Firesafe

Scandic Hotelsin ja Firesafen pohjoismainen paloturvallisuusyhteistyö tuo turvaa työntekijöille ja vieraille

Jaa

Hotelliketju Scandic on pitkään kehittänyt hotelliensa paloturvallisuutta ja on nyt yhdessä Firesafen kanssa valmis viemään turvallisuuden uudelle tasolle. Yhteistyön myötä syntyy muun muassa digitaalinen järjestelmä palotarkastusten hallintaan.

Kuvassa vasemmalla Firesafen toimitusjohtaja Morten Ameln ja oikealla Scandic Hotelsin turvallisuuspäällikkö Peter Claeson.
Kuvassa vasemmalla Firesafen toimitusjohtaja Morten Ameln ja oikealla Scandic Hotelsin turvallisuuspäällikkö Peter Claeson.

– Kriisiharjoituksissa ja sydäniskurien yhteydessä käytettävä digitaalinen järjestelmä tulee kaikkiin hotelleihimme, mikä edellyttää hyvää teknistä alustaa ja halua jatkokehittää järjestelmää. Firesafen avulla saamme myös tarvittavan osaamisen ja pystymme luomaan maailmanluokan paloturvallisuuskoulutuksen, kertoo Scandic Hotelsin Safety & Security Manager Peter Claeson.

– Olemme paloturvallisuuden markkinajohtaja. Yhteistyö Scandicin kanssa on meille suuri ylpeyden aihe, mutta samalla suhtaudumme siihen nöyrästi. Scandicilla on suuret odotukset sille, miten huolehdimme ketjun hotellien paloturvallisuudesta ja palontorjunnasta. Scandic on Pohjoismaiden suurin hotelliketju, jolla on 55 000 huonetta kuudessa maassa. Määritämme nyt yhdessä tason hotellien turvaamiselle pahimman mahdollisen onnettomuuden varalta, sanoo Firesafen toimitusjohtaja Morten Ameln.

Vuonna 2017 Pohjoismaissa kuoli 279 ihmistä tulipaloissa. Firesafen toimitusjohtaja Morten Ameln huomauttaa, että siinä on 279 ihmistä liikaa. Firesafen tavoite on pelastaa entistä useamman ihmisen henki ja luoda arvoa tekemällä yhteiskunnasta turvallisempi ja paloturvallisempi.

– Hotellit ovat monimutkaisia rakennuksia, joissa liikkuu suuri määrä ihmisiä. Siksi paloturvallisuus ja hyvät paloturvallisuusrutiinit ovat tärkeitä, Ameln sanoo. Firesafe perustaa paikallisia toimipisteitä kaikkialle Pohjoismaihin voidakseen reagoida asiakkaiden pyyntöihin nopeasti ja toteuttaa toimeksiantoja kustannustehokkaasti. – Työskentelemme Scandicin kanssa päivittäin, ja tavoitteenamme on parantaa sekä hotellivieraiden että hotellien työntekijöiden turvallisuutta, Morten Ameln toteaa lopuksi.

Team Firesafen 660 työntekijää auttavat Scandicia toteuttamaan ketjun palonsuojauskäytännöt ja täyttämään tiukat paloturvallisuusvaatimukset. Scandic ja Firesafe pyrkivät yhdessä kehittämään ennakoivia ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja, jotta Scandicin palonsuojauskäytännöt pysyvät erinomaisella tasolla.

Yhteyshenkilöt

Lisätiedot:

Jimmy Larsen
myynti- ja markkinointijohtaja
Puhelin: +47 940 03 163
Sähköposti: jimmy.larsen@firesafe.no

Kuvat

Kuvassa vasemmalla Firesafen toimitusjohtaja Morten Ameln ja oikealla Scandic Hotelsin turvallisuuspäällikkö Peter Claeson.
Kuvassa vasemmalla Firesafen toimitusjohtaja Morten Ameln ja oikealla Scandic Hotelsin turvallisuuspäällikkö Peter Claeson.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Firesafe
FiresafeFiresafe lyhyesti

Firesafe on Pohjoismaiden suurin palonsuojausyritys ja Norjan johtava toimija paloteknisessä konsultoinnissa ja asennuksessa sekä paloteknisten laitteiden tarkastuksissa ja huolloissa. Firesafen arvot ovat osaaminen, ammattitaito ja sitoutuminen. Yhtiön markkina-alueita ovat rakennusala, offshore- ja merenkulkuala sekä tunnelinrakennus. Pääkonttori sijaitsee Oslon ulkopuolella. Firesafella on muun muassa oikeudet toimenpideluokan 3 palokonseptien suunnitteluun ja valvontaan sekä päävastuu toimenpideluokan 2 rakennusten varustamisesta. Yrityksellä on toimipisteet Norjan, Tanskan, Ruotsin ja Suomen suurimmissa kaupungeissa. Vuonna 1981 perustetulla Firesafella on 660 työntekijää ja noin 86 miljoonan euron liikevaihto.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.