Schneider Electric

Schneider Electric tuo elintarvikemessuille maailmanluokan digitaaliset automaatiojärjestelmät

Jaa
  • Messuilla on esillä Schneider Electricin elintarviketeollisuudessa laajalti käytössä olevat automaatiojärjestelmät eri kokoisiin elintarviketuotantoyksiköihin
  • Clean-in-Place Advisor ratkaisee puhdistuksen ja ruokaturvallisuuden haasteita ja tehostaa tuotevaihtoja
  • Schneider Electricin ProLeiT on CPG-prosessinohjausjärjestelmä, johon on sisäänrakennettuna MES-toiminnallisuudet
  • Plant Advisor on teollisuuden digitalisaatioalusta useiden laitosten tai laitteistotoimittajien ympäristöihin
  • EcoStruxure™Automation Expert yhdistää uniikisti tuotannon ja informaatiojärjestelmät

Tiedote, 13.9.2022 – Schneider Electric tuottaa elintarviketeollisuutta palvelevia automaatiojärjestelmiä. Järjestelmät ovat ympäri maailman käytössä suurasiakkailla, mutta saatavilla on automaatioratkaisuja eri kokoisiin tuotantolaitoksiin ja -yksiköihin. Elintarvikemessuilla 14.–15.9.2022 Tampereella voi tutustua elintarviketeollisuuden digitaalisiin energianhallinta- ja automaatioratkaisuihin, joilla parannetaan kannattavuutta, sujuvoitetaan tuotannonohjausta, parannetaan ruoanvalmistuksen turvallisuutta sekä jäljitettävyyttä – tietoturvaa ja ympäristön hyvinvointia unohtamatta. Moni Schneider Electricin digitaalinen ratkaisu antaa myös valmiita vastauksia tulevan EU-lainsäädännön varalle.

Schneider Electricin osasto on C 629.

EcoStruxure™ Clean-in-Place Advisor

Elintarviketeollisuudelle kehitetty EcoStruxure™ Clean-in-Place Advisor optimoi ja tehostaa CIP-prosesseja. Clean-in-Place Advisorin toiminnasta jää digitaalinen jälki, jolloin ruokaturvallisuus tehostuu ja nopeutuneet tuotevaihdot tehostavat laitosten toimintaa.

– Kun pesuun käytettyä aikaa, vesimäärää ja pesuaineita on mahdollista optimoida ja turhia pesuja jättää kokonaan tekemättä, seuraavien tuotantoajojen aloittaminen sujuu nopeammin ja säästetään puhdistukseen käytettäviä resursseja, kertoo järjestelmäasiantuntija Harry Nyqvist Schneider Electricilta.

Lue lisää

Lisätietoja: harry.nyqvist@se.com

p. 040 844 7619

ProLeiT on prosessinohjausjärjestelmä, johon on integroitu MES-toiminnot

ProLeiT on kokonainen ohjelmistopaketti prosessinohjausjärjestelmille, johon on integroituna valmiiksi MES-toiminnot CPG (consumer packed goods) -asiakkaille. ProLeiT on Schneiderin tuoteportfoliossa Suomessa uusi ohjelmistokokonaisuus ja on jo nyt herättänyt elintarviketeollisuuden kiinnostuksen. IT- ja OT-tason tiedot saadaan kokonaisvaltaisesti ja läpinäkyvästi päätöksenteon tueksi.

– Asiakkaat ovat selvästi kaivanneet ProLeiT-tyyppistä prosessinohjausratkaisua, jossa on sisäänleivottuna MES-toiminnot. Ketteryys, terveys, turvallisuus ja tietysti kestävän kehityksen haasteet ovat kaikki helpompia saavuttaa yhden ohjelmiston avulla, kuvailee Schneider Electricin raktaisumyyntipäällikkö Jussi Eho.

ProLeiT mahdollistaa erilaiset reseptinhallinnan, tuotantotietojen hallinnan, prosessinohjauksen sekä MES:n, raportoinnin ja analytiikan.

Lue lisää

Lisätietoja: jussi.eho@se.com

p. 040 165 6767

 

EcoStruxure™ Plant Advisor, vertailukelpoisen tiedon kerääminen eri toimipisteistä

Schneider Electricin Plant Advisor mahdollistaa harmonisoidun tiedonkeruun ja tuotannon tehokkuuden seurannan silloinkin, kun tuotantoyksiköt ja niiden käyttämät laitteistot ovat hajallaan ja käyttävät erilaisia järjestelmiä.

– Kyseessä on oikeastaan kokonainen ekosysteemi, joka mahdollistaa IT/OT-integraation siten, että teollisuusyritysten johdolla on käytettävissä reaaliaikainen, harmonisoitu tieto kullekin teollisuudenalalle tärkeimmistä mittareista. Oman liiketoiminnan optimointi helpottuu, ei tarvitse uusia kaikkea eikä ehjää rikkoa, vaan rakennetaan ja tarvittaessa räätälöidään vanhan päälle, selkeyttää tuotepäällikkö Marko Latvasalo Schneider Electricilta.

Pilvipohjainen Plant Advisor auttaa myös tuotehallinnassa. Jäljitettävyys on sisäänrakennettuna järjestelmään, jolloin tuotantoerien tunnistaminen mahdollistuu alkutuottajalta kauppaan saakka.

Lue lisää

Lisätietoja: marko.latvasalo@se.com

p. 050 414 0124

 

EcoStruxure™ Automation Expert integroi IT- ja OT-järjestelmät tietoturvallisesti

EcoStruxure™ Automation Expert on maailman ensimmäinen teollisuuden automaatiojärjestelmä, jossa koodi ei ole enää rautasidonnainen. Sen myötä tehostuvat häiriötilanteiden sietokyky, tuottavuus, joustavuus ja se mahdollistaa entistä vapaamman tavan innovoida. Kestävän kehityksen mukainen toiminta helpottuu.

Automation Expert auttaa yhdistämään eri tuotantoyksiköistä, koneista ja laitteista saatavan tiedon yhdenmukaiseen muotoon. Automation Expert -järjestelmä ei edellytä laitekannan tai käytettävien ohjelmistojen muuttamista, vaan sen avulla pystytään teollisuuden automaation ja IT-järjestelmien rajapinnat saamaan yhdenmukaisiksi silloinkin, kun linjastojen koneet ovat eri valmistajilta.

– Automation Expert on vähän sama asia kuin että sinfoniaorkesterille keksittäisiin vasta nyt kapellimestari. Hänhän auttaa eri soittimia soittamaan samaa sävelmää. Meidän Automation Expert -järjestelmä orkestroi tuotannon olemassa olevan ja modernimman systeemin soimaan yhteen siten, että tuotannonohjaukseen saadaan linjastojen toiminnoista välitön tieto, jolla taas tuotantoa on helpompi tehostaa ja optimoida, kertoo tuotepäällikköMarko Latvasalo Schneider Electricilta.

Lue lisää

Lisätietoja: marko.latvasalo@se.com

p. 050 414 0124

 

Tampereen Elintarvikemessut on elintarviketeollisuuden tarpeisiin kohdennettu tapahtuma, joka esittelee alan koneita, laitteita, prosesseja ja järjestelmiä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Schneider Electric
Schneider ElectricTietoa Schneider Electricistä

Schneiderilla tavoitteemme on, että energian saatavuus ja digitalisaation edut ovat kaikkien saatavilla.  Haluamme rakentaa sillan edistyksen ja kestävän kehityksen välille. Meille "Life Is On" kaikkialla kaikille, joka hetki.

Edistämme tehokkuutta ja kestävää kehitystä tarjoamalla digitaalisia energianhallinta- ja automaatioratkaisuja. Yhdistämme alan johtavat teknologiat, reaaliaikaisen automaation, ohjelmistot ja palvelut ja luomme niistä integroituja ratkaisuja koteihin, rakennuksiin, datakeskuksiin, teollisuuteen ja erilaisiin infrastruktuureihin.

Olemme globaaleja, mutta toimimme lokaalisti. Kannatamme avoimia standardeja ja kumppaniverkostoja toimijoiden kanssa, jotka jakavat arvomme: merkityksellisyyden, monimuotoisuuden ja vaikutusmahdollisuuksien kasvattamisen.

https://www.se.com/fi/fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Schneider Electric

Acti9 Active Safety System on all-in-one-ratkaisu sähköturvallisuuden ennakoivaan hallintaan14.9.2022 07:55:00 EEST | Tiedote

Schneider Electricin uusi ratkaisu yhdistää tärkeät turvallisuusominaisuudet sekä valvonta-, hälytys- ja diagnostiikkatoiminnot. Acti9 Active -tuotteet sisältävät johdonsuojan, vikavirtasuojan, valokaarivikasuojan ja ylijännitesuojan. Acti9 Active -tuotteet on helppo asentaa ja yhdistää langattomasti EcoStruxure Panel Server -yhdyskäytävään. Active Safety System -järjestelmä koostuu kolmesta eri komponentista: Acti9 Active -valokaarivikavirtasuojakatkaisijasta, EcoStruxure Panel Server -yhdyskäytävästä sekä EcoStruxure Power Monitoring Expertistä Tiedote, 14.9.2022 – Kestävän kehityksen, energianhallinnan ja automaation digitalisoinnin edelläkävijä Schneider Electric on kehittänyt uuden ratkaisun sähköturvallisuuden ennakoivaan hallintaan. Acti9 Active Safety System seuraa ja ennakoi uhkia ja auttaa näin parantamaan sähkönjakelun turvallisuutta ja luotettavuutta. Acti9 Active Safety System on all-in-one-ratkaisu, joka yhdistää vikavirta-, valokaari- ja johdonsuojauksen turvallisuusomin

Nordic Graduate Program on vastavalmistuneiden syväsukellus työelämään8.9.2022 13:25:50 EEST | Tiedote

Tiedote, 8.9.2022 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric aloitti elo-syyskuun vaihteessa uusien kykyjen koulutusohjelman, joka järjestetään Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa. Schneider Electricin Nordic Graduate Program on yhdeksän kuukauden pituinen ohjelma, joka on suunnattu teknisen tai kaupallisen alan opintonsa juuri päättäneille. Tänä vuonna ohjelmaan osallistuu 20 vastavalmistunutta kuudesta eri maasta. Koulutusohjelman osallistujat kokoontuvat aluksi neljän viikon perehdytykseen Tukholman toimistoon, missä he tutustuvat monipuolisesti Schneider Electricin toimintaan, muun muassa yrityksen arvoihin, liiketoiminnan tavoitteisiin, yrityksen rakenteeseen ja tärkeimpiin tuotteisiin. Yhteisen jakson jälkeen kukin osallistuja suuntaa takaisin lähtömaahansa. Siellä he tekevät tiivistä yhteistyötä kollegoidensa ja esihenkilöidensä kanssa ja saavat tätä kautta omaan rooliinsa sopivaa työkokemusta. Syvennyttyään työhön muutaman kuukauden om

Älykäs sähkönkäyttö esillä Jyväskylän Sähkö Valo Tele AV -messuilla Schneider Electricin osastolla C-3186.9.2022 15:11:30 EEST | Tiedote

Schneider Electric on mukana Sähkö Valo Tele Av -messuilla Jyväskylässä 7.–9.9.2022 Koteihin ja kiinteistöihin on tarjolla vaivattomia tapoja sähkönsäästöön, energiankäytön tehostamiseen ja optimointiin osastolla C 318 Schneider Electricin asiantuntijat pitävät tietoiskuja sähköisistä aiheista tietoiskulavoilla Ensiesittelyssä palkitun Esmi Sense FDP -paloilmoitinjärjestelmän uusi kustannustehokas kenttälaitesarja – Esmi Impresia Tiedote, 6.9.2022 Energian hinnankorotukset luovat lisäpaineita sähkönsäästöön sekä energiankäytön tehostamiseen ja optimointiin kodeissa ja muissa kiinteistöissä. Tehokkuuden ja optimoinnin vaateet osuvat myös sähkönjakelulaitteistoihin ja -infraan. Schneider Electricillä on erilaisia ratkaisuja uusiin ja vanhoihin kiinteistöihin 7.–9.9.2022 Sähköalan ammattitapahtumassa Sähkö Valo Tele Av -messuilla Jyväskylän Paviljongissa. Schneider Electricin osasto on C 318. Schneider Electricin asiantuntijat pitävät omista erikoisosaamisalueistaan tietoiskuja messujen t

Sisustus viimeistellään ja yksilöidään tyylikkäillä Renova-sähkökalusteilla5.9.2022 10:50:28 EEST | Tiedote

Habitare Signals 2022 esittelee Schneider Electricin retrotyyliset Renova-sähkökalusteet Renovan pyöreys, kaarevuus ja monipuolinen värimaailma sopivat sisustajan silmään Yksilöitävyys ja persoonallisuus ovat Renovan valtteja Habitare Signals -näyttely luotaa sisustuksen, asumisen ja muotoilun tulevia trendejä Tiedote, 5.9.2022 Schneider Electricin Renova-sähkökalusteet ovat esillä vuoden 2022 Habitare Signalsissa. Renovan suunnittelussa on pyritty vastaamaan nykykuluttajan vaatimuksiin monenlaiseen ympäristöön ja persoonallisiin tiloihin taipuvista sähkökalusteista. – Renovan tyyli on yhtä aikaa rento, retro ja moderni. Kaarevat muodot ovat tekemässä paluun sisustukseen ja Renovan pyöreys sopii tähän tyyliin viimeistellen sisustuksen niin, että sähkökalusteita ei tarvitse piilotella vaan päinvastoin – niiden ideana on se, että ne saavat olla esillä ja toimivat sisustuksen viimeistelijänä ja täydentäjänä, kuvailee sisustusarkkitehti SIO, Sisse Collander. Sisustus luodaan yksityiskohdil

Fluorikaasut kuriin uudella teknologialla – Schneider Electricille palkinto vuoden energiatehokkaimmasta ratkaisusta31.8.2022 11:12:45 EEST | Tiedote

Schneider Electric sai Energy Mastering Awards -palkintotilaisuudessa viisi tunnustusta, joista yksi oli voitto Energy Efficient Solution of the Year -kategoriassa. Schneider Electricin SM AirSeT käyttää SF6-kaasun sijaan puhdasta ilmaa, minkä ansiosta teollisuuden ja kiinteistöjen ympäristövaikutukset pienenevät. Puhdas ja luotettava teknologia auttaa toteuttamaan EU:n F-kaasuasetukseen suunnitellut päivitykset aikataulussa. Tiedote, 31.8.2022 – Energianhallintaan ja automaatioratkaisuihin erikoistunut Schneider Electric on voittanut Energy Efficient Solution of the Year -palkinnon Kreikassa järjestetyssä Energy Mastering Awards 2022 -palkintotilaisuudessa. Energy Mastering Awards jakaa tunnustuksia vastuullisen energiankäytön parhaista käytännöistä ja niiden myötävaikutuksesta energia-alan kestävään tulevaisuuteen. Palkintoperusteena on yrityksen tai organisaation kyky saada asiakkaat kehittämään omia energia- ja ympäristömenetelmiään esimerkiksi energiatehokkuutta parantamalla ja kä

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme