Attendo

Satu Palviainen nimitetty Attendon tietohallintojohtajaksi

Jaa

Attendo Oy on nimittänyt Satu Palviaisen uudeksi tietohallintojohtajaksi. Palviainen aloittaa Attendon palveluksessa 2.9.2019.

”Attendon tietohallinto toimittaa tietotekniset palvelut noin 11 000 henkilölle ja tukee liiketoiminnan kehittymistä. Olenkin erittäin tyytyväinen, että löysimme johtajaksi henkilön, jolla on strategista näkemystä ja osaamista tuoda uusia teknologiaratkaisuja hoiva- ja palvelukotiemme työn tukemiseksi”, sanoo Attendon toimitusjohtaja Pertti Karjalainen.

Satu Palviainen vastaa Attendolla tietohallinnon toiminnasta ja kehityksestä sekä toimii tietohallinnon asiantuntijatiimin esimiehenä ja Attendo Suomen johtoryhmän jäsenenä. Hän siirtyy Attendolle Realia Group -konsernin tietohallintojohtajan tehtävistä.

”Odotan innolla, että pääsen tarttumaan tehtäviini Attendolla. Hoiva-ala on yhteiskunnallisesti merkittävä palvelusektori, jossa teknologian avulla voidaan luoda uusia mahdollisuuksia sekä asukkaille ja heidän omaisilleen että työntekijöille”, Palviainen kuvaa.

”Palveluliiketoiminnat digitalisoituvat vahvasti ja vaativat yrityksiä vahvistamaan ymmärrystään digitalisaatiosta. Myös meidän Attendolla on pohdittava digitalisaation mahdollisuuksia ja hyödyntämistä entistä paremmin”, hän jatkaa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Satu Palviainen
p. 040 840 3033

Ilona Sammaljärvi
Viestintäpäällikkö, Attendo
p. 044 596 5549
ilona.sammaljarvi@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Attendo
Attendo
PL 750
00181 HELSINKI

030 634 2000http://www.attendo.fi/

Attendo – Pohjoismaiden johtava hoivapalveluiden tarjoaja

Attendo on Pohjoismaiden johtava julkisten hoivapalveluiden yksityinen palveluntuottaja. Yritys on perustettu vuonna 1985, ja olimme ensimmäinen julkisia hoivapalveluja ikäihmisille tarjonnut yksityinen yhtiö Ruotsissa. Ikäihmisille suunnattujen palvelujen lisäksi Attendo tarjoaa hoivapalveluja kehitysvammaisille ja vammautuneille ihmisille sekä mielenterveyskuntoutujille. Tuotamme myös lastensuojelu- ja terapiapalveluita. Attendolla on kaikkiaan noin 24 000 työntekijää yli 700 toimipisteessä Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Tanskassa. Lue lisää: www.attendo.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Attendo

Attendo: Tulosennuste vuoden 2019 toiselle vuosineljännekselle ja kattava toimintaohjelma sisältäen Suomen johtoryhmän vahvistamisen18.6.2019 23:20:24 EESTTiedote

Attendo käynnistää toimintaohjelman luodakseen paremman tasapainon uusien hoiva- ja palvelukotien avaamisen ja käytössä olevien yksiköiden käyttöasteen ylläpitämisen välillä. Yhtiö odottaa markkinoiden odotuksia heikompaa tulosta johtuen pääasiassa uusien asukaspaikkojen myynnin alhaisemmasta kasvusta Suomessa. Attendo arvioi koko konsernin liikevoiton (EBITA*) olevan noin 120 miljoonaa Ruotsin kruunua vuoden 2019 toisella vuosineljänneksellä. Toisen vuosineljänneksen ennuste heijastaa jatkuvaa tulostasoa (run-rate) eikä sisällä kertaluonteisia eriä. Attendo ryhtyy myös toimiin vahvistaakseen Suomen organisaation johtoa uudella liiketoiminta-alueen johtajalla. Lisäksi yhtiö jatkaa uusien hoiva- ja palvelukotien määrän vähentämistä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme