Espoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stadEspoon kaupunki - Esbo stad

Saunalahden kirjastosta Espoon kymmenes omatoimikirjasto

Jaa

Saunalahden kirjaston omatoimikäyttö viikonloppuisin on alkanut. Omatoimiajoilla voimme tarjota asukkaille pääsyn kirjastoon myös lauantaisin ja sunnuntaisin.

Saunalahden kirjastosta
Saunalahden kirjastosta

Espoo on nyt saanut kymmenennen omatoimikirjastonsa, kun Saunalahden kirjaston omatoimikäyttö on viikko sitten alkanut. Omatoimikirjastoon pääsee palveluajan ulkopuolella omatoimiaikana kirjautumalla sisään ovella olevan laitteen kautta kirjastokortilla ja sen pin-koodilla.

Saunalahden kirjaston omatoimiajat ovat: pe klo 18-20, la klo 7-20 ja su 7-22. Kirjaston aukioloajat ovat tähän asti olleet liian vähäiset tarpeeseen nähden, ja alueen asukasmäärä kasvaa edelleen.

Omatoimiaikana kirjastossa ei ole henkilökuntaa, mutta tiloja valvotaan teknisesti mm. kameroin. Siellä voi lainata, palauttaa, käyttää asiakastietokoneita, lukea lehtiä ja vaikkapa työskennellä tai kokoustaa. Langaton verkko on käytettävissä..

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Eeva Jäppinen
Kirjastopalvelupäällikkö
Espoonlahden alue
Puh. 043 825 4717
eeva.jappinen@espoo.fi

Kuvat

Saunalahden kirjastosta
Saunalahden kirjastosta
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Espoon kaupunki - Esbo stad
Espoon kaupunki - Esbo stad
PL 1 / PB 1
02070 ESPOON KAUPUNKI / ESBO STAD

+358 9 816 21http://www.espoo.fi

Marjut Saloniemi

Viestintäkoordinaattori

Espoon kaupunginkirjasto

PL 3611

02070 ESPOON KAUPUNKI

puh. 050 3036937

marjut.saloniemi@espoo.fi

www.helmet.fi

www.kulttuuriespoo.fi

www.espoo.fi/kirjastoTilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme