Selvitys: Koiran elinajan yhteenlasketut kulut kalleimmillaan yli 20 000 € – Rokotteiden hinnat nousseet yli 20 %

Jaa

Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi selvitti, kuinka paljon koira maksaa kokonaisuudessaan, kun kaikki sen elinaikaiset kustannukset otetaan huomioon. Tutustu selvitykseen osoitteessa: https://www.vertaaensin.fi/blog/koiran-elinajan-kustannukset

Akita-pentu

Selvityksen keskeisimmät huomiot:

  • Labradorinnoutaja maksaa 10 elinvuoden aikana korkeimmillaan yli 20 000 €. Todellinen summa voi kasvaa huomattavasti suuremmaksi, sillä laskelmassa ei ole huomioitu yksilökohtaisia eläinlääkäri- ja lääkekuluja.

  • Jos koiravakuutuksen jättää pois ja koirasta huolehtii mahdollisimman itsenäisesti ja edullisesti hyvinvointia unohtamatta, labradorinnoutaja maksaa 10 elinvuoden aikana vajaat 11 000 €.

  • Suurin osa koiran kustannuksista tulee koiranruoasta, jonka osuus on jopa 75 % kaikista kustannuksista 10 elinvuoden aikana. Pienimmilläänkin sen osuus on 39 %.

  • Koiravakuutus maksaa 10 vuoden aikana yksistään yli 6 500 €. Vakuutuksesta huolimatta jokaisesta eläinlääkärikäynnistä tulee maksettavaksi noin 25–35 prosentin omavastuu vakuutusyhtiöstä riippuen (selvityksessä 35 %).

  • Koiran rokotteiden hinnat ovat nousseet viime vuodesta 21,13 %. Koko koiran elinajalta tämä tekee 60 € lisäkustannuksen koiratalouteen.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Akita-pentu
Akita-pentu
Lataa

Linkit

Tietoa selvityksen tarjoajasta

VertaaEnsin.fi on osa eurooppalaista Samlino-konsernia, joka on perustanut taloustuotteiden vertailusivustoja Suomen lisäksi myös Tanskaan, Portugaliin, Belgiaan ja Kreikkaan. VertaaEnsin.fi-palvelun toimintaidea on yksinkertainen: Me vertaamme, sinä säästät! Vuosittain yli miljoona suomalaista kuluttajaa käyttää sivustoa edullisempien talouspalveluiden löytämiseen.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta VertaaEnsin.fi

Selvitys: Huvipuistot vertailussa – PowerPark on edelleen Suomen paras6.6.2023 10:10:32 EEST | Tiedote

Vertailupalvelu VertaaEnsin.fi vertaili suomalaiset huvipuistot. Vertailussa selvitettiin viime vuoden tapaan mikä on Suomen paras huvipuisto, missä on paras hinta-laatusuhde ja missä on kalleimmat huvitukset. Lisäksi tarkastelimme muutoksia viime vuoteen verrattuna. Koko selvitys löytyy osoitteesta: https://www.vertaaensin.fi/blog/huvipuistot-vertailussa-mista-saa-parasta-vastinetta-rahoilleen

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme