Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Säveltäjä Sebastian Fagerlund keskustelee Ingmar Bergmanista Hanasaaressa

Jaa

Säveltäjä Sebastian Fagerlund vierailee Hanasaaressa maanantaina 3.9.2018. Fagerlund keskustelee legendaarisesta elokuvaohjaajasta Ingmar Bergmanista ja hänen tuotannostaan.

Keskustelu on osa Hanasaaren vuoden 2018 Kuukauden Bergman -keskustelusarjaa, joka on osa Ingmar Bergman 100 -juhlavuotta.

”Bergman-juhlavuosi on tärkeä osa tämän vuoden aktiviteettejamme. Olemme järjestäneet Kuukauden Bergman -keskustelutilaisuuksia elokuvaohjaajien, kirjailijoiden ja näyttelijöiden kanssa. Tapahtumien suosio kertoo siitä, että Ingmar Bergman edelleen nauttii kunnioitusta taiteilijana”, Hanasaaren ohjelmajohtaja Maria Romantschuk sanoo.

Sebastian Fagerlundin ooppera Syyssonaatti kantaesitettiin Suomen Kansallisoopperassa viime vuoden syyskuussa. Teos perustuu Ingmar Bergmanin samannimiseen elokuvakäsikirjoitukseen.

”Tulee olemaan mielenkiintoista kuulla, miten Fagerlund lähestyi Bergmanin Syyssonaattia. Oletan, että se ei ollut maailman helpoin tehtävä”, Maria Romantschuk sanoo.

Sebastian Fagerlundin keskustelu Ingmar Bergmanista alkaa 3.9. kello 17 Hanasaaren auditoriossa. Keskustelua johtaa kulttuuritoimittaja Johanna Grönqvist. 

Lisätietoa tapahtumasta: Hanasaaren viestintäjohtaja Håkan Forsgård, hakan.forsgard(at)hanaholmen.fi, tel. 040 767 7373

www.hanaholmen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus
Hanasaarenranta 5
02100 ESPOO

+358 40 767 7373http://www.hanaholmen.fi

Hanasaaren ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus edistää ja kehittää Suomen ja Ruotsin välistä vuorovaikutusta ja yhteistyötä kaikilla yhteiskunnan alueilla. Toteutamme yhteistyönä erilaisia tapahtumia, kursseja, seminaareja ja projekteja, selvitämme kehittämistarpeita sekä teemme aloitteita maiden välisen yhteistyön kehittämiseksi. Hanasaaren kiinteistön omistaa Suomen valtio ja Suomalais-ruotsalainen kulttuurirahasto on sen hallinnollinen päämies. 

Hanaholmen är ett kulturcentrum för Sverige och Finland samt ett konferenshotell och mötescentrum i Esbo, strax utanför Helsingfors. Hanaholmen arrangerar högaktuella seminarier och evenemang där viktiga samhälleliga frågor diskuteras och debatteras. Kulturfonden för Sverige och Finland är Hanaholmens huvudman, dvs. har det yttersta ansvaret för Hanaholmens verksamhet. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Hanasaari - ruotsalais-suomalainen kulttuurikeskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme