Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Seidi Kivisyrjä valittiin kaupunkiympäristön asuntotuotantopäälliköksi

Jaa

Helsingin kaupungin kaupunkiympäristölautakunta valitsi kokouksessaan 29. toukokuuta 2018 Seidi Kivisyrjän yksimielisellä päätöksellä asuntotuotantopäälliköksi. Virkaan haki yhteensä 21 henkilöä.

Seidi Kivisyrjällä on pitkä kokemus Helsingin kaupungin asuntotuotantopalvelussa (entinen asuntotuotantotoimisto) muun muassa projektipäällikkönä, rakennuttaja-arkkitehtina ja hankesuunnittelupäällikkönä vuosien 2006–2017 aikana. Koulutukseltaan hän on arkkitehti.

Kivisyrjä toimii jo parhaillaan asuntotuotantopäällikön sijaisena, ja aloittaa virallisesti uudessa tehtävässään 1. heinäkuuta 2018.

Asuntotuotantopäällikkö vastaa kaupunkiympäristön toimialan asuntotuotantopalvelun johtamisesta. Asuntotuotantopalvelu tuottaa ja rakennuttaa vuokra-, omistus- ja asumisoikeusasuntoja Helsingin kaupungin tavoitteiden mukaisesti. Organisaatiossa on noin 60 työntekijää.

 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Jaakko Stauffer
tekninen johtaja
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 050 505 3278
jaakko.stauffer@hel.fi

Tietoja julkaisijasta

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

PL 2244, 00099 Helsingin kaupunki

09 310 1691http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnitteluun, rakentamiseen, ylläpitoon ja valvontaan liittyvistä palveluista. Toimiala aloitti 1.6.2017, jolloin Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto, rakennusvirasto, rakennusvalvontavirasto, kiinteistövirasto, ympäristökeskus, asuntotuotantotoimisto ja Helsingin tukkutori yhdistivät toimintansa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat mediatiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki STT Infossa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme