Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Saunalahden kirjastosta Espoon kymmenes omatoimikirjasto

Jaa

Saunalahden kirjaston omatoimikäyttö viikonloppuisin on alkanut. Omatoimiajoilla voimme tarjota asukkaille pääsyn kirjastoon myös lauantaisin ja sunnuntaisin.

Saunalahden kirjastosta
Saunalahden kirjastosta

Espoo on nyt saanut kymmenennen omatoimikirjastonsa, kun Saunalahden kirjaston omatoimikäyttö on viikko sitten alkanut. Omatoimikirjastoon pääsee palveluajan ulkopuolella omatoimiaikana kirjautumalla sisään ovella olevan laitteen kautta kirjastokortilla ja sen pin-koodilla.

Saunalahden kirjaston omatoimiajat ovat: pe klo 18-20, la klo 7-20 ja su 7-22. Kirjaston aukioloajat ovat tähän asti olleet liian vähäiset tarpeeseen nähden, ja alueen asukasmäärä kasvaa edelleen.

Omatoimiaikana kirjastossa ei ole henkilökuntaa, mutta tiloja valvotaan teknisesti mm. kameroin. Siellä voi lainata, palauttaa, käyttää asiakastietokoneita, lukea lehtiä ja vaikkapa työskennellä tai kokoustaa. Langaton verkko on käytettävissä..

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eeva Jäppinen
Kirjastopalvelupäällikkö
Espoonlahden alue
Puh. 043 825 4717
eeva.jappinen@espoo.fi

Kuvat

Saunalahden kirjastosta
Saunalahden kirjastosta
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäkoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Finlands finaste bussterminal och Havsvindsvägen öppnas i Hagalund15.2.2019 16:00:59Tiedote

Kommunikationerna och uträttandet av ärenden blir avsevärt lättare i Hagalund från och med den 4 mars, när bussterminalen för anslutningstrafik tas i bruk och Havsvindsvägen som löper genom Hagalund öppnas för trafiken. Bussterminalen och Havsvindsvägen öppnar många flaskhalsar i trafiken och gör kommunikationerna smidigare. Havsvindsvägen har varit stängd för trafiken sedan våren 2013.

Nämnden Svenska rum godkände behovsutredningen för utveckling av Mattlidens skolcentrums område14.2.2019 21:14:52Tiedote

Nämnden Svenska rum godkände på sitt möte torsdagen 14.2 behovsutredningen för utveckling av Mattlidens skolcentrums område samt de allmänna principerna för invånaranvändning av skollokaler och småbarnspedagogikens lokaler. Nämnden behandlade även åtgärdsprogrammet för att minska fattigdom bland barnfamiljer och fastställde antalet förskoleplatser och elevplatser i årskurs 1 för läsåret 2019-2020.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme