Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Saukonpaadenpuiston rakentaminen alkaa

Jaa

Helsingin kaupunki käynnistää Länsisatamassa sijaitsevan Saukonpaadenpuiston rakennustyöt elokuun aikana.

Saukonpaadenpuisto on Saukonpaaden alueen keskeisin puisto. Se on suunniteltu aikaa kestäväksi ja korkeatasoiseksi kaupunginosapuistoksi. Saukonpaadenpuiston suunnittelun tavoitteena on ollut muodostaa viihtyisä vapaa-ajan virkistysalue tiiviisti rakennettuun kaupunkiympäristöön ja luoda käyttäjille miellyttävä lähipuisto, joka koetaan turvallisena ja houkuttelevana.

Puistoon rakennetaan asukkaille monipuolisia toimintoja, kuten grillipaikkoja sekä pienimuotoista leikki- ja oleskelutilaa. Kasvillisuus koostuu nurmen lisäksi puista, heinäistutuksista sekä pensaista.

Alkava rakennusvaihe ajoittuu vuosille 2017–2018. Tämän jälkeen puiston rakentamista jatketaan alueittain. Rakennusvaiheiden etenemisestä tiedotetaan erikseen.

Urakoitsijana alueella toimii Stara.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

urakoitsija: Stara, vastaava työnjohtaja Rauna Sarrivaara, p. 09 310 39822
rakennuttaminen: Ramboll Finland Oy, Heidi Järkkä, p. 040 487 2681
suunnittelu: Helsingin kaupunki, projektipäällikkö Petra Rantalainen, p. 09 310 39795

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme