SDP

SDP Uusimaa: Naima El Issaoui on nimetty Uudenmaan Sosialidemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi.

Jaa
Naima El Issaoui on nimetty Uudenmaan Sosialidemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi. Uudenmaan Sosialidemokraatit piirijärjestön piirihallitus on nimennyt eduskuntavaaliehdokkaaksi Naima El Issaouin. El Issaoui on vantaalainen kaupunginvaltuutettu, vara-aluevaltuutettu, talousasiantuntija ja äiti.

Naima El Issaoui on nimetty Uudenmaan Sosialidemokraattien eduskuntavaaliehdokkaaksi.
Uudenmaan Sosialidemokraatit piirijärjestön piirihallitus on nimennyt eduskuntavaaliehdokkaaksi Naima El Issaouin. El Issaoui on vantaalainen kaupunginvaltuutettu, vara-aluevaltuutettu, talousasiantuntija ja äiti.

-Pitkä harkinnan jälkeen päätin lähteä ehdolle, koska mielestäni tarvitsemme reilun, tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen yhteiskunnan meille kaikille. Haluan olla mukana rakentamassa tulevaisuuden Suomea, jossa eriarvoisuuden ehkäisemiseen ja vähentämiseen on panostettava nyt kriisien aikana ja myös tulevaisuudessa, El Issaoui toteaa.
El Issaoui vaaliteemoja tulevissa eduskuntavaaleissa ovat työllisyys, koulutus, turvallisuus ja tasa-arvo.

-Näitä teemoja ohjaamalla oikealla tavalla voidaan vaikuttaa. Haluan edistää lasten ja nuorten hyvinvointia, jossa jokaisella lapsella ja nuorella on yhdenvertaiset mahdollisuudet parempaan huomiseen, El Issaoui tarkentaa.

Uudenmaan toiminnanjohtaja Jouni Gustafsson näkee El Issaouin ehdokkuuden mahdollisuutena kohdata maahanmuuttajataustaisia nuoria sekä naisia ja rakentaa aitoa dialogia. -Eduskuntavaalien aikana rakennetaan arvopohjaa tulevaisuudelle. Kun tavoitteenamme on Suomi, jossa jokaisella on mahdollisuus kouluttautua ja tavoitella unelmiaan iästä, elämäntilanteesta tai tulotasosta riippumatta, on tärkeää saada eri taustoista tulevien ihmisten ääni kuuluviin, Gustafsson sanoo

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

Puoluesihteerit vetoavat vaalirauhan puolesta21.3.2023 09:00:00 EET | Tiedote

Eduskuntapuolueiden puoluesihteerit vetoavat vaalirauhan puolesta vuoden 2023 eduskuntavaaleissa. Demokraattisten oikeuksien on oltava loukkaamattomia ja vaalityön kaikin tavoin turvallista ehdokkaille, tukiryhmille ja puolueiden järjestöaktiiveille. Vaalirauha tarkoittaa jokaisen vapaata oikeutta kannattaa haluamaansa mielipidettä, äänestää haluamaansa ehdokasta, jokaisen oikeutta asettua ehdolle ja jokaisen oikeutta äänestää turvallisesti. Vaalirauha tarkoittaa sananvapautta, johon sisältyy velvollisuus toisten mielipiteiden ja hyvin tapojen kunnioittamiseen. Emme hyväksy minkäänlaista ehdokkaisiin kohdistuvaa väkivaltaa, uhkailua tai painostamista, epäasiallista viestintää tai valheellisten tietojen levittämistä. Ilkivalta yhtä puoluetta vastaan on hyökkäys kaikkia puolueita vastaan. Sitoudumme toimillamme kaikin tavoin edistämään aktiivista äänestämistä eduskuntavaaleissa 2023. Antton Rönnholm, SDP Arto Luukkanen, perussuomalaiset Kristiina Kokko, kokoomus Riikka Pirkkalainen, kesk

SDP:n puheenjohtaja Sanna Marinin puhe puoluevaltuustossa 19.3.202319.3.2023 13:40:28 EET | Tiedote

SDP:n puheenjohtaja Sanna Marinin puhe SDP:n puoluevaltuustossa Helsingissä 19.3.2023. Hyvät ystävät, arvoisat puoluevaltuutetut, hyvät median edustajat, hyvät kuulijat, On hienoa kokoontua tänään kanssanne keskustelemaan siitä, miten SDP nostetaan kahden viikon kuluttua pidettävissä eduskuntavaaleissa jälleen Suomen suurimmaksi puolueeksi. Kuten tänään Narinkkatorilla, viime viikot on ollut suuri ilo päästä tekemään kampanjaa yhdessä teidän kaikkien kanssa. SDP:n viestistä ollaan poikkeuksellisen kiinnostuneita ja siksi meidän täytyy yhdessä jatkaa vaihtoehdostamme kertomista ja innolla tehdä työtä aina vaalipäivään asti. Hyvät ystävät, Vaaleja käydään nyt erittäin tasaisissa ja tiukoissa asetelmissa. Kokoomus vaatii SDP:tä nöyrtymään jääkylmän leikkauspolitiikkansa edessä ennen kuin yhtäkään ääntä on annettu. Perussuomalaiset haluavat rajat kiinni, unohtaa ilmastonmuutoksen ja sulkea Suomen ulos kansainvälisestä yhteisöstä juuri silloin, kun sitä kaikkein eniten tarvitaan. Yhdessä nä

SDP:n Sirpa Paatero: Sopimusyhteiskuntaa on vahvistettava19.3.2023 13:17:55 EET | Tiedote

SDP:n puoluevaltuusto kokoontui kauden viimeiseen sääntömääräiseen kokoukseensa sunnuntaina 19.3. Helsingissä. Puoluevaltuuston puheenjohtaja Sirpa Paatero korosti avauspuheessaan sopimusyhteiskunnan merkitystä Suomelle. Paatero piti valitettavana kehityksenä, että suomalainen sopimisen kulttuuri on murentunut sisältä päin. - Suomen kaltaisen pienen maan vahvuus mitataan sillä, millainen on kansakunnan kyky toimia yhdessä ja pyrkiä aina löytämään erimielisyyksienkin keskellä yhteinen näkemys. Työmarkkinajärjestelmämme pirstaloituminen ei ole johtanut yhdenkään osapuolen näkökulmasta toivottuihin tuloksiin vaan päinvastoin – hankaloittanut yhdessä sopimista ja asioiden eteenpäin viemistä, kenties jopa kilpailukykyämme, Paatero totesi puheessaan. Paatero sanoi, että tulevalla vaalikaudella SDP on osaltaan tukemassa ja voimistamassa sopimusyhteiskuntaa. - Jatkossa tarvitsemme sopimusyhteiskunnan vahvistamista ja sen nostamista uudelleen arvoonsa, emme enää sen heikentämistä, Paatero linja

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme