Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri DNA Lasten lauantaissa Espan lavalla 9.6. klo 12 - 15

Jaa

Lauantaina 9.6. klo 12 – 15 Espan lavalla vietetään DNA Lasten lauantaita. Tapahtumaa tähdittää 30-vuotisjuhlavuottaan konserttikiertueen merkeissä juhlistava Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri, joka nousee lavalle klo 13. Päivän kuluessa lavalla ja sen lähialueella nähdään myös DNA:n tarjoamia katusirkusesityksiä sekä yllätyslahjoja ja pihapelejä.

Espan lava on varattu lapsille ja lapsiperheille lauantaina 9.6. klo 12 – 15 välillä. Päivän konserttivieraana lapsia ja lapsenmielisiä viihdyttää iki-ihana Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri. Sopanen orkestereineen on laulattanut lapsia ja lapsiperheitä jo 30 vuoden ajan niin Pikku Kakkosessa kuin konserttikiertueillaankin. Satu Sopasen ja Tuttiorkesterin juhlakonsertti alkaa klo 13.00.

Ennen ja jälkeen juhlakonsertin on lavalla ja sen tuntumassa tarjolla yllätyksellisiä katusirkusesityksiä, kuten akrobatiaa, jonglöörausta ja hulavannetemppuja. Lisäksi DNA:n katupartio tarjoaa yllätyslahjoja sekä pihapelejä puistossa liikkujille klo 11 – 16 välillä.

DNA Lasten lauantai on järjestetty yhdessä Espan lavan yhteistyökumppanin DNA:n kanssa. Kauden toisessa DNA Lasten lauantaissa 18.8. lavalle nousee Kikattava Kakkiainen.

---

DNA Lasten lauantai
Espan lava 9.6. klo 12 - 15

Klo 12 - 13 Katusirkustelua Espan lavan tuntumassa
Klo 13 Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri: 30-vuotisjuhlakonsertti
Klo 14 - 15 Katusirkustelu jatkuu

DNA:n kesäpartio liikenteessä klo 11 - 16

---

Tilaisuus on kaikille avoin, vapaa pääsy

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sara Vogt
kulttuurituottaja, Espan lava
+358 40 192 7860
espanlava@hel.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

Historiallinen, viime vuonna 135 vuotta täyttänyt, Espan lava on kesäestradi Esplanadin puistossa, Helsingin sydämessä. Lavan ilmaiset konsertit ovat houkutelleet niin turisteja kuin paikallisiakin nauttimaan jazzista, maailmanmusiikista ja klassisesta jo yli sadan vuoden ajan. Espan lava kuuluu Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialaan, ja sitä hallinnoidaan Savoy-teatterista käsin.

espanlava.fi
Facebook
Twitter
Instagram

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Satakielikuukausi hyllar språklig mångfald18.2.2019 11:47:53Tiedote

Flerspråkighetsmånaden Satakielikuukausi hyllar modersmålet, flerspråkighet och språklig mångfald. Festivalen, som i år firas för femte gången, inleds på den Internationella modersmålsdagen 21.2 och avslutas på Världspoesidagen och Internationella dagen mot rasism, och den breder ut sig till kulturcentrum, bibliotek, skolor och hem. Flerspråkighetsmånaden utmanar alla att reflektera över modersmålets och språkens betydelse genom konsten, möten och gemensamt görande. Festivalen firas även på andra håll i Norden under namnet Multilingual Month.

Satakielikuukausi juhlii kielellistä moninaisuutta18.2.2019 11:44:22Tiedote

Äidinkieltä, monikielisyyttä ja kielellistä moninaisuutta juhlistavaa Satakielikuukautta vietetään tänä vuonna viidettä kertaa. Kulttuurikeskuksiin, kirjastoihin, kouluihin ja koteihin levittäytyvä verkostofestivaali alkaa kansainvälisenä äidinkielen päivänä 21.2.2019 ja päättyy maailman runouden päivän ja maailman rasisminvastaisen päivän tapahtumiin 21.3.2019. Satakielikuukausi haastaa tarkastelemaan äidinkielen ja kielten merkitystä taiteen, kohtaamisten ja yhdessä tekemisen kautta. Festivaalia on vuodesta 2017 alkaen vietetty myös muissa Pohjoismaissa nimellä Multilingual Month.

Talviloman vauhdikkaimmat liikuntatärpit13.2.2019 13:00:00Tiedote

Etkö keksi tekemistä talvilomalle? Pitäisikö perheelle kehittää yhteistä tekemistä, joka toisi hymyn kaikkien huulille? Eipä hätää. Kokosimme yhteen talviloman hauskimmat lasten, nuorten sekä koko perheen tapahtumat. Tule mukaan Paloheinän talviriehaan viettämään vauhdikas päivä Ryhmä Haun johdolla, tuo lapsesi mukaan EasySport-viikolle ilman ennakkoilmoittautumista tai hyppää mukaan vesiliikuntarata Wibit Aquatrackin pyörteisiin yhdessä koko perheen kanssa. Tutustu talvilomatarjontaan ja tule mukaan nauttimaan lomasta, talvesta ja yhdessäolosta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme