Scandic entistä vahvemmin Rovaniemen matkailubisnekseen – myös Siuntio ja Rauma saavat tänään Scandic-hotellin

Jaa

Rovaniemen keskustan kaksi perinteikästä hotellia Pohjanhovi ja Polar muuttuvat tänään Scandiceiksi. Scandic aloittaa toimintansa Siuntiossa ja Raumalla.

Scandic Pohjanhovi - Suite living room
Scandic Pohjanhovi - Suite living room

”Scandic on nyt Rovaniemen suurin majoittaja, kun Pohjanhovi ja Polar -hotellit majoittavat vieraita lähes 300 huoneessa. Scandicilla on lisäksi ennestään hotelli Rovaniemellä”, kertoo hotellinjohtaja Sanna Sandgren.

Pohjanhovi on historiallinen ja legendaarinen hotelli Rovaniemellä. Vuonna 1936 avattu alkuperäinen hotelli Pohjanhovi vaurioitui lähes kokonaan Lapin sodan yhteydessä vuonna 1944, kun saksalaiset räjäyttivät hotellin. Uusi hotelli avattiin vuonna 1947.

Hotelli Polar on niin ikään legendaarinen maineeltaan. Polar avattiin vuonna 1960 ja sitä pidettiin aikanaan jopa hienoimpana hotellina Suomessa. Tällä hetkellä Polar on avoinna ainoastaan sesonkihotellina joulukuusta-maaliskuuhun.

Rovaniemi on kansainvälisesti erittäin vilkas ja kehittyvä matkailukaupunki. Rovaniemen matkailubrändiä on jo vuosien ajan kehitetty joulupukin virallisena kotikaupunkina. Vetovoimatekijöinä Rovaniemellä on myös revontulet, Lapin upea luonto sekä talviaktiviteetit poro- ja huskysafareineen.

Siuntio ja Rauma ovat Scandicille uutta toimintakenttää

”Meillä on upeat maisemat ja liikkumismahdollisuudet. Lisäksi yli 40-vuotiaalla kylpylähotellillamme on pitkät perinteet hyvinvoinnin ja kuntoutuksen saralla”, kertoo Scandic Siuntioksi tänään brändättävän hotellin johtaja Kati Tantarimäki.

Luontoliikuntapuisto tarjoaa ulkoilureitit ja Siuntio-joelta pääsee melomaan merelle saakka. Hotellilla käy myös paljon päiväkävijöitä uimassa, kuntosalilla ja DaySpa-hoidoissa. Scandic Siuntio on suosittu kokoushotelli, jonka suurimmat kokoustilat ovat 200 vieraalle.

Edullisimmat hotelliyöt nettisivuilta

Scandic Rauma tarjoaa vierailleen viime talvena täysin remontoidut huoneet viihtyisässä ympäristössä kanaalin rannalla 500 metrin päässä Vanhasta Raumasta. Hotelli on yli 200 vuodepaikallaan kaupungin suurin hotelli.

”Scandicilla on nyt erinomainen hotellipeitto muun Pohjois-Euroopan lisäksi myös Suomessa. Tarjolla on upeita kohteita kylpylöineeen, joita kanta-asiakkaiden kannattaa hyödyntää. Kanta-asiakaspisteillä ansaittuja vapaaöitä on mahdollisuus käyttää kaikissa Scandic-hotelleissa”, vinkkaa Scandic Rauman hotellinjohtajana toukokuun alussa aloittanut Mikko Henriksson.

Scandic on tehnyt kanta-asiakasjärjestelmästä alan suosituimman ja suurimman Pohjoismaissa. Kanta-asiakasetuja voi käyttää Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Puolassa. Edullisimmat hinnat löytyvät Scandicin nettisivustolta.

Scandic Friends -kanta-asiakasedut, kuten vapaa-öiden käyttö ja kymmenen prosentin ravintola-alennus viikonloppuisin, ovat kanta-asiakkaiden käytettävissä heti, kun hotelli on brändätty Scandiciksi. Rovaniemellä, Siuntiossa ja Raumalla siis tänään tiistaina.

Tiistaina vaihdetaan hotellien kaikki kyltit, tuotteet ja materiaalit Scandic-brändin mukaisiksi. Keskiviikkoaamusta alkaen uusissa Scandic-hotelleissa tarjotaan Scandic-aamiainen.

Pohjoismainen hotellialan edelläkävijä Scandic osti Restelin koko hotelliliiketoiminnan joulukuun lopussa ja nousi kaupan myötä Suomen suurimmaksi hotelliyritykseksi. Scandic on ottanut nyt haltuunsa jo 24 Cumulus-hotellia ja vahvistanut businesmatkailun lisäksi otettaan loma- ja vapaa-ajan matkailusta. Kesäkuun 5. päivä muutetaan viimeinen Cumulus-hotelli Scandiciksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Sanna Sandgren, hotellinjohtaja, Scandic Pohjanhovi ja Scandic Polar
sanna.sandgren@scandichotels.com, +358 40 199 3525

Kati Tantarimäki, hotellinjohtaja, Scandic Siuntio
kati.tantarimaki@scandichotels.com, +358 40 823 6519

Mikko Henriksson, hotellinjohtaja, Scandic Rauma
mikko.henriksson@scandichotels.com, +358 50 528 7393

Christian Borg, kaupallinen johtaja, Scandic Hotels Oy
christian.borg@scandichotels.com, +358 400 965 171

Kuvat

Scandic Pohjanhovi - Suite living room
Scandic Pohjanhovi - Suite living room
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Restel Hotellit Oy
Hämeentie 19
00500 HELSINKI

http://www.restelhotels.fi

Scandic Hotels Oy tarjoaa hotellielämyksiä Suomessa yhteensä 70 hotellissa 31 eri paikkakunnalla. Scandic on Pohjoismaiden johtava hotelliyritys, jolla on toiminnassa tai kehitteillä lähes 280 hotellia ja noin 55 000 hotellihuonetta kuudessa maassa. Scandic työllistää 16 000 tiimiläistä. Scandic Friends on Pohjoismaisen hotellialan suurin kanta-asiakasohjelma. scandichotelsgroup.com

Scandic Hotels Oy -faktatiedot

  • Scandicista tuli 29.12.2017 tehdyn kaupan myötä Suomen suurin hotelliyritys. 
  • Kaupassa Scandic osti 35 Cumulus-hotellia ja Hotelli Seurahuoneen Helsingissä sekä 7 hotellia, jotka toimivat Holiday Inn-, Crowne Plaza- ja Hotel Indigo -brändien alla.
  • Scandicilla on nyt 70 hotellia ja 13 000 hotellihuonetta 31 paikkakunnalla. Työntekijöitä on runsaat 2 300.
  • Uudet 15 paikkakuntaa ovat Hyvinkää, Hämeenlinna, Ikaalinen, Imatra, Joensuu, Kemi, Kotka, Kouvola, Mikkeli, Nokia, Rauma, Ruka, Salo, Seinäjoki ja Siuntio.
  • Ensimmäinen Cumulus-hotelli muutettiin Scandic-hotelliksi Helsingin Meilahdessa 27.2. ja loput muutetaan 5.6.2018 mennessä. Samalla hotellien nimet vaihdetaan Scandic-brändin mukaisiksi. Holiday Inn-, Crowne Plaza- ja Hotel Indigo -brändien alla toimivien hotellien nimet eivät muutu.
  • Scandic on pohjoismainen hotellialan edelläkävijä, joka on perustettu 1960-luvulla Ruotsissa, ja jonka pääkonttori on Tukholmassa.
  • Kaikkiaan Scandic-hotelleja on 280 Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa ja Puolassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Restel Hotellit Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme