie STARK Groupin EcoVadisin arvioimien yritysten parhaan 1 %:n joukkoon maailmanlaajuisesti. Myös me Starkissa olemme sitoutuneet konsernin tavoitteisiin kestävämmän huomisen rakentamiseksi ja mm. nettonollapäästöjen saavuttamiseksi viimeistään vuoteen 2050 mennessä. Pidän tärkeänä tunnistaa kestävän kehityksen kannalta oleelliset tekijät ja panostaa juuri niihin, joilla parhaiten pystymme vaikuttamaan positiivisen ympäristövaikutuksen aikaansaamiseen. Näistä toimenpiteistä viestiminen asiakkaillemme ja muille sidosryhmillemme tulee olemaan keskeistä Starkin viestinnässä, Otala toteaa.

Lisätietoja:

Harri Päiväniemi, toimitusjohtaja, Stark Suomi Oy, puh. 040 643 1800
Satu Otala, viestintäjohtaja, Stark Suomi Oy, puh. 044 475 7483
 
STARK - reilusti rakentajan asialla

Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä starklaisia on noin 1 100 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia. www.stark-suomi.fi

Avainsanat

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Stark Suomi Oy
Olarinluoma 15
02200 ESPOO

09 3541 0000http://www.stark-suomi.fi

STARK - reilusti rakentajan asialla.
Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä 
starklaisia on noin 1 100 ympäri Suomen ja valtakunnallinen 26 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

www.stark-suomi.fi 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Asumismuoto vaikuttaa suomalaisten energiaremonttisuunnitelmiin – omakotitaloasujat suosivat lisäeristämistä ja -tiivistämistä17.5.2023 08:35:00 EEST | Tiedote

Monet suomalaiset havahtuivat kuluneen talven aikana kotinsa energian kulutukseen. Kun EU julkaisi vielä suunnitteilla olevan energiatehokkuusdirektiivin, monet alkoivat pohtia asuntonsa energiaremontin tarvetta. Starkin helmikuussa 2023 teettämän tutkimuksen* mukaan asumismuodolla on merkittävä vaikutus suunnitteilla olevaan energiaremonttiin.

Energiaremonttiin motivoi ensisijaisesti rahan säästö – energian riittävyys ja ekologiset syyt ovat suomalaisilla listan häntäpäässä3.5.2023 08:40:00 EEST | Tiedote

Yli puolet suomalaisista kokee rahan säästön motivoivan energiaremonttiin. Vastaavasti ekologiset syyt motivoivat harvempia, sillä vain joka viides suomalainen kokee ilmastonmuutoksen ja luonnonvarojen riittävyyden olevan motivoiva tekijä energiaremontin aloittamiseen. Tämä selviää Starkin helmikuussa 2023 teettämästä tutkimuksesta*.

Kotitalousvähennyksen pienentäminen vähentäisi remontointihalukkuutta kaikissa tuloluokissa – erityisesti mökkiläisten remontointi-into laantuisi11.4.2023 08:40:00 EEST | Tiedote

Kotitalousvähennys on remontoijille merkittävä taloudellinen helpotus, sillä sen ansiosta remonttikustannuksissa voi säästää tuhansia euroja. Kotitalousvähennyksen pienentäminen vähentäisi noin joka kolmannen suomalaisen remontointihalukkuutta. Pienennys näkyisi erityisesti mökin tai vapaa-ajan asunnon omistajien remontointihalukkuuden laantumisena. Tämä selviää Starkin helmikuussa 2023 teettämästä kyselytutkimuksesta*.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme