Schneider Electric

Schneider Electric ja Atea syventävät yhteistyötään – kestävämpiä IT-ratkaisuja Pohjoismaihin

Jaa
  • Schneider Electric on nimennyt Atean ensimmäiseksi pohjoismaiseksi Elite IT Solution Provider -kumppanikseen. Yhteistyö tukee Atean ympäristöstrategiaa ja auttaa Atean kumppaniyrityksiä kehittämään IT-infrastruktuurihankintojensa vastuullisuutta.
  • Markkinajohtajien yhteistyöllä pyritään parantamaan kestävien IT-ratkaisuiden saatavuutta Pohjois-Euroopassa.
  • Ecovadis on nimennyt molemmat yritykset kestävän kehityksen kärkiyrityksiksi, koska ne ovat vakaasti sitoutuneet kestävän kehityksen tavoitteisiin ja nollapäästöihin.

Tiedote 15.2.2023 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric on laajentanut yhteistyötään Atean kanssa. Atea on yrityksiä ja julkisen sektorin organisaatioita palveleva IT-palvelutalo sekä IT-infrastruktuuritoimittaja, ja se on alallaan Pohjoismaiden ja Baltian johtava toimija. Yhteistyön tavoitteena on parantaa vihreiden ja kestävien IT-palveluiden saatavuutta Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Atea on nimetty Schneider Electricin ensimmäiseksi Elite IT Solutions Provider -kumppaniksi Pohjoismaissa. Atea hyödyntää tarjonnassaan Schneider Electricin EcoStruxure-portfoliota ja auttaa sillä asiakkaitaan hallitsemaan IT-kulutustaan kestävällä ja tehokkaalla tavalla.

Atealla työskentelee yli 7 500 ammattilaista 85 kaupungissa ympäri Eurooppaa, joten se on vahvasti läsnä palvelemillaan markkinoilla. Atean henkilöstöön kuuluu yli 4 000 palvelutyöntekijää, joilla on täydet valmiudet tukea loppukäyttäjiä kestävissä IT-hankinnoissa ja elinkaaripalveluissa.

Schneider Electric on yksi maailman johtavia varmennettuun sähkönsyöttöön liittyvän teknologian valmistajia sekä IT- ja datakeskusinfrastruktuurin ratkaisutoimittajia. Schneider Electricille on annettu esimerkiksi Ecovadisin myöntämä Platinum Sustainability -luokitus, ja yritys on monena vuonna saanut tunnustusta yhtenä maailman vastuullisimmista organisaatioista. Myös Atea on saanut tunnustusta Ecovadisilta esimerkillisestä toiminnastaan kestävän kehityksen puolesta.

– Schneider Electricin nettonollasitoumukset sopivat hyvin yhteen pitkän aikavälin ympäristöstrategiamme kanssa, ja meille on suuri kunnia tulla nimitetyksi yrityksen Elite-kumppaniksi Pohjoismaissa, sanoo Atean Director of Strategic Partners Chris Ashby.

– Kestävän kehitykset tulokset näkyvät vasta ajan kanssa, joten meidän on jatkettava pitkäjänteisesti, jos haluamme saavuttaa vaaditun tason kestävässä muutoksessa. Olemme myös täysin riippuvaisia yhteistyöstä samanmielisten kumppaneiden kanssa, ja siksi uskomme, että kumppanuutemme Schneider Electricin kanssa on kriittisen tärkeää.

Kestävää yhteistyötä

Schneider Electricin hiljattain lanseeraama mySchneider IT Partner -ohjelma auttaa kumppaneita, kuten jälleenmyyjiä, tukkuja ja IT-palveluiden tarjoajia, vastaamaan asiakkaidensa kestävyysvaatimuksiin. Hiljattain uudistetulla ohjelmalla tuetaan useiden alojen kanavakumppaneita toiminnan keskeisillä erikoisalueilla, kuten datakeskuksissa, IT:ssä, ohjelmistoissa ja hallinnoiduissa palveluissa.

MySchneider IT Partner -ohjelma tarjoaa kumppaneille uusia myyntityökaluja ja koulutusta sekä muita keskeisiä etuja, jotka on sovitettu erityisesti kuhunkin erikoisalueeseen. Kun Schneider Electricin kumppanille myönnetään Elite IT Solution Provider -kumppanuus, saa kumppani samalla mahdollisuuden yhdistää useita sertifikaatteja. Se antaa yritykselle myös valmiudet jälleenmyydä, konfiguroida ja/tai asentaa reunalaskentaratkaisuja ja hajautettuja IT-ratkaisuja keskeisillä markkinasegmenteillä, kuten julkisella sektorilla. Lisäksi ohjelma antaa Atean kaltaisille kumppaneille mahdollisuuden tukea asiakkaita kestävillä IT-elinkaaripalveluilla ja auttaa yrityksiä vähentämään IT-energiankulutusta ja siihen liittyviä hiilidioksidipäästöjä.

Ohjelman etuja:

  • Näkyvyys: myynnin, kumppaneiden ja ohjelmapäälliköiden helppokäyttöinen koontinäkymä helpottaa yrityksen ja yksittäisten henkilöiden edistymisen seuraamista yksittäisillä erikoisalueilla.
  • Laajennetut koulutuspolut: suunnittelutyökaluja, koulutusta ja resursseja, jotka auttavat kumppaneita monipuolistamaan ja vahvistamaan liiketoimintamallejaan sekä vastaamaan asiakkaiden vaatimuksiin.
  • myRewards: räätälöity kumppaniyritysten tarpeisiin, mukaan lukien palkkiot ja taloudelliset kannustimet, joiden avulla voidaan ennakoivasti tunnistaa, kehittää ja auttaa saavuttamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia.
  • Kestävä kehitys: pääsy Schneider Electricin Green Premium™ -tuotteisiin ja -ratkaisuihin, jotka on suunniteltu kestävän kehityksen ja kiertotalouden ehdoilla. Green Premium™ -tuotteilla asiakkaat saavuttavat korkeamman vaatimustenmukaisuustason ja saavat läpinäkyvää ympäristötietoa tuotteista. Lisäksi kumppaneiden asiakkaat voivat niiden avulla helposti pienentää ympäristövaikutuksiaan.

– Me Schneider Electricillä uskomme, että tulevaisuus on vihreä ja digitaalinen. Vain hyödyntämällä kestäviä teknologioita ja kumppaniemme ekosysteemien asiantuntemusta voimme saavuttaa nollapäästöt, sanoo Schneider Electricin IT-jakelukanavan pohjoismainen johtaja Anna Otterberg.

– Elite IT Solution Provider -kumppanuus antaa ilmastonmuutoksen torjuntaan sitoutuneille kanavaorganisaatioille mahdollisuuden toimittaa kestäviä ratkaisuja ja vahvistaa samalla liiketoimintamallejaan vastaamalla asiakkaiden kestävyysvaatimuksiin.

Lisätietoja uudesta mySchneider IT Solution Provider -kumppanuusohjelmasta saat verkkosivuiltamme.

 

Lisätietoja:

Merja Mäki, IT Channel Manager

merja.maki@se.com

puh. 0405321413

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Enerz Group ja Integrio Oy ovat Schneider Electricin uudet Master-tason EcoXpertit™ Suomessa22.3.2023 09:16:00 EET | Tiedote

EcoXpert™ on Schneider Electricin koulutettu kumppani, joka on erikoistunut EcoStruxure™-teknologiaan ja mahdollisuuksiin, joita teknologia tarjoaa yhteisille asiakkaille. Kumppanuusohjelman korkeimman eli Master-tason sertifiointi vaatii koulutusohjelman läpäisyä ja vankkaa, todennettua kokemusta vaativien järjestelmien toteutuksesta. Kumppanuusohjelma takaa, että Schneider Electricin EcoStruxure-kumppaneilla on aina käytössään uusin tieto ja osaaminen. Tiedote, 22.3.2023 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistuneen Schneider Electricin kumppanuusohjelma EcoXpert Partner Program yhdistää Schneider Electricin ja eri alojen ratkaisutoimittajien maailmanlaajuisen verkoston. Kumppanuusohjelma tarjoaa monitasoista asiantuntijakoulutusta ja antaa arvokasta osaamista ja taitoja, joita tarvitaan älykkäämpien rakennusten ja kotien luomiseen. EcoXpert-kumppanit auttavat Schneider Electricin EcoStruxure™-järjestelmien käyttöönotossa kaikkialla maailmassa. Ensimmäiset suomalaiset

Etähallinta tuo turvaa aurinkovoimalan tuotantoon14.3.2023 08:13:00 EET | Tiedote

Tampereen Teiskossa sijaitseva aurinkovoimala hyödyntää Schneider Electricin etävalvontaa, jonka avulla voimalan tilasta saadaan reaaliaikaista tietoa. Aurinkovoimala muodostaa Tampereen Ilokkaanpuiston kerrostaloalueen kanssa hajautetun energiayhteisön tuottamalla sinne vuodessa yli 700 megawattituntia energiaa. Tiedote, 14.3.2023 – Tampereen Teiskon Koivistonkylään rakennettu aurinkovoimala tuottaa energiaa noin 716 megawattituntia vuodessa. Schneider Electric on yhdessä sähkönjakelujärjestelmän tarjoaja POK Oy:n kanssa toimittanut voimalaan muuntamon ja ohjausjärjestelmän, jonka avulla voimalaa voidaan valvoa ja etäohjata helposti. Etävalvonnan ansiosta puistoon on jatkuvasti saatavilla reaaliaikainen näkymä ja mahdollisiin vikatilanteisiin voidaan reagoida heti, eikä energiantuotantoon pääse syntymään pitkiä katkoksia. Aurinkovoimala on osa Arkta Rakennus Oy:n Tampereen Koivistonkylään rakentamaa Ilokkaanpuiston kerrostaloaluetta. Kyseessä on hajautettu energiayhteisö, jossa Teisko

Schneider Electricin jakelukeskus paransi tuotantokapasiteettiaan ja energiatehokkuuttaan uraauurtavalla ohjelmistolla10.3.2023 08:17:00 EET | Tiedote

Vuonna 2022 Schneider Electricin jakelukeskus Ruotsin Örebrossa kasvatti tuotantokapasiteettiaan 50 prosenttia. Muutos toteutettiin Rotabin kuljetinjärjestelmän, Watek Teknik & Automationin ohjelmoinnin ja Schneider Electricin palkitun EcoStruxure™ Automation Expert -järjestelmän avulla. Projekti on erinomainen esimerkki nykyaikaisen teknologian hyödyntämisestä, joka lisää tehokkuutta, vähentää energiankulutusta ja voi luoda suuria säästöjä teollisuudessa. Tiedote, 10.3.2023 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric modernisoi Örebrossa sijaitsevan jakelukeskuksensa automaatioteknologiaa. Investoinnin taustalla oli tarve lisätä kasvavien toimitusvirtojen vaatimaa kapasiteettia sekä saada toimitusten laatuun ja hallittavuuteen enemmän varmuutta. Örebron jakelukeskuksesta lähtee Schneider Electricin tuotteita kaikkiin Pohjoismaihin. Jakelukeskuksen uusi järjestelmä loi lisää vuorovaikutusta laitteiden ja ohjelmistojen välille. Keskukselle toimitettiin

Selkeät savunpoiston ohjauskeskukset turvaavat Siltasairaalan toimintoja – innovatiivinen kerroskartta toi uutta käyttöliittymään16.2.2023 10:34:07 EET | Tiedote

Sairaaloissa savunpoiston tarkalla suunnittelulla on väliä, vaikka tavoitteena on, ettei järjestelmälle ikinä tule käyttöä. Caverion Suomi Oy halusi Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (HUS) Siltasairaalan savunpoistoautomatiikan toteuttajaksi Nodeon Finland Oy:n, joka on älykkään infrastruktuurin teknologia-asiantuntija. Toteutuksen automaatio hoidettiin Schneider Electricin Modicon M580 -sarjan avulla.

Schneider Electric jo 12:tta kertaa mukana maailman vastuullisimpien yritysten listalla6.2.2023 12:20:29 EET | Tiedote

Schneider Electric on Global 100 -listan mukaan maailman seitsemänneksi vastuullisin yritys ja oman alansa yrityksistä vastuullisin. Vuosittain julkaistavan listan kokoaa riippumaton Corporate Knights -konsulttiyritys. Myös Schneider Electricin vastuullisuusraportointi on saanut kansainvälistä tunnustusta. Espoo, 6.2.2023 – Schneider Electric, digitalisaation edelläkävijä energianhallinta- ja automaatioratkaisuissa, on jälleen mukana arvostetulla Global 100 -listalla, johon kootaan vuosittain maailman vastuullisimmat yritykset. Schneider Electric on oman alansa yrityksistä ainoa, joka on valittu listalle joka vuosi jo vuodesta 2012 alkaen. Valinnat tekee vuosittain riippumaton Corporate Knights -konsulttiyritys, joka on yritysten vastuullisuuteen keskittyvä tutkimusyhtiö. Global 100 -listalla arvioidaan yrityksiä, joiden liikevaihto on yli miljardi dollaria. Vuonna 2021 Schneider Electric saavutti koko listan ensimmäisen sijan. Schneider Electricin hyvään menestykseen tänäkin vuonna on

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme