Realia Group Oy

Sebastian Krapf Realia Groupin talousjohtajaksi

Jaa

Realia Group -konsernin talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on 8.8.2018 alkaen nimitetty KTM Sebastian Krapf. Krapf siirtyy Realia Groupiin Vincit Groupista, jossa hän on toiminut talousjohtajana. Aiemmin Krapf on työskennellyt mm. talousjohtajana OpusCapita Groupissa sekä Konecranesin palveluksessa Suomessa ja Aasiassa.

”Realia Groupilla on vahva kasvustrategia Pohjoismaissa ja strategian yhtenä kulmakivenä ovat yritysostot. Sebastian Krapfilla on laaja-alainen kokemus taloushallinnon johtamisesta sekä liiketoiminnasta myös kansainvälisesti. Hänen monipuolinen osaamisensa tukee konsernin kehitystä erinomaisesti. Olen iloinen saadessamme Sebastian Krapfin johtamaan Realia Groupin taloushallintoa sekä osaksi Realia Groupin johtoryhmää”, Realia Group Oy:n toimitusjohtaja Matti Bergendahl sanoo.

”Kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälitystoimiala on mielenkiintoinen ja Realia Group sen markkinajohtajana erityisen kiinnostava. Realia Groupilla on vahva strategia ja yhtiö on voimakkaassa kasvu- ja kehitysvaiheessa, ja olen innolla mukana yhtiön tulevassa kehityksessä”, Sebastian Krapf sanoo.

Sebastian Krapf vastaa Realia Group -konsernin taloushallinnosta ja rahoituksesta kaikissa Pohjoismaissa ja Baltiassa. Hän raportoi konsernin toimitusjohtajalle.

Lisätiedot:

Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group Oy, puh. 040 833 5461

Sebastian Krapf, talousjohtaja (8.8.2018 alkaen), Realia Group Oy, puh. 040 7476978

Realia Group Oy on Pohjoismaiden suurin asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen välitykseen sekä hallintaan erikoistunut asiantuntijapalvelukonserni. Realia Groupiin kuuluvat Huoneistokeskus, SKV Kiinteistönvälitys, Huom! Huoneistomarkkinointi, Realia Isännöinti ja Realia Management. Baltian, Ruotsin ja Norjan liiketoiminnoista vastaavat Ober-Haus ja Hestia. Realia Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 114 miljoonaa euroa ja konsernin palveluksessa työskentelee yli 1 900 henkilöä. Yhteistä kaikille yrityksille on asiakastyytyväisyyden korostaminen, jota rakennetaan räätälöidyillä tuotteilla sekä aktiivisella ja ammattitaitoisella palvelulla. www.realiagroup.fi

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja:

Matti Bergendahl, toimitusjohtaja, Realia Group
Matti.Bergendahl@realia.fi
puh. 040 833 5461

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Realia Group Oy
Valimotie 9
00380 HELSINKI

http://www.realiagroup.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Realia Group Oy

Matti Bergendahl jättää tehtävänsä Realia Group -konsernin toimitusjohtajana - Hänen seuraajakseen yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Kari Virta1.10.2019 13:57:33 EESTTiedote

Viiden menestyksekkään vuoden jälkeen Realia Group -konsernin toimitusjohtaja Matti Bergendahl on irtisanoutunut ja jättää tehtävänsä siirtyäkseen uusin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle. Tästä johtuen Realia Group Oy:n hallitus on tyytyväinen voidessaan ilmoittaa, että uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Kari Virta. Karin tutustuminen Realia Group -konserniin alkaa lokakuun aikana ja hän aloittaa tehtävässään konsernin toimitusjohtajana 1.11.2019. Matti Bergendahl toimii Kari Virran tukena vuoden 2019 loppuun saakka. ”Olemme kiitollisia Matti Bergendahlin panoksesta Realia Group -konsernissa. Bergendahlin johdossa Realia Group -konsernista ja sen liiketoimintayksiköistä on kasvanut Pohjoismaiden johtava kiinteistöjohtamis- ja kiinteistönvälityspalveluiden asiantuntijakonserni, joka on tunnettu osaavasta henkilöstöstään. Bergendahlin toimikaudella 2014–18 konsernin liikevaihto on kasvanut 90 miljoonasta eurosta yli 140 miljoonaan euroon. Samana ajanjaksona konsernin kannattavuus on k

Realia Group -konserni ostaa Colliers International Finland Group Oy:n isännöintiliiketoiminnat ja vahvistaa asemaansa Suomen suurimpana isännöintialan toimijana9.7.2018 13:56:57 EESTTiedote

Pohjoismaiden suurin asunto-, kiinteistö- ja toimitilaomaisuuden hallintaan ja välitykseen erikoistunut Realia Group -konserni on ostanut Colliers Isännöinti Oy:n (entinen Ovenia Isännöinti Oy) Colliers International Finland Group Oy:ltä (entinen Ovenia Group Oy). Yrityskauppa on osa Realia Groupin ja sen tytäryhtiö Realia Isännöinnin kasvustrategiaa ja tukee yhtiön tavoitetta toimia isännöintialan suunnannäyttäjänä erityisesti asiakaskokemuksen kehittämisessä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme