SeaLife Helsinki OySeaLife Helsinki Oy

SEA LIFE Helsinki ottaa käyttöön tekoälyä hyödyntävän lipunmyyntijärjestelmän ensimmäisenä Suomessa

Jaa

SEA LIFE Helsinki ottaa ensimmäisenä alan toimijana käyttöönsä tekoälyn hyödyntämisen pääsylippujen myynnissä. Uutta innovatiivista toimintamallia vauhdittaa hollantilainen Convious -yritys.

SEA LIFE Helsinki on ensimmäinen nähtävyyskohde Suomessa, jossa otetaan pysyvästi käyttöön tekoälyä hyödyntävä lipunmyynnin sovellus. ”Elokuusta alkaen SEA LIFE Helsingin asiakkaat voivat itse ehdottaa online-lipunmyyntijärjestelmässä hintaa pääsylipuille ja saada henkilökohtaisen alennuksen pääsylipuistaan. Järjestelmä huomioi hinnoittelussa erilaisia muuttujia kuten esimerkiksi viikonpäivän, vierailun kellonajan ja sääennusteen.” kertoo Mikko Riistama, SEA LIFE Helsinki Oy:n toimitusjohtaja. ”Tekoäly on ollut kokeilussa kolmessa eurooppalaisessa SEA LIFE -kohteessa”, jatkaa Mikko Riistama, ” ja täällä Helsingissä olemme pilotoineet tekoälyä hyödyntävää hinnoittelua kesän 2018 ajan kotisivuillamme. Nyt haluamme julkistaa sovelluksen pysyvästi kävijöillemme.”

Järjestelmän ja ohjelmiston taustalla toimii palveluntuottaja Convious. Kevin Westermeijer, yksi Conviouksen perustajista ja sen operatiivinen johtaja toteaa, ”Conviouksen ratkaisusta hyötyvät kaikki osapuolet. Käyttämämme tekoälyteknologia analysoi suuren määrän dataa reaaliajassa, jolloin sekä elämyksen tuottaja että asiakas saavat molemmat mitä haluavat, tietyn hintarajan puitteissa. Toimintamallilla voidaan maksimoida sekä myytyjen pääsylippujen määrä että asiakastyytyväisyys. On myös tärkeää mainita, että palvelun tuottavalla toimijalla on aina täysi kontrolli hinnoittelustrategiaan.”

Kuluttaja-asiakkaan näkökulmasta tarjolla on henkilökohtaisia etuja, kuten mahdollisuus ehdottaa oman pääsylipun hintaa. Pääsylipun ehdotettu hinta arvioidaan reaaliaikaisesti ja mahdollisesti hyväksytään riippuen eri osatekijöiden yhteisvaikutuksesta.

SEA LIFE Helsinki on akvaariokeskus Helsingin Alppilassa. SEA LIFE Helsinki on avoinna ympäri vuoden. Vuonna 2002 perustettu SEA LIFE Helsinki Oy on Englantilaisen Merlin Entertainments PLC:n omistama Suomalainen tytäryhtiö. SEA LIFE -ketjun lisäksi yritykseen kuuluvat muun muassa Madame Toussauds -vahakabinetit, The Dungeons sekä Legoland -puistot ja Legoland Discovery Centre.

Convious on Amsterdamissa perustettu startup-yritys, joka hyödyntää koneoppimista analysoidakseen asiakkaiden ostokäyttäytymistä reaaliaikaisesti sekä kasvattaakseen myynnin konversioiden mahdollisuuksia personoimalla asiakkaan palvelupolkua – aina viestinnästä hinnoitteluun asti. B2B2C ratkaisuna kaikki lähtee liikkeelle yrityksen hinnoittelun tavoitemäärityksestä (minimi-, maksimi- ja keskihinta). Sovelluksen algoritmi seuraa yrityksen kotisivujen käyttäjien toimia, tunnistaa erilaisia toimintamalleja, ennustaa ostohalukkuutta sekä mukauttaa koko myyntiprosessin myynnin ja katteen optimoimiseksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja aiheesta:

www.convious.com

Kevin Westermeijer: kevin@convious.com


www.sealife.fi

Mikko Riistama: mikko.riistama@sealife.fi

Puhelin: 050-307 7706

Tietoja julkaisijasta

SeaLife Helsinki Oy
SeaLife Helsinki Oy
Tivolitie
00510 HELSINKI

09 5658 2024, marketing@sealife.fihttp://www.sealife.fi

 

 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SeaLife Helsinki Oy

PANDAKILLI – MONIN VERROIN PANDAAKIN UHANALAISEMPI!7.9.2018 08:47:00 EESTTiedote

Pandakilli, pieni hammaskilleihin lukeutuva kalalaji, on osa SEA LIFE Helsingin uutta suojeluhanketta, jossa halutaan nostaa esille erityisesti makean veden ekosysteemien ja kalalajiston hälyttävää uhanalaisuutta. SEA LIFEen saapuneet pandakillit ovat syntyneet Wienin Haus des Meeres -akvaariossa, jonka kanssa SEA LIFE jatkaa yhteistyötä tämän uhanalaisen lajin säilymisen turvaamiseksi. Nykyään pandakillien ainoa tunnettu populaatio elää pienessä rikkipitoisessa Baño de San Ignacio -nimisessä lähteessä Nuevo Leónin osavaltiossa Meksikossa.

Kutsu: pandakillien julkistamistilaisuus SEA LIFEssa keskiviikkona 29.8.2018 kello 9.30 alkaen22.8.2018 13:30:00 EESTKutsu

SEA LIFE Helsinki esittelee pandakillit 29.8. järjestettävässä julkistamistilaisuudessa. Kyseinen laji on akvaariokeskuksen uuden suojeluhankkeen kohteena. Tilaisuuden aikana kuullaan lisää myös makean veden lajien uhanalaisuudesta ja tärkeästä suojelutyöstä. Oman tervehdyksensä tilaisuuteen tuo myös Meksikon Suomen suurlähettiläs, herra Ernesto Céspedes. Ilmoittauduthan tilaisuuteen 24.8. mennessä.

MAAILMAN ENSIMMÄINEN MAITOVALAIDEN SUOJELUKESKUS ISLANTIIN26.6.2018 11:22:59 EESTTiedote

SEA LIFE TRUST -säätiö julkaisee uraauurtavan suunnitelman maailman ensimmäisen maitovalaiden suojelukeskuksen perustamisesta. Keväällä 2019 kaksi maitovalasta, Little Grey ja Little White, matkustavat lähes 10 000 kilometrin matkan Kiinasta Islantiin. Hankkeen yhteistyökumppani, valaiden ja delfiinien suojelujärjestö Whale and Dolphin Conservation (WDC), uskoo, että SEA LIFE TRUST -säätiön maitovalaiden suojelukeskus toimii esimerkkinä ja edistää vankeudessa elävien valaiden ja delfiinien vapauttamista myös jatkossa.

Kala pisti evät taskuun – SEA LIFEn eläintenhoitaja säikähti15.6.2018 11:00:00 EESTUutinen

Akvaariokalojen joka-aamuinen tarkastuskierros päättyi pienimuotoiseen paniikkiin, kun eläintenhoitaja saapui pippuripallokalan akvaariolle. SEA LIFEn pippuripallokala näyttää hallitsevan varsin erikoisen taidon: se osaa laittaa ”kädet taskuun”, eli työntää kookkaat rintaevänsä kokonaisuudessaan niiden etupuolella sijaitsevista kidusaukoista sisään. Vastaavaa ilmiötä ei tunneta muilla kaloilla. Syytä tähän erikoiseen käytökseen ei tiedetä, mutta se saattaa liittyä ihon kutinaan tai evien puhdistamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme