SDP

SDP Helsingin ja Uudenmaan vaalitapahtuma pe 11.1. klo 17 alkaen Hakaniemessä

Jaa

SDP Helsingin ja Uudenmaan vaalitapahtuma järjestetään tänään perjantaina 11.1. klo 17 alkaen Hakaniemessä.

Klo 17-18 SDP:n teltalla Hakaniemen Sokoksen ja McDonaldsin kulmalla tavattavissa ovat kansanedustajat Pilvi Torsti, Erkki Tuomioja, Tuula Haatainen, Timo Harakka, Maria Guzenina, Eero Heinäluoma, Joona Räsänen, europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri ja eduskuntavaaliehdokkaat Husu Hussein ja Taru Reinikainen. Tarjolla on kahvia.

Hakaniemen toritapahtuman jälkeen vaalitapahtuma jatkuu klo 18 järjestettävässä Tammigaalassa Paasitornin Sirkus-salissa.

Tammigaalassa juhlitaan sosialidemokratiaa, pidetään hauskaa ja riemuitaan onnistumisista. Iltaan tunnelmaa luovat juhlavat puitteet ja juontajien luotsaama monipuolinen ja viihdyttävä ohjelma. Gaalan juontajina toimivat mainiot Otto Köngäs ja Habiba Ali. Tammigaalan teemana on rohkeus ja se näkyy myös TammiAwards -palkintohetkessä, joissa palkitsemme helsinkiläisiä ja uusmaalaisia toimijoita. Säkenöivän illan kruunaa tietenkin hyvä musiikki ja erinomainen seura. https://helsinki.sdp.fi/tapahtuma/kutsu-tammigaala/

Lisätietoja:

Niilo Toivonen

0504915650

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme