SDP

SDP:n Kansalaispaneeli: Lähes kaksi kolmesta huolissaan ikääntyvien vanhempien pärjäämisestä

Jaa
Kuva: Jukka-Pekka Flander
Kuva: Jukka-Pekka Flander

SDP:n kansalaispaneelin jäsenilleen tekemässä kyselyssä lähes 2/3 vastaajista (62,8 prosenttia) kertoo olleensa huolissaan omien ikääntyvien vanhempien tai isovanhempien pärjäämisestä. Samassa kyselyssä yhteensä 71,4 prosenttia vastaajista piti vanhustenhoidon tilannetta erittäin tai melko huonona tällä hetkellä.

Ikäihmisten asioista kysyttiin Kansalaispaneelin perhekyselyn yhteydessä. Vastauksia kyselyyn tuli 520. SDP:n Kansalaispaneeli on perustettu vuonna 2014. Jäseniä paneelissa on tällä hetkellä reilut 2200. Vastauksia Kansalaispaneelissa on annettu eri kyselyihin yli 36 000. Jäsenet saavat viikoittain lyhyitä kyselyitä ajankohtaisista aiheista, joita SDP hyödyntää kantojen muodostamisessa. Kansalaispaneeli toimii mobiilisovelluksella ja lähiaikoina julkaistaan myös selainversio.

Lisätietoja: https://sdp.fi/fi/vaikuta/kansalaispaneeli/

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Maarit Hirvensalo
Tiedottaja
p. 040 587 1755

Kuvat

Kuva: Jukka-Pekka Flander
Kuva: Jukka-Pekka Flander
Lataa
Lataa

Tietoja julkaisijasta

SDP
SDP
Siltasaarenkatu 18-20 C
00530 HELSINKI

09 478 988 (vaihde)http://www.sdp.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme