SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

Savonlinnan Hotel Tottiin valmistuu tyylikkäitä ja kodinomaisia huoneistoja kesäkaudelle 2022.

Jaa

Osuuskauppa Suur-Savo tarttui monipaikkaisuuden trendiin ja rakentaa nyt savonlinnalaishotelli Tottin tiloihin 48 pitkäaikaiseen asumiseen tarkoitettua laadukasta ja ympärivuotisesti käytössä olevaa huoneistoa. Uudet huoneistot tulevat hotellin Knut Posse -nimiseen osaan, muu osa hotellista jatkaa kesähotellina. Pidempiaikainen asuminen Saimaan alueella niin työn kuin vapaa-ajan merkeissä on lisääntynyt ja kodinomaisille majoitusvaihtoehdoille on yhä enemmän kysyntää. Kesäksi 2022 valmistuvat huoneistot tarjoavat kodin tuntua lisättynä hotellielämään kuuluvalla pienellä luksuksella.

Hotel Tott, havainnekuva uudesta huoneistosta
Hotel Tott, havainnekuva uudesta huoneistosta

Matkailun identiteetti muuttuu – majoitustarpeet myös

”Monipaikkaisuuden trendi luo uutta tarvetta kodinomaiselle asumiskonseptille. Etätyöskentelyn ja pitkäaikaisten työkomennusten ohella maisemaa vaihdetaan pelkästä vaihtelunhalusta. Koko matkailukäsitteen identiteetti on oikeastaan muuttumassa asumisen, matkailun ja etätyön sekoittuessa toisiinsa. Uudenlaiset matkailutavat vaativat erilaisia majoitusvaihtoehtoja ja kesäksi valmistuvilla huoneistoillamme vastaamme vallitseviin trendeihin ja tarpeisiin”, Hotel Tottin hotellinjohtaja Kati Vihma toteaa.

”Saimaan rannalla sijaitseva luonnonkaunis Savonlinna on noussut viime vuosina todella suosituksi kotimaan matkailukohteeksi ja kakkoskotikaupungiksi, jossa viihdytään pitkään niin lomilla kuin työn merkeissä. Kesä on tietysti oma lukunsa, moni muuttaa alueelle koko lomakaudeksi. Vaikka huoneistojen pääkohderyhmä on pitkäaikaismajoittujat, tarjoavat ne tyylikkään tukikohdan myös yhden tai kahden yön lomamatkailijoille. Ja sijainti matkustajasataman tuntumassa on hyvää bonusta”, Vihma jatkaa.

Investoinnin arvo on 3,7 miljoonaa euroa. ”Merkittävä investointi luo uuden mahdollisuuden ja perustan kehittää Savonlinnan ympärivuotista matkailua”, toteaa OK Suur-Savon majoitus- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja Kai Nurmi. ”Lisäksi työllistämme uudistustöillä useita paikallisia yrityksiä.”

Hulppeimmassa huoneistossa terassi Saimaa-näkymällä

Uusiin huoneistoihin rakentuu erilliset makuu-, olo- ja kylpyhuoneet, sekä viittä pienempää huoneistoa lukuun ottamatta myös oma keittiönurkkaus astiastoineen. Kekseliäät sisustusratkaisut, kuten trendikkäät huoneiden väliset lasiseinät, sekä laadukkaat sisustusmateriaalit ja runsas luonnonvalo tuovat viihtyvyyttä asumiseen. Hulppein huoneisto löytyy jatkossa hotellin ylimmästä kerroksesta, minne sisustetaan upea Penthouse Suite saunaosastoineen ja Saimaalle avautuvine terasseineen.

Aamiainen ja siivous sisältyvät aina huoneiston vuokraan. Lisäksi majoituksen oheen voi tilata niin valmiita kuin räätälöityjä palveluita, joita hotellin henkilökunta lupaa kehittää koko ajan lisää asiakkaiden toiveiden mukaan.

Hotel Tottin vastaanotto palvelee kesäkaudella 24/7, muina vuodenaikoina palvelut järjestetään läheisen Original Sokos Hotel Seurahuoneen kautta. 

Uudet huoneistot ja Suite valmistuvat kesäkuussa 2022 ja ne ovat varattavissa keväästä 2022 lähtien osoitteessa www.sokoshotels.fi tai s-postitse sales.suur-savo@sok.fi.

”Tulossa on todella hienoja huoneistoja. Maltan tuskin odottaa, että saamme vastaanottaa ensimmäiset vieraat ensi kesänä”, hotellinjohtaja Vihma sanoo innostuneena.

Pääurakoitsija: Savonlinnan Saneerauspalvelu Oy

LVIA-työt: LVI Sioma Oy, Savonlinna

Sähkötyöt: Sioma Oy, Savonlinna

Irto- ja kiintokalusteet: Restamaster Oy, Savonlinna

Rakennusautomaatio: Fidelix Oy, Vantaa

Uusien huoneiden ja aulatilojen suunnittelu: Franz Design Oy, Helsinki

Lisätietoja:

Kati Vihma, hotellinjohtaja, Hotel Tott, kati.vihma@sok.fi, puh. 050 371 4530

Kai Nurmi, majoitus- ja ravitsemiskaupan toimialajohtaja, Osuuskauppa Suur-Savo, kai.nurmi@sok.fi, puh. 0400 942 141

Faktat

Hotel Tott koostuu 65:stä kesähotellin huoneesta sekä 48 huoneistosta, jotka sijaitsevat hotellin Knut Posse -nimisessä osassa (rakennusvuosi 1997). Knut Possen uudet huoneistot tulevat olemaan avoinna ympäri vuoden Hotel Tottin huoneiden jatkaessa kesähotellina. Uudistuksen yhteydessä myös Knut Possen rappukäytävät, Ilmanvaihto sekä valaistus uusitaan.

Hotellitoimintaa operoi Osuuskauppa Suur-Savo, joka osti Hotel Tottin kiinteistön kesällä 2019.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kati Vihma, hotellinjohtaja, Hotel Tott, puh. 050 371 4530, s-posti kati.vihma@sok.fi

Kuvat

Hotel Tott, havainnekuva uudesta huoneistosta
Hotel Tott, havainnekuva uudesta huoneistosta
Lataa
Hotel Tott, havainnekuva uudesta huoneistosta
Hotel Tott, havainnekuva uudesta huoneistosta
Lataa
Hotel Tott, havainnekuva uuden huoneiston keittiöstä
Hotel Tott, havainnekuva uuden huoneiston keittiöstä
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta
Fleminginkatu 34
00510 Helsinki

http://www.s-ryhma.fi

Hotel Tott koostuu 65 kesähotellin huoneesta sekä 48:stä huoneistosta, jotka sijaitsevat hotellin Knut Posse -nimisessä osassa (rakennusvuosi 1997). Knut Possen uudet huoneistot tulevat olemaan avoinna ympäri vuoden Hotel Tottin huoneiden jatkaessa kesähotellina. Uudistuksen yhteydessä myös Knut Possen rappukäytävät, Ilmanvaihto sekä valaistus uusitaan.

Hotellitoimintaa operoi Osuuskauppa Suur-Savo, joka osti Hotel Tottin kiinteistön kesällä 2019.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SOK - Suomen Osuuskauppojen Keskuskunta

S-ryhmä jatkaa vahvaa yhteistyötä kenialaisen kahvipaahtimon kanssa: Merkittävät tilausmäärät mahdollistivat osuuskunnalle suurinvestoinnin4.8.2022 09:08:13 EEST | Tiedote

Jo muutaman vuoden S-ryhmän ruokakaupoissa myynnissä olleet Herkku Africa -kahvit edustavat erilaista toimintamallia: Kahvin paahtaminen ja pakkaaminen paikan päällä Keniassa tuntuu maussa sekä tuottajille jäävässä arvossa. Herkku Africa -kahveja halutaan nyt tehdä suomalaisille tutuksi ja tarjota niitä tässä maailmanmarkkinatilanteessa mahdollisimman edulliseen hintaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme