Veikkaus

Savonlinnassa järjestetään ilotulitus Eurojackpot-voiton kunniaksi lauantaina klo 19.30

Jaa

Savonlinnassa järjestetään lauantaina 4. marraskuuta ilotulitus Kerimäen R-kioskissa pelatun Eurojackpot-voiton kunniaksi. Ilotulitus alkaa aiemmin kerrotusta poiketen kello 19.30.

Ilotulituksen alkamisajankohtaa on siirretty puoli tuntia myöhemmäksi kuin mitä aiemmin tiedotettiin. Aikatauluun tehtiin muutos, jotta ilotulituksesta aiheutuvat äänet eivät häiritsisi Savonlinnan tuomiokirkossa klo 18 alkavaa pyhäinpäivän tilaisuutta.

– Sovimme yhdessä Savonlinnan seurakunnan kanssa, että siirrämme ilotulitusta puolella tunnilla. Oli hyvä, että seurakunnan tilaisuus tuli tietoomme ja ehdimme vielä muuttamaan ilotulituksen ajankohtaa, markkinointipäällikkö Saila Kuutti Veikkaukselta kertoo.

Ilotulitus järjestetään Riihisaaressa. Parhaat paikat sen seuraamiseen ovat Tallisaaressa ja sen edustan rannassa.

– Ilotulitus päätettiin järjestää Savonlinnan ytimessä, jotta mahdollisimman suuri joukko pääsee ihailemaan sitä, Kuutti sanoo.

Tänä vuonna Veikkaus on järjestänyt jo kaksi ilotulitusta Eurojackpotin täysosumien kunniaksi. Molemmat ilotulitukset järjestettiin Tampereella, missä juhlittiin voittoja kierroksella 27/2017 (46,5 miljoonaa euroa) ja kierroksella 15/2017 (87 miljoonaa euroa).

Savonlinnan Eurojackpot-täysosuma oli pelattu R-kioski Kerimäki Puruvedentie 53:ssa. Tarkka voittosumma on 41 570 496,90 euroa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000 (kello 8-22), www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Veikkaus
Veikkaus
Aku Korhosen tie 2
00440 HELSINKI

09 437 01https://www.veikkaus.fi/yritys

Veikkaus on kotimainen peliyhtiö, ja meillä on erityinen tehtävä. Haluamme, että pelejämme pelataan turvallisesti ja maltilla. Rahapelejämme pelaavat lähes kaikki aikuiset suomalaiset, ja meillä on yli kaksi miljoonaa etuasiakasta. Pelaajien ansiosta yhteiseen hyvään kertyy yli miljardi euroa vuodessa. Pelien tuotoilla tarjotaan mahdollisuuksia parempaan elämään.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista jo ennen kuin ne uutisoidaan? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi yhtä aikaa suomalaisen median kanssa. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme