Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Savoyn vappuyllätys: Club For Five ja Rajaton

Jaa

Suomen tunnetuimmat lauluyhtyeet Club For Five ja Rajaton esiintyvät vappuna virtuaalisesti Savoy-teatterissa. Konsertit striimataan suorana Helsinki-kanavalle.

Club For Five, Kuva: Marek Sabogal
Club For Five, Kuva: Marek Sabogal

Vappuaattona kello 20 Savoyssa esiintyvä Club For Five on alusta asti esittänyt sekä omaa tuotantoa että covereita eli lainakappaleita. Viime vuosien kiehtovimpia tribuuttikonsertteja oli Kirka-kokonaisuus, josta Savoyn vapussa kuullaan muutamia, kuten Surun pyyhit silmistäni sekä Leijat.

Vappupäivänä kello 17 esiintyvä Rajaton perustettiin vuonna 1997 entisten Grex Musicus -kuorolaisten kesken. Yhtyeessä ovat alusta saakka laulaneet Essi Wuorela, Ahti Paunu ja Jussi Chydenius, jonka isyyslomatuuraajana toimii Joaquin Hernandez. Soila Sariola ja Hannu Lepola ovat laulaneet mukana jo yli 20 vuotta. Jazzlaulajana soolouraa tehnyt Aili Ikonen liittyi joukkoon vuonna 2017.

Molemmat lauluyhtyeet ovat voittaneet Tampereen sävelen kansainvälisen yhtyelaulukilpailun (Rajaton 1999, Club For Five 2001). Yhtyeille leimallista on a cappella eli ilman säestystä laulaminen.

”Rajaton ja Club For Five ovat Savoy-teatterin säännöllisiä yhteistyökumppaneita. Yhtyeet ottivat meihin yhteyttä, kun koronakriisi sulki keikkapaikat. Aloimme välittömästi tutkia mahdollisuutta toteuttaa jotain uudenlaista yhdessä, ja mieluiten mahdollisimman isolle yleisöjoukolle – turvallisesti”, kertoo Savoy-teatterin johtaja Päivi Loponen-Kyrönseppä.

Tunnin mittaiset konsertit voi katsoa osoitteissa helsinkikanava.fi ja savoykeikat.fi ja ne ovat ilmaisia.

Savoyn vappu:

30.4. klo 20 Club For Five
1.5. klo 17 Rajaton

Club For Five:

Maija Sariola

Susanna Lukkarinen

Jouni Kannisto

Juha Viitala

Tuukka Haapaniemi

Rajaton:

Essi Vuorela

Ahti Paunu

Joaquin Hernandez

Soila Sariola

Hannu Lepola

Aili Ikonen

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot, valokuvat ja yhtyeen haastattelupyynnöt:
tuottaja Sirpa Hynninen, sirpa.hynninen@hel.fi, puh: 0504280365

Kuvat

Club For Five, Kuva: Marek Sabogal
Club For Five, Kuva: Marek Sabogal
Lataa
Rajaton, Kuva: Ville Paasimaa
Rajaton, Kuva: Ville Paasimaa
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala
Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialahttps://www.hel.fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/fi/

735-paikkainen Savoy-teatteri tunnetaan erityisesti kansainvälisenä konserttisalina.  Savoyssa vierailee vuosittain noin 200 esiintyjäryhmää.

Savoy-teatterin ohjelmisto koostuu sekä itse että yhteistyössä muiden järjestäjien kanssa tuotetuista tapahtumista ja ohjelmatoimistojen, festivaalien sekä yksityisten tapahtumajärjestäjien tapahtumista.

Savoy-teatteri sijaitsee Helsingin keskustassa, aivan Esplanadin puiston kupeessa Kaartinkaupungissa. Henkilökuntamme hoitaa myös Espan lavan varaus- ja esitystoimintaa.

 
 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kulttuurin ja vapaa-ajan toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme