Schneider Electric

Schneider Electric on julkistanut teollisuuden ensimmäisen nestejäähdytteisen, modulaarisen EcoStruxure™ Modular Data Center -konttiratkaisun

Jaa
  • Maailman ensimmäinen esiasennettu modulaarinen datakeskuskontti, jossa jäähdytys perustuu ratkaisuun, jossa palvelimet ovat upotettu jäähdytysnesteeseen. Tämä ratkaisu mahdollistaa korkean suorituskyvyn, prosessoinnin ja tietoturvan.
  • Tämä vakioitu kokoonpano mahdollistaa jopa 60 kW IT-kuormituksen erittäin tehokkaalla PUE 1,03 arvolla.
  • Tähän kokonaisuuteen on mahdollista saada hallinta ja palvelut missä ja milloin tahansa, lisäksi seuranta ja palvelutuki voidaan toteuttaa älypuhelimen kautta.

Suomi, 13.9.2021 – Schneider Electric, energianhallinnan ja automaation digitaalisen muutoksen johtaja on julkistanut nestejäähdytteisen EcoStruxure Modular Data Center -konttiratkaisun. Esiasennetussa modulaarisessa datakeskuskontissa on Avnetin integroima ja Iceotopen kehittämä jäähdytysratkaisu, jossa palvelimet ovat upotettu jäähdytysnesteeseen.

Jäähdytystavan ansiosta CPU- ja GPU-intensiivisten suurteholaskennan (HPC) reunaohjelmien käyttöönotot voidaan toteuttaa entistä luotettavammin sekä vaativissa että hajasijoitetuissa toimintaympäristöissä. Lisäksi ratkaisu mahdollistaa reaaliaikaisen datan nopeamman käsittelyn entistä tehokkaammin ja pienemmällä viiveellä niin teollisuuden, telekommunikaation, puolustusteollisuuden, kaivostoiminnan kuin elintarviketeollisuudenkin toimialoilla.

20-jalkaiseen, ISO-standardin mukaiseen konttiin sijoitettu uusi All-In-One-ratkaisu on suunniteltu vakiototeutuksena 60 kW:n IT-kuormalle ja kapasiteettia voidaan laajentaa jopa 336 kW:n asti, mittatilaustyönä. Järjestelmän varavirtajärjestelmänä toimii akustolla varustettu kolmivaiheinen Galaxy VS 80 kW UPS-laitteisto. Lisäksi järjestelmä on varustettu palontorjunnalla sekä täysin integroidulla, redundanttisella jäähdytysjärjestelmällä. Fyysisen ympäristön ja IT-laitteiden etävalvonta sekä hallinta on mahdollista palkitulla EcoStruxure IT -ohjelmistolla.

Osana EcoStruxure Modular Data Centers -valikoimaa nestejäähdytetty All-In-One-moduuli tarjoaa nopean, joustavan ja ennustettavan ratkaisun, joka tarjoaa saman laadun ja toimivuuden kuin perinteisesti toteutettu datakeskus. Se mahdollistaa uuden datakeskuskapasiteetin suunnittelun, rakentamisen ja asentamisen murto-osassa perinteisten datakeskusympäristöjen hankkimiseen ja kehittämiseen tarvittavasta ajasta. Kaikki laitteet on asennettu tehtaalla ja testattu kestävän ja ennustettavan suorituskyvyn tarjoamiseksi pienemmällä riskillä ensimmäisestä päivästä lähtien.

Parempi turvallisuus, resilienssi ja tehokkuus - esiasennettu modulaarinen datakeskuskontti, jossa jäähdytys perustuu ratkaisuun, jossa palvelimet ovat upotettu jäähdytysnesteeseen

Kestävään toimintaan suunniteltu uusi All-In-One-moduuli yhdistää korkean hyötysuhteen erittäin matalaan PUE <1,15:een, ja joissakin olosuhteissa jopa PUE 1,03 on mahdollinen. Nestejäähdytyksen käyttö yksinkertaistaa jäähdytysinfrastruktuuria ja poistaa erillisen puhallintarpeen. Nestejäähdytyksen käyttö mahdollistaa näin ollen vähäisemmän energiankäytön IT infralle ja siten enemmän energiaa taas itse IT laitteille. Se myös vähentää huollon ja ylläpidon monimutkaisuutta sulkemalla pois sähkömekaaniset laitteet, jotka vaativat säännöllisiä päivityksiä ja vaihtoja.

Käyttämällä Iceotopen nestejäähdytteistä Ku:l 2-runkokoteloa, joka on integroitu Schneider Electricin NetShelter-laitekaappiin kriittiset IT-laitteet ovat täysin eristetty ympäristöstä ja ne nestejäähdytetään suljetussa kotelossa, joka ei läpäise pölyä, kaasuja eikä kosteutta. Turvalliset ja murtosuojatut, tietojenkäsittely-, tallennus- ja verkkolaitteet on suojattu ylimääräisellä fyysisellä ja I/O-liitännäisillä turvaratkaisuilla.

"Nykyään tehokkaimpien prosessoreiden sekä grafiikkaprosessoreiden kysyntä on lisääntynyt käytännöllisesti katsoen kaikissa IT-sovelluksissa, mutta samalla kilpailu on nopeasti kiristynyt", sanoo Robert Bunger, Program Director, CTO Office, Schneider Electric. "Uusi nestejäähdytetty tehdanvalmisteinen All-In-One Data Center Module -konttiratkaisumme vastaa tarpeeseen ottaa laskentaintensiivinen prosessointiteho käyttöön kompaktissa, turvallisessa ja erillisessä EDGE reunalaskenta ympäristössä, joka voidaan ottaa käyttöön lähes missä tahansa vain kuudessa viikossa."

Parempi luotettavuus ja näkyvyys syrjäisimmissä paikoissa:

  • Ennakoiva valvonta ja hallinta EcoStruxure IT Expertin, Schneider Electricin avoimen, yhteentoimivan ja toimittajasta riippumattoman DCIM-ohjelmiston kanssa EDGE-datakeskuksille sekä alueellisille datakeskuksille että paikallisille datakeskuksille. Lisätietoja saat osoitteesta https://www.se.com/fi/fi/work/campaign/innovation/datacenters.jsp 
  • Lisääntynyttä luotettavuutta EcoStruxure Asset Advisorilla, pilvipalvelun avulla toimivalla etävalvontapalvelulla, jolla voi seurata, korjata ja jäljittää toimipaikan ongelmia ajoissa ja tehokkaasti.
  • Edistynyt kaistan ulkopuolinen hallinta (Advanced Out of Band Management, OOBM), joka toimitetaan Avnet MaaXBoard -yksilevytietokoneen kautta Redfish-yhteensopivalla API:lla IT-laitteiden hallintaan, vaikka palvelimet olisivat sammutettuina tai eivät reagoisi.

Schneider Electric on aiemmin ilmoittanut kumppanuudesta Iceotopen ja Avnetin kanssa, mikä mahdollistaa useiden eri laitevalmistajien palvelinten integroinnin alustatason täsmennettyyn nestejäähdytysinfrastruktuuriin ennen käyttöönottoa. Tämä lisää käyttöönoton nopeutta ja mukavuutta sekä vähentää palvelinlaitteiden kenttäasennukseen liittyviä palveluriskejä.

Lisätietoja uudesta Schneider Electric All-In-One -esiasennetusta modulaarisesta datakeskuskontista, jossa jäähdytys perustuu ratkaisuun, jossa palvelimet ovat upotettu jäähdytysnesteeseen löytyy verkkosivulla.

Lisätietoja antaa:

Satu Merenheimo, Sales Director, Secure Power
satu.merenheimo@se.com
+358 505650500

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Tuotetiedote: Läpinäkyvän kehyksen ansiosta sähkökaluste sulautuu osaksi seinää16.9.2021 15:00:11 EEST | Tiedote

Schneider Electricin sähkökalusteiden valikoimasta löytyy värejä ja muotoja jokaiseen sisustukseen. Esimerkiksi Exxact Design -kehyksen etuosa on läpinäkyvä, jolloin se sulautuu kauniisti osaksi seinän väriä. Exxact- ja Elko Plus -sarjojen kehyksistä, kytkimistä ja pistorasioista on saatavilla useita väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Renova-kalustesarjan pyöreät muodot henkivät puolestaan vanhan ajan tunnelmaa. Sähkökalusteista Exxact sopii yhteen myös Wiser-älykotijärjestelmän kanssa. Tuotenäytteitä voi tiedustella Schneider Electricin yhteyshenkilöltä, yhteystiedot lisätiedoissa. Tuotetiedote, 16.9.2021 – Schneider Electricin valikoimista löytyy moderneja kehyksiä ja pistorasioita eri väreissä, mutta valikoimaa on myös retrompaan makuun. Läpinäkyvän kehyksen ansiosta sähkökaluste sulautuu osaksi seinää. Näin harmoninen ilme säilyy, eikä kokonaisuus katkea valokytkimeen. Lasikehyksistä on saatavilla useita värivaihtoehtoja. – Exxact- ja ELKO Plus -sarjoista löytyy erilaisia värejä ja k

Schneider Electricin uusi liiketoimintajohtaja Jari Vuori haastaa kiinteistönomistajat ratkaisemaan ilmastohaastetta15.9.2021 10:16:07 EEST | Tiedote

Nimitys, 15.9.2021 – Schneider Electric Finland Oy:n uudeksi liiketoimintajohtajaksi on valittu Jari Vuori (eMBA, BBA). Vuoren vetovastuulle siirtyy Schneiderin Digital Energy Finland -liiketoimintayksikkö ja hän on mukana myös Suomen maayhtiön johtoryhmässä. Jari Vuori, 42, on aloittanut työssään 13.9.2021. Jari Vuori siirtyy Schneider Electricin palvelukseen Fujitsu Finland Oy:stä myynnin ja liiketoiminnan johtamisen tehtävistä. Ennen Fujitsua Vuori työskenteli Tieto Finland Oy:ssä liiketoiminta- ja asiakasjohtotehtävissä. Schneider Electricillä Vuoren toimenkuvaan kuuluu muun muassa älykkäiden rakennusten ja kaupunkien konseptointiin liittyvä yhteistyö suurimpien suomalaisten rakennus-, talotekniikka-, konsultti- ja urakointiyritysten kanssa. – Älykkäät ratkaisut tarkoittavat sitä, että eri toimijoiden kokonaisuudet toimivat loppukäyttäjän kannalta optimaalisesti. Rakennettu ympäristö muuttuu kestävän kehityksen vaatimusten, muuttuvan työn ja digitalisaation myötä. Schneider Electri

Schneider Electric esittelee TeSys Deca Series -moottorikäynnistimien uuden sukupolven10.9.2021 00:00:00 EEST | Tiedote

Uusi innovatiivinen TeSys Deca -sarja tarjoaa kestävän ja tehokkaan moottorinhallintaratkaisun, jossa on erinomainen suorituskyky sekä helppokäyttöiset toiminnot. Sarjan apukosketin on päivitetty 5 mA:sta 1 mA:iin, joka takaa luotettavan kytkennän kaikissa sovelluksissa Tiedote 10.9.2021 - Schneider Electric, globaali energianhallinnan ja automaation asiantuntija, julkistaa uuden TeSys Deca -sarjan moottorikäynnistimien sukupolven. Päivitykset TeSys GV2~3- ja TeSys D -malleista ratkaisevat LVI-järjestelmien, kotitalouksien, hissien ja vaativien ympäristöalojen laitevalmistajien ja keskusvalmistajien tiukat tämänhetkiset vaatimukset. Uuden sukupolven TeSys Deca -sarja tarjoaa vankemman ja innovatiivisemman ratkaisun, jossa on uusia teknisiä ominaisuuksia. Uusi TeSys Deca -sarja takaa luotettavan suorituskyvyn ja erinomaiset toiminnot, joten asiakkaat saavat mahdollisimman helppokäyttöisen ja tehokkaan ratkaisun: EN60335-1-standardin mukainen: uudet TeSys Deca -kontaktorit on valmistettu

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme