Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Sauli Iso-Lähteenmäen uutta luontoaiheista grafiikkaa Kangasala-talon galleriassa

Jaa

Taidegraafikko, kuvataiteilija Sauli Iso-Lähteenmäen näyttely Uusia luontokuvia esittelee kymmenkunta uutta teosta Kangasala-talon galleriassa 28.2. –25.3.2018.

Sauli_Iso-Lähteenmäki: Nykyaika III, 2017, yksityiskohta teoksesta.
Sauli_Iso-Lähteenmäki: Nykyaika III, 2017, yksityiskohta teoksesta.

Sauli Iso-Lähteenmäki on kiinnostunut taiteessaan vapaan ja järjestellyn ympäristön välisestä suhteesta. Luonnon olemusta pohtivat grafiikat ovat syntyneet syväpainotekniikalla vuosina 2017 ja 2018. Kangasala-talon galleriassa on esillä myös yksi kolmiulotteinen työ.

Lähestyn kuvissani meitä ympäröivää maailmaa tutkien luonnon olemusta sekä ihmisen käsittelemää, järjesteltyä todellisuutta, hän kertoo.

Teoksieni kautta työstän muistoja ja kokemuksia menneestä ja olevasta. Pohdin näkyvää todellisuutta ja siitä muodostuneita mielikuvia sekä visualisoin toista henkilökohtaisempaa maailmaa.

Sauli Iso-Lähteenmäki (s. 1960) on tamperelainen taidegraafikko ja kuvataiteilija. Hän työskentelee syväpainografiikan, maalauksen ja kuvanveiston keinoin sekä yhdistelemällä näitä tekniikoita keskenään.

Sauli Iso-Lähteenmäki on opiskellut Kankaanpään taidekoulussa vuosina 1981–84. Hän on pitänyt useita yksityisnäyttelyitä ja osallistunut yhteisnäyttelyihin kotimaassa ulkomailla. Hänen teoksiaan on useissa kotimaisissa ja ulkomaisissa julkisissa ja yksityisissä kokoelmissa.

Iso-Lähteenmäen julkista taidetta voi nähdä muun muassa Tampereen Rantatunnelin Melutaidegalleriassa (2017).

Sauli Iso-Lähteenmäki: Uusia luontokuvia. Näyttely Kangasala-talon galleriassa 28.2.–25.3.2018.Taiteilijatapaaminen la 17.3. klo 13. Vapaa pääsy.

Mediakuvia ja CV kansiossa: https://www.dropbox.com/sh/fwdceoqjni2ouqb/AADBobja44sZUgDYkPujU0Yoa?dl=0
Kuvaaja Sauli Iso-Lähteenmäki ellei toisin mainita. Kuvaajan nimi mainittava julkaistaessa.

Kangasala-talon galleria
Kangasala-talo, Kuohunharjuntie 6, Kangasala, kangasala-talo.fi/galleria
Avoinna ti–ke 11–17, to 11–19, pe–la 11–17, su 11–15

Avainsanat

Kuvat

Sauli_Iso-Lähteenmäki: Nykyaika III, 2017, yksityiskohta teoksesta.
Sauli_Iso-Lähteenmäki: Nykyaika III, 2017, yksityiskohta teoksesta.
Lataa
Sauli_Iso-Lähteenmäki: Nykyaika III, 2017. Kuva Sauli Lähteenmäki.
Sauli_Iso-Lähteenmäki: Nykyaika III, 2017. Kuva Sauli Lähteenmäki.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kimmo Pyykkö -taidemuseo
Kuohunharjuntie 6
36200 KANGASALA

040 773 0148http://www.kimmopyykkotaidemuseo.fi

Kimmo Pyykkö -taidemuseon vaihtuvat näyttelyt esittelevät korkeatasoista kotimaista kuvataidetta kahdessa kerroksessa. Pysyvä näyttely Pitkän matkan ateljee taidemuseon kolmannessa kerroksessa avaa kuvanveistäjä Kimmo Pyykön elämän ja uran vaiheita. Taidemuseon yleisötyöhön kuuluvat yleisö- ja teemaopastukset, opastukset, luennot ja työpajat eri kohderyhmille. Kimmo Pyykkö -taidemuseo sijaitsee Kangasala-talossa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kimmo Pyykkö -taidemuseo

Pekka Luukkolan valokuvissa hehkuvat sininen iltahämy ja mystiset valoilmiöt21.9.2018 14:02Tiedote

Valokuvaaja Pekka Luukkola tuo töissään esille uusia tapoja kuvata suomalaista maisemaa. Kimmo Pyykkö -taidemuseossa 29.9.2018 avautuva näyttely esittelee Luukkolalta yli 20 kookasta teosta, joissa liikutaan meren ja järvien rannoilla Ulkosaaristosta Lappiin. Syksyn toisena vaihtuvana näyttelynä nähdään kuvanveistäjä Kimmo Pyykön pronssiveistoksia. Näyttelyt ovat esillä 6.1.2019 saakka.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme